Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 19

Водою і вогнем

Технологія самозцілення Живим Словом у практиці арійського хрестиянства

Євангеліє (Добра Новина) починається з оповідання про Івана, що здійснював масовий обряд омивання-очищення в Йордані (від Яр-дан — яра, сильна, животворна вода). Це був прадавній арійський звичай оновлення, який щорічно здійснювався напередодні весняного рівнодення 21—22 березня. Метою цього ритуалу було очищення людської свідомості та наближення її до божественного начала — частинки Бога-Творця, присутнього в душі кожної людини.

Прадавнім графічним символом поєднання божественного і земного є хрест + («плюс», «додавання»). Горизонтальна лінія символізує розділення на земне і божественне, а вертикальна — творче подолання цього розділення та їх гармонійне ПОЄДНАННЯ. Тому цей обряд омивання водою називається хрещенням, а Івана називають Хрестителем.

Для позначення носіїв божественної мудрості та сили здавна використовувалося гелленське (давньогрецьке) слово «хрестос». Окрім зовнішніх значень «добрий, щасливий, шляхетний…» воно також мало приховане, сакральне значення — «боголюдина, син Божий». Відомо, що принаймні з 5 ст. до н. е. слово «хрестос» вживалося Есхілом, Геродотом та іншими популяризаторами езотеричних (внутрішніх) знань для позначення вищої степені посвячення в божественну мудрість.

Іван був мудрою і праведною людиною, наділеною великими духовними дарами, тому багато хто схилявся вважати його «хрестом» — в сакральному сенсі цього слова. Євангеліє розповідає: «Оскільки люди у своїм серці очікували і кожен міркував про Івана, чи не він часом хрестос, Іван звернувся до всіх і сказав: Я вас хрещу водою, але йде сильніший від мене. Той вас хреститиме Духом Святим».

В чому різниця між цими двома ритуалами хрещення, тобто поєднання людини з Богом-Творцем?

Відомо, що людина на 80% складається з води, а вода є потужним носієм інформації. Вода є основою земного життя. Тому занурення людини в природну воду з наміром поєднання з Всесвітом та його Творцем є потужним актом хрещення, тобто поєднання божественного і земного. Можна сказати, що це зовнішній шлях поєднання, адже людина дотикається до Творця за посередництвом створеної Ним природи.

Здійснюючи хрещення водою в Йордані, Іван говорив про інший, незрівнянно потужніший ритуал хрещення — Святим Духом. Його незабаром на цьому ж місці продемонстрував Ісус Хрестос. «Тоді Ісус прибув із Назарета, що в Галілеї, на Йордан до Івана, щоб хреститися від нього, але Іван противився Йому, кажучи: Мені треба хреститися в Тебе, а Ти приходиш до мене. Ісус у відповідь сказав до нього: Лиши це тепер, так бо личить нам виконати всю праведність, — і Іван погодився. Після здійснення хрещення Ісус зараз же вийшов з води. І тоді, коли й весь народ хрестився і Ісус, охрестившись, молився, відкрилось небо, і Іван побачив Духа Божого, який спустився, мов сокіл, і зійшов на Ісуса, і голос пролунав з неба: Це Син мій любий, якого Я вподобав. Після того Іван свідчив, кажучи: Я Духа бачив, що, мов сокіл, сходив з неба й почив на Ньому. Я Його не знав, але той, хто послав мене хрестити водою, сказав мені: Над Ним побачиш Духа, який сходить і над Ним почиває — той хрестить Духом Святим».

Що відбулося? Ісус охрестився водою, вийшов на берег і почав молитися. Іван з самого початку розпізнав у ньому видатну особистість, тому уважно спостерігав за Ісусом, чи не з’явиться над ним Дух. І справді: під час молитви «відкрилось небо» і звідти «зійшов Святий Дух».

Окрім Івана ніхто не помітив цього феномену. Щоб висловити побачене, Іван використав образ сокола, який вертикально спускається з неба. Іван був духовидцем — володів даром відчувати людей, читати їхні думки, бачити їхні аури. Говорячи сучасною мовою, він був екстрасенсом найвищого рівня, тому й побачив «світлоносний стовп» («потік Святого Духа», «ефірний потік»), що виник над Ісусом незабаром після початку Його молитви.

Що ж це таке — хрещення Святим Духом?

Почнемо з того, що його обов’язковим атрибутом є виникнення вібруючого світлоносного потоку (неначе білий сокіл). Іван був про це повідомлений. Тож побачивши його над Ісусом Іван зрозумів — відбувається хрещення Святим Духом. А голос з небес, що пролунав у свідомості Івана, підтвердив його початкову здогадку: перед ним син Божий, хрестос, боголюдина.

Вся діяльність Ісуса є наукою для його послідовників: «Бути хрестиянином — це, власне, не що інше, як наслідувати Ісуса Хреста у людській природі, в міру свого покликання» — казав святий Василій Великий (4 ст. н. е.) Тож природно виникає запитання: чи можуть послідовники Ісуса наслідувати Його в здійсненні ритуалу хрещення Святим Духом?

Так, можуть — і сьогодні це вже роблять. Технологія самозцілення «Живе Слово», відкрита українським лікарем і екстрасенсом Олександром Філатовичем, основана на цьому ж феномені «світлоносного потоку». Він виникає над людиною під час читання цілющих текстів Живого Слова. Екстрасенси бачать цей потік у вигляді строго вертикального «світлового стовба», подібного до сонячного променя, що пробивається крізь хмару. Цей концентрований потік Святого Духа проходить крізь голову людини, поступово розсіюючись в усі сторони від вертикалі, входить в землю і неначе пускає в ній «сонячне коріння».

У такий спосіб людина отримує цілющу енергію, потрібну для очищення, оздоровлення і гармонізації душі та тіла. З цієї причини в православній традиції прийнято молитися стоячи, з випростаним хребтом і вільно опущеними руками — щоб перебувати в просторі максимальної дії цього животворного потоку.

Концентрація («стяжання») потоку Святого Духа приносить людині зцілення, просвітлення та бадьорість, дає відчуття щастя і спокою. Тому до Святого Духа звертаються з такою молитвою:

Царю Небесний, Утішителю,
Духу істини,
що всюди єси і все наповняєш,
Скарбнице добра і Давче життя,
прийди і в нас оселися,
і очисти нас від усякої скверни
і спаси, Благий, наші душі.


Потік Святого Духа радісно пронизує всю нашу Землю. Все живе в нашому світі існує завдяки його дії. Технологія Живого Слова дозволяє людині концентрувати на собі цей світлоносний потік. Перебуваючи в ньому людина радіє, тому що в ній діє сонячно-божественне Ра — «Ра діє».

Але хіба самої енергії достатньо для зцілення?

Справді, потік навіть найсвітлішої, найякіснішої енергії — це лише одна складова чудесного механізму самозцілення. Адже окрім енергії потрібно мати інформацію, своєрідне «креслення», «план», згідно з яким цю енергію можна застосувати.

Друга складова дива самозцілення полягає в тому, що в душі кожної людини записано інформацію про ідеальний стан її здоров’я. Цей «ідеальний шаблон» називається «Образом Божим».

Всі чули фразу, що Бог створив людину за своїм образом. На практиці це означає, що в кожній людині є повна інформація про те, якою людина може стати в ідеалі. Цей «шаблон боголюдини» невимовно прекрасний! Саме його Ісус показав апостолам під час свого преображення: «По шістьох днях узяв Ісус Петра, Якова та Івана, його брата, повів їх окремо на високу гору і преобразився перед ними: обличчя Його сяяло, наче сонце, а одежа стала біло-яскравою, наче світло — такою, що ніякий білильник на землі так не вибілив би її. Озвавсь Петро й каже до Ісуса: Господи, добре нам тут бути! Не знав бо, що й сказати».

Ісус показав апостолами Образ Божий («шаблон боголюдини») для того, щоб познайомити їх з планом своєї смерті і наступного воскресіння: «Коли ж сходили з гори, Ісус наказав їм: Нікому не розповідайте про це видіння, аж поки Син людський не воскресне з мертвих». Це воскресіння Ісуса — повне відновлення тіла — було можливим саме завдяки наявності в людині незнищенного Образу Божого.

Яку науку дають нам згадані вище події? Добра Новина навчає, що кожен з нас носить в собі Образ Божий. Завдяки йому людина може привести до ідеального стану будь-яку систему свого тіла. Більше того, при наявності достатньої кількості високоякісної енергії можна оновити все своє тіло одразу. Фотографію такого оновлення — одночасно по всьому об’єму — донесла до нас Туринська плащаниця.

На практиці у нас немає достатньо енергії для такого тотального оновлення. Тому при застосування технології самозцілення Живим Словом оновлення людини відбувається послідовно, орган за органом, система за системою. Читаючи спеціальні поетичні тексти-молитви, людина генерує цілющу енергію, входить в змінений стан і пропускає крізь себе концентрований животворящий потік Святого Духа. Далі відбувається фокусування енергії на тій частині організму, де фактичний стан людини найбільше відхиляється від її «боголюдського шаблону» (Образу Божого). За допомогою цієї енергії здійснюється робота з наближення фактичного стану людини до ідеального стану.

Дія з наближення реального стану до Образу Божого і є ХРЕЩЕННЯМ СВЯТИМ ДУХОМ. Якщо при хрещенні водою єднання з Творцем здійснюється за посередництвом створеної Ним природи, то при хрещенні «сонячним вогнем» єднання здійснюється за посередництвом персонального Образу Божого.

При хрещенні водою Людина входить в гармонію з Всесвітом і потрапляє під його захист. При хрещенні Святим Духом людина входить в резонанс з Образом Божим і робить черговий крок до боголюдської самореалізації. Тривале виконання обох ритуалів хрещення робить людину невразливою.

Ще одним дуже важливим наслідком практики концентрації потоку Святого Духа є освячення (гармонізація, намолювання) території, на якій тривалий час здійснюється ця практика. В результаті така територія перетворюється на «місце сили», де ефективність самовдосконалення може зрости на один-два порядки. Об’єктивним індикатором «місця сили» є те, що на ньому краще ростуть рослини. Здавна такими індикаторами були дерева, особливо тисячолітні дуби. Слово «древо» буквально означає «дитина сили» (дра-дре-дру — сила, ба-бо-во — дитина). Звідси ж походить слово «друїди—друвіди», тобто «знавці сили». Друїди були знавцями дерев і тяжіли до лісів, бо там найлегше було знайти місця сили, сприятливі для практик зцілення та гармонізації.

Таким чином, завдяки документу під назвою «Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого» ми отримали відомості про сутність двох найважливіших ритуалів наближення до боголюдського стану, тобто Царства Божого. Завдяки Живому Слову маємо можливість щодня практикувати хрещення Святим Духом, освячуючи себе і навколишній простір.

Регулярна практика обох ритуалів хрещення є основою арійського, сонячного хрестиянства, яке є прямим спадкоємцем Примордіальної (первинної) традиції Білої раси і відичної традиції арійської Європи.

Сучасною формою самоорганізації носіїв ПРАКТИЧНОГО ХРЕСТИЯНСТВА є стратегічна гра «Вишня Борія». Метою гри є особисте самовдосконалення її учасників і колективний цивілізаційно-расовий перехід. Гра має три рівні: 1) «Арійська Стрілецька Асоціація»; 2) «Гродери Аріана»; 3) «Третій Гетьманат» (всесвітня українська держава-громада, або глобальна національна держава-корпорація).

Аріохрестиянство відрізняється від поширеного нині іудохристиянства серйозним ставленням до Євангелія , яке вважається богонатхенним (а тому досконалим) і сприймається як керівництво до дії, а інколи — як пряма інструкція до виконання.

Одна з принципових настанов для нових аріїв, сказана Ісусом Хрестом, звучить так: «Ви ж не давайте себе звати: учитель; один бо ваш Учитель, а ви усі брати. Та й отця собі теж не іменуйте на землі: один бо у вас Отець — той, що на небесах. Ані наставниками не давайте себе називати, один бо ваш наставник — хрестос». Тому учителем, засновником і небесним покровителем для нових аріїв є Син Божий, який 2 тисячоліття тому втілився в особі Ісуса Хреста. Небесним Батьком для нових аріїв є Творець Всесвіту, а наставником (зразком, центром тяжіння, життєвою метою) — хрестос, тобто ідеал боголюдської самореалізації.

Саме таким було первинне, автентичне хрестиянство, відгомін якого дійшов до нас у лаконічних формулах: «Господь наш Ісус Хрестос став сином людським для того, щоб людина зробилася сином Божим» (Іриней Ліонський, 2 ст. н. е.), «Станьмо подібними до Хреста, бо він став подібний до нас. Зробімося богами задля нього, бо він став людиною задля нас» (Григорій Богослов, 4 ст. н. е.)

Тож радіймо, арії! Що про нас подумають неуки — не має значення. Важливо лише те, що про нас думає Ісус і наші славні предки.

Хай Буде!
 


В тему:

Святий Йосип і Діва Марія були друїдами

Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем

Арії, арійці, трипільці

Куди подівся Іуда Іскаріот?

Про книгу «Пшениця без куколю»
 

Наші інтереси: 

Пізнаємо українську магічну традицію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи