Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть

Світ перетворюється: на зміну перестарілої і загниваючої цивілізації приходить нова – сильна, здорова, сонячна. Творення нового світу – це завжди відновлення правильних пропорцій, знаходження міри, творення Миру.
Для того, щоб спроектувати в уяві образ щасливого майбутнього, оновлений український народ повинен перебувати у стані святості. А для того, щоб втілити в життя цей омріяний образ майбутнього і заснувати Український мир, йому потрібно оволодіти силою і стати миротворцем.

ЦАРСТВО БОЖЕ ЗДОБУВАЄТЬСЯ СИЛОЮ

Миротворчість – це активна святість, що є вищою формою святості. Цю аксіому проголосив Ісус Хрестос, син Божий, у своїх знаменитих 8 пунктах Нагірної проповіді (Матвій, 5.3-12). Це вісім сходинок до царства Божого – починаючи з наміру (крок 1) і завершуючи практичною реалізацією (крок 8):

1. Щасливі скромні, бо їхнє Царство Боже.
2. Щасливі лагідні, бо вони успадкують землю.
3. Щасливі засмучені існуючим станом, бо вони отримають допомогу.
4. Щасливі голодні та спраглі праведності, бо вони наситяться.
5. Щасливі милосердні, бо вони зазнають милосердя.
6. Щасливі чисті серцем, бо вони побачать Бога.
7. Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть.
8. Щасливі, що витримали переслідування через праведність, бо їхнє Царство Боже.
Радійте й веселіться, бо нагорода ваша велика.


На п’ятій сходинці духовного зростання перебувають праведники, які вгамували духовний голод (пункт 4) і чинять справи милосердя. На шостій сходинці перебувають чисті серцем, що йдуть до святості. На сьомій сходинці діють миротворці, – ті, що досягнули внутрішньої святості й активно поширюють її навколо себе, творячи новий світ. Щоб стати синами Божими за прикладом Ісуса Хреста (пункт 8), їм треба рішуче застосувати силу і безстрашно подолати всі перешкоди, адже «Царство Боже здобувається силою; і ті, що вживають силу, схоплюють його» (Матвій, 11.12).

МАГИ І ВОЇНИ

Українці – це народ, який має найбільшій потенціал відновлення Миру і творення нового світу. Тому що, по-перше, нинішня Україна – це найвільніша держава планети, адже тут можна робити великі справи практично без опору з боку старої системи. Для більшості українців цей пострадянський монстр здається великим і непереможним, але не для аріїв – оновленого українського народу. Для аріїв це лише «голий король» і цивілізаційний перегній, а чим більше перегною, тим кращий урожай нової системи.

По-друге, за своєю ментальністю українці є народом брахманів і кшатріїв (магів і воїнів). Космогонічним символом реалізованого українця є Козак Мамай – святий воїн. Він зображений у позі молитви-медитації. Поряд з ним на траві лежать єпископська митра – головний убір людини високого духовного звання. З другого боку – чаша для жертвоприношень. Це символ брахманства, відомий з прадавньої української легенди про три священні предмети, даровані Богом нашим предкам – золоті чаша, сокира і плуг. Тут же напоготові атрибути воїна – рушниця, шабля і осідланий кінь. Переконливий образ святості, захищеної зброєю.

Козак Мамай досягнув внутрішнього миру і тепер творить мир навколо себе. Це святий миротворець, описаний у «Добрій новині Ісуса Хреста, сина Божого». Незабаром він проламає всі перешкоди (пункт 8) і усвідомить себе сином Божим – втіленою божественною сутністю: «Я сказав: ви боги» (Іван 10.34).

Для аріїв образ Козака Мамая є прямою настановою до практичних дій (див. АРСА-2, або Час кшатріїв). Йдеться про поєднання святості і вогнепальної зброї. Це постулат Арійської Стрілецької Асоціації. Святість досягається плеканням сонячного світогляду і гармонізацією душі та тіла за допомогою сучасних молитов Живого Слова. Зброя є засобом захисту святості, більше того – індикатором її досягнення.

ІНДИКАТОР СВЯТОСТІ

Ми вже знаємо, що інтегральним критерієм святості людини є її стабільне перебування у просторі волі (див. Мамай на драконі). Обов’язковими складовими цього стану є фундаментальне фізичне здоров’я, гармонійні стосунки з ближніми і наявність достатніх матеріальних ресурсів для саморозвитку. Очевидно, що ці ознаки важко надаються для кількісної оцінки. Та чи взагалі можливо кількісно оцінити рівень досягнутої святості? Так, можливо: якщо у вас є снайперська гвинтівка.

Річ у тім, що для влучної стрільби потрібно мати гарну фізичну координацію, внутрішній спокій і впевненість у своїх силах. Цей стан досягається практикою Живого Слова (сучасні молитви) і нескладними фізичними вправами. Чим вища психофізична гармонія людини, тим кращі результати стрільби. «Щасливі лагідні, бо вони успадкують землю» (пункт 2), адже зможуть захистити Батьківщину від агресорів та паразитів.

Досконалість арійського стрільця вимірюється кількістю вибитих очок з 10 пострілів: від нуля (жодного попадання) до 100 (десять попадань в десятку). Стартовий рівень досконалості називаємо праведністю. Якщо ви випадково вибили 100 очок – це ще не праведність. Праведність – це стабільна здатність вибивати 100 очок з 10 пострілів.

У залежності від дистанції стрільби розрізняємо відповідні «рівні праведності»: вибивання 100 очок з 50 метрів – це початковий рівень праведності, 100 очок зі 100 м – праведність першого рівня, 200 м – праведність другого рівня і так далі.

До певної відстані влучність досягається за рахунок гарної психофізичної підготовки, високої техніки стрільби, якісної гвинтівки і правильно підібраних набоїв. Але вже на відстані понад 1000 метрів дедалі важливішим чинником влучності стає потужність особистого егрегора стрільця, а також підтримка, яку йому надає колективний егрегор АРСА – «Дух Козака Мамая». Це той випадок, коли твої кулі спрямовують вищі сили.

Перебування в єдності з вищими силами і спроможність отримувати від них підтримку – це прояв святості арія. Індикатором цієї святості є стабільна здатність влучати «в десятку» при стрільбі на великі відстані.

На початковому етапі становлення стрілецького клубу достатньо тієї стандартної зброї, що використовується на стрільбищі. Проте в ідеалі кожний стрілець повинен мати для тренувань власну зброю, законно придбану і зареєстровану в дозвільній системі. Це зброя, якою користується лише стрілець. Ніхто інший навіть не має права її торкатися – дотримання цієї умови дозволяє досягати найвищих результатів влучності, адже тоді зброя стає продовженням особистості стрільця. Зброя, стрілець і сформований ними егрегор стають єдиною, цілісною біоенергетичною істотою.

ПРОДАЙ ОДЕЖУ Й КУПИ МЕЧ!

А що робити, якщо на зброю немає грошей? Адже гарна снайперська гвинтівка коштує недешево.

Ця проблема вирішуватиметься поступово, по мірі духовного розвитку особистості стрільця. Працюючи над собою, вдосконалюючись духовно, психічно і фізично, він обов’язково підніметься у простір волі. А там у нього буде все необхідне для життя і творчості: здоров’я, енергія, друзі, гроші. Бо спрацьовує євангельський принцип: «Шукайте перше Царства Божого та правди його, а все інше вам додасться» (Матвій, 6-33).

Проте насправді все значно простіше: у кожного стрільця є можливість прискорити придбання особистої зброї. Для цього треба лише скористатися рекомендацією Ісуса Хреста – учителя і покровителя Арійської Стрілецької Асоціації: «продай свою одежу й купи меч!» (Лука 22.35–36). Тобто відкинь все зайве і зосередься на головному.

За такого підходу снайперська гвинтівка перетворюється на інструмент духовного вдосконалення людини, набуття нею боголюдських якостей. А тому: щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть. Радіймо й веселімось, бо нагорода наша велика!

Хай Буде!


В тему:

Чому трипільці були озброєні до зубів

Три «О» Доброї Новини: Оновлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Відбувся Третій збір Арійської Стрілецької Асоціації (фоторепортаж)

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

АРСА-2, або Час кшатріїв

Ми все повернемо, а винні будуть покарані. Долучайся!

Чому саме «Живе Слово»?

Банк-що-не-збанкрутує

Нова угода снайперів

Бути арієм!

Ми – арії, новий український етнос!

Основи самоорганізації Етномережі

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Продай одежу й купи меч!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи