ІЕЕ (Психолог) - Віталій Козловський

Віта́лій Віта́лійович Козло́вський (6 березня 1985Львів) — український естрадний співакзаслужений артист України.

3338_0.jpg (33.98 Kb)

 

 

Біографія

Народився 6 березня 1985 року у Львові. У 1991 — 2002 навчався у Львівській загальноосвітній середній школі № 69. З 1993 року Віталій займається танцями.

З 2002 року модерн-балет «Життя», учасником якого був Віталій, співпрацює з співачкою Русланою. У 2002 році Віталій вступив до Львівського національного університету імені Івана Франка на факультет журналістики. У жовтні 2002 переміг у телепрограмі «Караоке на майдані» у Львові. Саме тоді на всю Україну він виконав пісню «Вона» львівського гурту «Плач Єремії». Вперше в Україні був складений Перший офіційний гімн української олімпійської збірної під назвою «Чемпіони», який виконав Віталій. 

18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу Євробачення 2010 в Осло. Озвучив ляльку Кена в українському дубляжі мультфільму "Історія іграшок 3" 2010 року

Нагороди

Віталій Козловський переможець в номінації «Співак року» на церемонії нагорождення «Фаворитів Успіху – 2009»

Він стає бронзовим чемпіоном популярного у країні шоу «Танці з зірками». Зайняв третє місце у міжнародному конкурсі «Ейлат-2007».

У 2006, 2007 та 2009 роках Віталій Козловський здобував звання «Співак Року» в міжнародному конкурсі «Фаворити Успіху» в Україні.

У 2008 році Віталій Козловський отримав звання «Найкращий співак України» по версії Ukrainian Music Awards.

За вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України Президент України указом від 16 січня 2009 року N 26/2009 присвоїв Віталію Козловському звання «Заслужений артист України».

Фільмографія

  • 2009 — "Казаки…" — полонений Милославського
  • 2010 — "История игрушек: Большой побег" — озвучка ляльки Кена в українському дубляжі мультфільму
  • 2011 — Серіал "Перемена"
  • 2011 — Серіал "Такси"

Дискографія

Рік Альбом
2005 "Холодная ночь" (Золотий диск)
2006 "Нерозгадані сни" (Золотий диск)
2007 "Красота-Разлука" (Золотий диск)
2009 "Тільки кохання"
2011 "20UA"
 

В тему:

Модель психіки

Модель психіки ІЕЕ - Гекслі, Том Сойер, Дон Жуан

4. Інтуїтивно-етичний Екстраверт, (Психолог)

Гравець: 
Альберт Саїн

Новини від RedTram - для збільшення прихильників НО

Loading...
 
Форум Підтримати сайт Довідка