ЕСЕ (Популяризатор) - Гарік Мартиросян

Га́рік Ю́рійович Мартирося́н (вірм. Գարիկ Մարտիրոսյան14 лютого 1974Єреван) — російський шоумен, гуморист і телеведучий, співпродюсер, художній керівник і «резидент» шоу «Comedy Club» (ТНТ), продюсер телевізійних проектів від «Comedy Club», таких як «Наша Russia» (ТНТ) і «Сміх без правил» (ТНТ). Автор ідеї проекту «Ліга Націй» і креативний продюсер проекту «Шоу Ньюs». Вів проект «Хвилина слави» на Першому каналі (1-й і 2-й сезони). Є одним із ведучих шоу «Прожекторперісхілтон».

Гарик Мартиросян с семьей

 

 

Сім'я 

  • Дід Михайло Аркадійович (1911-1984) працював учителем математики, потім був директором школи.
  • Бабуся Арус (1924).
    • Отець Юрій Михайлович (16.04.1942) - інженер-механік.
  • Дід Сурен Миколайович (1919) був заступником міністра торгівлі СРСР.
  • Бабуся Роза (21.01.1921).
    • Мати Жасмин Суреновна (15.04.1950) - лікар-гінеколог, доктор наук.
  • Молодший брат Левон Мартиросян (рід. 19 лютого 1976) очолював Єдину Ліберальну Національну Партію (Міака) Вірменії, помічник Президента Вірменії.
  • Старший брат Амбарцум (09.01.1971)
  • Племінники Стелла (08.10.1999) та Аркадій (02.07.2001).

Біографія 

Гарик Мартиросян народився 13 лютого 1974 року в Єревані. Батьки попросили записати датою народження 14 лютого, так як, на їхню думку, 13 нещасливе число, тому день народження Гарик святкує два дні поспіль. У сім'ї він ріс разом з братом Левоном.

Незважаючи на виключення з музичної школи за погану поведінку, Гарік пізніше все ж освоїв гру на роялі, гітарі, барабанах і зміг сам писати музику.

Після закінчення школи продовжив освіту в Єреванському державному медичному університеті, де отримав спеціальність невропатолога-психотерапевта. Лікарем Гарик пропрацював лише три роки, хоча професія йому дуже подобалася - його очікувало інше майбутнє після знайомства з командою КВН Єреванського університету.

  • 1993–2002 — гравець команди КВК «Нові вірмени» (рос. «Новые армяне») (з 1997 року — капітан), чемпіон КВК 1997, грав у складі «Збірної СРСР», працював у програмі «Добрий вечір» із Ігором Угольніковим, а також із командою КВК «Стомлені сонцем» (рос. «Утомлённые солнцем») у складі авторської групи.
  • З 2005 року — один із авторів й учасник проекту «Comedy Club», створеного разом із його друзями з команди «Нові вірмени» Артуром Тумасяном, Артуром Джанібекяном, Артаком Гаспаряном й Арташесом Саркісяном.
  • 2006 — переможець проекту Першого каналу «Дві зірки», де брав участь у парі з Ларисою Доліною.
  • З листопада 2006 — співпродюсер і співавтор сценарію шоу «Наша Russia», що виходило в ефірі телеканалу ТНТ.
  • 2007 — ведучий двох сезонів шоу «Хвилина слави» на Першому каналі.
  • Грудень 2007 — брав участь у запису музичного альбому «Респект і Поважуха» Павла Волі.
  • З 17 травня 2008 — один із ведучих шоу «Прожекторперісхілтон», що виходить в ефірі Першого каналу.
  • 2008 — продюсер і автор сценарію повнометражного фільму «Наша Russia. Яйця долі», який вийшов на екрани Росії 21 січня 2010 року.

Особисте життя 

Гарик Мартиросян народився у вірменській родині в Єревані, зараз живе в Москві. Зі своєю дружиною, юристом Жанною Льовіной познайомився в Сочі на КВН в 1997 році. Відносини між ними почалися тільки через рік після знайомства. Є дочка Жасмін (рід. 20 серпня 2004) і син Даніель, який народився 27 жовтня 2009. Ім'я нібито запропонував Стівен Сігал у передачі «Прожекторперісхілтон». Однак, цей епізод передачі виявився постановочним. Весь вільний час намагається проводити з сім'єю. Улюблене захоплення - футбол. Є вболівальником московського «Локомотива».

Політична діяльність 

Гарик Мартиросян мав намір балотуватися в національні збори Вірменії за списками Об'єднаної ліберально-національної партії, головою якої є його брат - Левон Мартиросян.

Освіта 

Закінчив Єреванський державний медичний університет, за фахом невролог-психотерапевт. Після закінчення Єреванського медичного університету пропрацював три роки за професією (клінічна ординатура) і вважає, що саме ці знання допомагають йому не тільки в житті, але і в роботі.

Досягнення

  • 2007 - премія «Гумор року» від радіо «Юмор FM» (номінація «Шоу-мен»).
  • 2007 - «Людина року» за версією журналу GQ (номінація «Обличчя з телевізора»).
  • 2008-2012 - програма «Прожекторперисхилтон»отримала премію ТЕФІ як краща інформаційно-розважальна програма року.

Фільмографія 

  • 2005  - «Наш Двір 3»- епізодична роль.
  • 2008  - «Наша Russia»- оператор Рудик, в одному з епізодів - в ролі самого себе.
  • 2009  - «Універ»- камео.
  • 2010  - «Наша Russia. Яйця долі»- провідний корпоративу - в ролі самого себе.
  • 2013 - «ХБ»- епізодична роль - в ролі самого себе

В тему:

Модель психіки

Модель психіки ЕСЕ - Гюго

1. Етико-сенсорний Екстраверт, (Популяризатор)

Гравець: 
Альберт Саїн

Новини від RedTram - для популяризації НО

 
Форум Підтримати сайт Довідка