Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Розпочалась активна фаза очищення України від корупції. Американські аудитори вже в Києві – CNN

Категорія:

Спецтема:

Посилення контролю здійснюється на вимогу республіканської більшості у Конгресі США. Антикорупційний десант прибув до Києва одразу ж після того, як президент США Байден оголосив про надання Україні 31 танку "Абрамс", а Пентагон представив пакет безпеки для України вартістю 2,5 мільярда доларів, який вперше включає бронетранспортери "Страйкер" і нові бойові машини "Бредлі".

23012701.jpg

Вікторія Нуланд

Як повідомляє CNN, американські аудитори прибули до Києва разом з консультантами Світового банку та Deloitte. Вони мають забезпечити, щоб американська допомога або зброя не була "перенаправлена", заявила заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд

"Ми продовжуємо підтримувати проведення необхідних реформ та антикорупційних заходів українським урядом по всій країні", – цитує Вікторію Нуланд CNN.

Вона виступила на слуханнях у Комітеті закордонних справ Сенату, а її коментарі з'явилися після того, як члени Конгресу від Республіканської партії висловили бажання посилити нагляд за підтримкою України з боку США, зазначає CNN.

Цього тижня в Державному департаменті заявили, що їм нічого не відомо про допомогу США в корупційному скандалі українського уряду, який призвів до відставки заступника міністра оборони України.

Пояснення того, що відбувається, у статті: Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)

Наші інтереси: 

Паразитичну владну верхівку, яка не може "поступитися принципами" і не красти, потрібно контролювати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

І як Ви це собі уявляєте? Проведуть аудит, знайдуть крадіжку, і що далі? Яким інструментом американці звільнять (ярмарків, зеленських), як Ви це собі уявляєте, чи може перестануть фінансувати Україну, так Ви це бачите, чи може Зеленський усіх звільне, і візьме " старих, чесних,". Це чергова фаза гри, яку запланували ( шваби), і усі ті які ненавидять Людей.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

І як Ви це собі уявляєте? Проведуть аудит, знайдуть крадіжку, і що далі? Яким інструментом американці звільнять (ярмарків, зеленських), як Ви це собі уявляєте, чи може перестануть фінансувати Україну, так Ви це бачите, чи може Зеленський усіх звільне, і візьме " старих, чесних,". Це чергова фаза гри, яку запланували ( шваби), і усі ті які ненавидять Людей.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Штати мають багато інструментів впливу, починаючи з блокування рахунків "еліти" в офшорах. У даному випадку ми бачимо чітку послідовність дій: спочатку Зеленського і Єрмака попередили під час їх візиту в США минулого місяця, потім провели інформаційну підготовку (корупційний скандал із закупівлями для армії та хабарем за генератори), далі – створення в США потужної організації з участю Мінюсту, ФБР, ЦРУ та інших розвідувальних структур. Нарешті – десант представників цієї організації в Києві. Процес пішов. 

Іван Андрійович wrote: І як Ви це собі уявляєте? Проведуть аудит, знайдуть крадіжку, і що далі? Яким інструментом американці звільнять (ярмарків, зеленських), як Ви це собі уявляєте, чи може перестануть фінансувати Україну, так Ви це бачите, чи може Зеленський усіх звільне, і візьме " старих, чесних,". Це чергова фаза гри, яку запланували ( шваби), і усі ті які ненавидять Людей.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Тут точно якесь подвійне дно, але не на користь України. В середині США, проходять ( брехливі ) процеси, наприклад: Байден приховав таємні папери, і для відволікання уваги, як завжди приміняють відволікаючі інструменти. А у людей пам’ять (кородка). ЗМІ як завжди промивають мізки брехнею, та пропагандою. Як хтось сказав " в часи повної брехні, правду назвуть екстримізмом". Побачимо чим це закінчиться. Щоб не було пізно. Найкращі гинуть, а їх мало.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Друга фаза де психопати знищують психопатів. Перша військова, друга структурна. За Порошенка була підписана угода про працю з ФБР. ФБР не має права щось розслідувати не в своїй державі крім моментів де йде мова про розкрадання або використання за не призначенням грошей, ресурсів платників податки Америки. Крім того до слідчих додали ціли підрозділи розвідки і контррозвідки і інших. Я гадаю, що це пов'язано з побоюваннями союзників, що країна з системою керування, потоками і менталітетом радянщини може , отримавши зброю, зробити щось на кшталт Білорусі. Або утворити велике Сомалі. Євросоюз і НАТО чітко заявили, що окуповану Україну вони не приймуть у свої організації. Під словом окупована мова йде і про режим який існує в Україні. Хто не знає УРСР/УКРАЇНА ніколи не заявляла про свою ліквідацію яку сама розпочала у 1996р. і утворення державних органів на основі нового Основного Закону Конституції 1996р. Тобто мирної передачі влади, як в інших державах бувшого комуністичного табору, не відбулося.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це то зрозуміло. Який інструмент припинення розкрадання, і який інструмент (посадки ярмарків, та кодла). А як же "демонократи", вони помішані на грошах, і не зацікавленні в тому щоб Україна перемогла. Байден, путін, Зеленський, дуже хороші друзі, які роблять бізнес, і ніхто не зацікавлений, в Конституції 1996 року.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Інструмент Конституція України і утворені органи місцевого самоврядування згідно неї. Якщо коротко, то формально і юридично завершений стартер республіки за Конституцією України 1996 р. створений у 2021р 21 грудня. Повідомлено Раду Європи і ООН, і звісно Зе і весь його уряд разом з СБУ. Навіть відбувся суд і експертна оцінка цієї діяльності. порушень не виявлено. Виходить майже так як колись в Індії позбувались Великобританії. Вони робили перешкоди колоністам, не купували їхній товар. В Варіанті республіки достатньо обрати яку державу ти обираєш? УРСР/УКРАЇНА чи республіку за Конституцією 1996р.. Платформа є, органи є, навіть президент і верховна рада є. Залишилось щоб аристократія взяла відповідальність і очолила процес переходу від УРСР до республіки. Кожен рік республіка подає документи на членство в ООН як це було зроблено Польщею, країнами Балтії... Тільки у нас вже Основний Закон який чинний, навіть рішення Конституційного суду є, що все гут. Це якщо коротко

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.