Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

22 червня 1941 року почалася Велика вітчизняна брехня. Але чи було офіційне оголошення війни?

Категорія:

Катастрофа Червоної армії 22 червня 1941 року відбулася, бо мала відбутися. Радянський союз готувався до атаки, а не до оборони, та й сам «радянський народ» не хотів воювати за комуністів. Звідси така кількість полонених і тих, хто перейшов на бік Німеччини. Навіть вражаюча військово-технічна перевага СРСР не змогла компенсувати небажання людей захищати червоний тоталітаризм...

Німецький напад розпочався о 4 ранку 22 червня. За півтори години – о 5.30 ранку – німецький посол в Москві граф Шулленберг, дочекавшись прийому в народному комісаріаті іноземних справ, вручив Молотову ноту про оголошення війни.

Сам Шулленберг отримав текст ноти телеграмою вночі на 22 червня і намагався додзвонитися Молотову з 2 до 3 години ночі. Однак той всі дзвінки проігнорував і натомість зателефонував Сталіну. Письменник Іван Стаднюк наводить відповідь Сталіна Молотову: «Езжай в Москву, но прими немецкого посла только после того, как военные нам доложат, что вторжение началось...» Ось звідки ростуть ноги у брехні про "віроломне вторгнення без оголошення війни".

Читайте про це у статті Максима Віхрова 22 червня 1941 року – початок Великої Вітчизняної брехні

Додатково:

22 червня 1941 року Гітлер випередив Сталіна на лічені години - «1941. Заборонена правда»

Наші інтереси: 

Пізнаємо реальну історію – це нам ще знадобиться.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Радянський союз не готувався до оборони

тому, що готувався до нападу.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Радянський союз не готувався до оборони

тому, що готувався до нападу.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А от Москва не попереджувала, Ще й бреше, що її військ не було.
Не лише через одне небажання воювати потрапляли солдат в полон у перші дні війни, а й через відсутність зброї і нормального узгодженого командування. Так потрапив у полон мій дід.
Хіба зараз ми бачимо щось інше?!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Звісно, Масква намагалась приховати бажання напасти на Третій Райх і перекидання військ до західного кордону. Але німецька розвідка все одно про це знала. Власне тому німці і напали першими, щоб випередити супротивника і заволодіти ініціативою.

Зброя і солдати, що мали здійснити напад на Райх, доставлялась нарізно. Зброю вони мали отримати десь у липні, безпосередньо перед нападом. Цим і пояснюється те, що багатьох солдатів захопили зненацька.

Тепер відбувається дещо інше, Україна не планувала нападу на Масковську імперію...

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що Гітлер випередив Сталіна тільки на 2 години. Після того, як до четвертої ранку німці розпочали наступ на СРСР, через якихось дві години – о 6.05 того ж таки 22-го червня СРСР бомбардував Фінляндію.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!