Аватар пользователя Миро Продум
Миро Продум
  • Visits: 2
  • Хиты: 2

Як боротися з диверсійними групами противника

Спецтема:

Сьогодні маємо справу не з армією, а з розвідувально-диверсійними групами противника, тому діяти треба тільки за допомогою зустрічних контррозвідувальних груп. Це питання військової контррозвідки. Тут інша тактика: формуються загони чисельністю до 10 осіб, які діють автономно, отримуючи розвідінформацію або самостійно виявляючи диверсійні групи противника. При виявленні диверсійної групи - група знищується на місці, полонені і "язики" - виняток, так як сковують мобільність контррозвідувальної групи. 

Мобільні групи можуть бути як у формі, так і в одязі звичайних цивільних і навіть у вигляді «зелених чоловічків » на час проведення операції. Маскування і мімікрія - понад усе. Так діяли герої УПА, так діяв і СМЕРШ. Іншого історія не знає.

У такому випадку військові формування і вертольоти задіюються тільки для посилення груп - наприклад - противник виявився сильнішим, численнішим, сконцентрованим у певній місцевості, або для прикриття й евакуації.

Адже РДГ противника на нашій території не так і багато, тож контррозвідувальна операція змусить їх піти швидше, ніж переговори.

50 контррозвідувальних груп за тиждень вирішать всі проблеми на Сході країни. Справа влади - дати наказ і займатися відновленням державності.

Тут нема ніякої таємниці, всі методи відомі всім, таємниця тільки в тому, де саме буде працювати група антитерору та її склад. 

Слава Україні!

Полковник Михайло Притула.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Василь Глод
0
No votes yet

Пропозиція цікава. Бажано, щоб її втілили в життя. По подіях в Україні видно, що ворог добре підготувався до війни. Гроші на війну путін не жаліє, заставляє фінанасувати диверсійну роботу і януковича з компанією.

Радіймо!

Комментарии

Аватар пользователя Василь Глод
0
No votes yet

Пропозиція цікава. Бажано, щоб її втілили в життя. По подіях в Україні видно, що ворог добре підготувався до війни. Гроші на війну путін не жаліє, заставляє фінанасувати диверсійну роботу і януковича з компанією.

Радіймо!

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Янукович не має політичного майбутнього - сказав Путін. То для чого йому так витрачати мільярди доларів? А щодо тактики боротьби із диверсантами - цілком згоден. Дивуюся, чому й досі таке не робиться з нашого боку.

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Має хтось дати наказ українським Сарматам чи Джеймсам Борнам!
З Януковичем просто - бренд використовується для "легітимізації" дій РФ. Мовляв, "легітимний Президент сказав" тощо (різні підлаштовані виступи, типу Ростовських).
Але потроху і ця хуцпа розкривається - А цар то не справжній! Ростовський Янукович - російська фальшивка? (фото)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)