Аватар пользователя Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Підтримуємо розвиток Народного Оглядача!

Шановні друзі! Розвиток Народного Оглядача - це результат нашого ентузіазму і ваших грошей. Завдяки вашій підтримці ми зберігаємо незалежність і твердо проводимо свою інформаційну політику. Це я до того, що настав час платити за сервер, адміністрування і програмування. Закликаю всіх прихильників підтримати нас не тільки до глибини своєї душі, а й до глибини своєї кишені :)   Якщо скинемось по 50 - 100 гривень, то матимемо достатньо енергії і для утримання сайту, і для його розвитку.  

Хто слідкує за Народним Оглядачем, той бачить, як щотижня з’являються нові можливості, сайт стає зручнішим, а робота з ним приємнішою. Це досягається напруженою роботою колективу програмістів, яка вимагає глибокого занурення в тему і повної самовіддачі. Підтримайте нас енергією! 

Багато хто з нас готовий докласти серйозних зусиль для поліпшення життя українців. Так почнімо з поліпшення свого інформаційного простору і налагодження змістовного спілкування.

Хай Буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...