Аватар пользователя Миро Продум
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Цього тижня необхідно розглянути законопроект "Про цивільну зброю та боєприпаси"

Категорія:

Відповідний документ був напрацьований у рамках громадського проекту "Закон України "Про зброю" разом із Українською асоціацією власників зброї та всією українською зброярською спільнотою. У нинішніх умовах затвердження цього документа є надважливим, адже дозволить українцям законно захищати своє життя від будь-яких бандитів. 

 

Про це 11 березня 2014 року заявив народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони свободівець Юрій Сиротюк.

Депутат наголосив, що відповідний законопроект готували українські власники зброї протягом року – сама ініціатива є громадською, бо українське суспільство нині має отримати реальну можливість самозахисту.

"Ми як народні депутати-представники української громади зобов'язані внести цей документ на розгляд Верховної Ради України. Події останніх кількох місяців в Україні показали, що права і свободи громадян у нашій державі утискали не лише бандити-кримінальники, а й ті, хто мав би гарантувати безпеку й захист людей – так звані правоохоронці, які використовували зброю проти мирних українців.

У громади не було засобів для захисту свого життя, тому, власне, ініціатива щодо запровадження цього закону йде від громадян. Нині ж, враховуючи ситуацію, коли на сході України, у Криму вулицями розгулюють озброєні особи, питання затвердження цього закону стало ще більше актуальним.

Українські громадяни мають отримати законне право володіти зброєю та, за необхідности, захищати себе й життя та здоров'я своїх близьких у ситуації, коли агресор-окупант уже перебуває в Криму та на східних кордонах держави. Настав час повернути українцям право захищати себе. Це створить міцний фундамент для побудови нових засад внутрішньої та зовнішньої безпеки України. Відповідний проект закону треба якнайшвидше винести на розгляд парламенту, обговорити його та затвердити", – зазначив Юрій Сиротюк.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Леонід Українець
0
No votes yet

Викладіть текст проекту закону.

https://t.me/ETEPHET

Комментарии

Аватар пользователя Леонід Українець
0
No votes yet

Викладіть текст проекту закону.

https://t.me/ETEPHET

Аватар пользователя Олег Подорожній
0
No votes yet

стрілкову зброю можливо буде купувати?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Чи є в Україні 10 млн. одиниць стрілецької зброї?

Аватар пользователя Андрій Солтівский
0
No votes yet

Звичайно, потрібне обговорення самого проету закону. Якщо він готувався цілий рік, то він вже застарів, певно.

Живе Слово творить і перемагає