Богдан ДуБ's picture
Богдан ДуБ
  • Visits: 9
  • Hits: 11

Пророщені зерна і напій аріїв

Спецтема:

Уже п’ючи солодовий настій, почув цікаві речі від ведичного лектора: виявляється, "напій аріїв" дійсно не мав нічого спільного з алкоголем, а складався якраз з перемелених пророщених зерен, підігрітих на (здається) молоці, з додаванням меду, пилку, трав.. точний склад не пам’ятаю. Але факт того, що це були перемелені пророщені зерна, які віддали біол.акт.речовини в живильне середовище (~молоко), (+ додатки), закарбувався вже тому, що приблизно те ж було в мене в кружці на момент слухання цього.

Хочу познайомити з унікальною компанією. Таким собі чудом на відчизняному ринку.Три "У":

  • укр.компанія(капітал,засновники, персонал),
  • укр.виробництво(на тер. Укр., з укр.сировини але на передовому обладнанні, яке в Україні тільки у них і є),
  • укр.продукт(інтелектуальна розробка, і по духу).

Отже – ТОВ CHOICE (ЧОЙС, укр.пер.-"Вибір"). Компанія виготовляє живу їжу, в т.ч. спеціально для вагітних і кормлячих; ліки що зміцнюють організм та м’яко очищають від болячок, і природні засоби для догляду за тілом.

Як виявилось з часом після виходу їх продукції на ринок, деякі рецепти мають схожість з тими, якими користувались наші предки сотні-тисячі років тому, тільки вдосконалені (способи обробки, точність в технології і пропорціях тощо). Титульну інформацію про компанію, історію, виробництво і продукт можна дізнатись і на сайті. А от про що сайт замовчує:

Цікавим відкриттям для мене був той факт, що засновники - подружня пара і їх близькі друзі, усі - віруючі люди, протестантська церква, близька до езотеричного розуміння. При знайомстві з ними виявив неабияку чистоту душі, скромність, життєрадісність, безпосередність і непідробну щедрість та працьовитість. Трішки мрійливості і зворушливе ставлення до справи. Це все дуже розташовує і надихає.

Компанія стрімко розвиваєтсья, виходить на нові сегменти і території, але хотілося-б, щоб основними споживачами були ми, українці. Набридло слухати, як все найкраще з України вивозили всі, кому не лінь, а ми закуповували непотріб, який у себе на території виробника навіть в продаж не допускаєтсья.

Яскрава історія, передана з вуст першого лиця. Хороша знайома, що все життя працює в свері здорових методів діагностики і лікування, провела експеримент: взяла продукцію Чойс, і кілька близьких по функції продуктів інших, закордонних всесвітньовідомих компаній. Усе це попакувала окремо в коробочки і пішла до знахарки, яка славиться сенсорними і зцілюючими можливостями. Не будем судити про методи "аналізу" - це робилось в порядку швидше розваги і жіночого інтересу, так як до того був проведений глибовий аналіз цифр, органіки, статистичних результітів. Але повернемось до експерименту. Знахарка, методом накладання рук, швидко визначила: продукція Чойс виділяється концентрованою життєвою енергією, інші її мають мізерно мало (за нормлаьну ціну), а деякі (значно дорощі) екземпляри її не мають зовсім.

Згадалось, якось Сергію Лазарьову принесли два пакетики, на вигляд ідентичні. Він також провів діагностику, і виявив нейтральні властивості одного і активно руйнівні в іншого, з "7разовим побажанням смерті на фоні чогось там". Виявилось, що в пакетиках була соєва мука, в другому - сучасна генномодифікована. Навіть при описі м’яса там звучала якась менша "оцінка" по рівню шкідливості... Але в нашому випадку цікаве інше – суха і перемелена в муку соя ще й як (на жаль) зберегла свої властивості. І це при тому, що її мололи як дешевий шир-потріб на невідомо якому харчовому млині. Про збереження властивостей та речовин в солоді/прозерах можемо бути певними – використовується найновіше європейське обладнання для приготування високоякісних ліків.

Моя сім’я і деякі знайомі є задоволеними споживачами їх продукції.

Трішки історії. Дослідники вважають, що слово "хліб" пішло від "хлебтати", і хлібом здавна вважався "живильний енергетик" - пророщені зерна, виходила така собі рідка каша. Слов’яни його вживали як основну їжу щодня, також він був обов’язковим атрибутом усіх урочистостей, так як являвся носієм і символом початку і перетворення життя, сповненого сил. Ця страва збереглась в куті (хліб, що готувався/ставився на покуття – святий куток в традиційній оселі), коливі (хліб, що споживався, коли громада своїми думками і енергією допомагала околівшому спокійно пройти шлях після смерті). Правда, втратилась деталь – зерна були пророщені.

Уже п’ючи солодовий настій, почув цікаві речі від ведичного лектора: виявляється, "напій аріїв" дійсно не мав нічого спільного з алкоголем, а складався якраз з перемелених пророщених зерен, підігрітих на (здається) молоці, з додаванням меду, пилку, трав.. точний склад не пам’ятаю. Але факт того, що то перемелені пророщені зерна, які віддали біол.акт.речовини в живильне середовище (молоко), (+ додатки) закарбувався вже тому, що приблизно те ж було в мене в кружці на момент слухання цього.

Ще один  факт, здається, не зазначений на сайті: інститут педіатрії, акушерства та гінекології України проводив статистичне дослідження: сотням мам, які щойно народили дитину, давали щодня вживати, здаєтсья дві, чайні ложки сухого житнього солоду. Результат -- кількість молока значно зросла (цифру не пам’ятаю), а кількість необхідних для маляти речовин в молоці збільшилась в середьому на 4.5 рази!

Згадались пояснення, здається, Валерія Синельникова, гомеопата зі стажем, про регенерацію тканин. Ми їмо їжу, в якій є найрізноманітніші речовини, організм вибирає, що легше засвоїти і чого є в достатній кількості, те і засвоює. В результаті ткинини будуються з далеко не найкращого матеріалу. Якщо "сісти" на потужну гомеопатичну "дієту", в організма не буде вибору -- йому прийдеться засвоювати ті ідеально підходящі речовини, їх буде у критично великій кількості, і вони витіснять в організмі "тимчасові замінники". Отак "критичною масою" природні ліки витісняють болячки. За цим принципом побудовані багато знахарських рецептів, за цим принципом пішла компанія "Чойс".

Ну, годі пафосу. Ось дещо з асортименту:

Солод житній ферментований (спеціально пророщені, дбайливо висужені і перемелені в пил зерна жита). В солода приємний незвичний аромат. А якщо ще й на молоці, і туди ще трішки меду додати.. ммм... вам варто спробувати! Можна просто заливати гарячою водою, можна молоком.

Прорпщені зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи. Банк біологічно активних речовин, ферментів, прото-гормонів (сполук, які наш організм легко модифікує в гормони) і т.д.. Якщо в двох словах: "якісне живлення".

Окрім інформації по ефекту від вживання на сторінці продуктів, є статті, на приклад про технологічно пророщені зерна.

Також цікава стаття про пророщені зерна: Термоядерний хліб аріїв.

Щодо ціни – це порівняно дешевий продукт. 77 грн. за пачку = 300 грам, якої хватає на кілька місяців (звісно, це залежить від інтенсивності)... Якщо порівняти солодовий напій з звичайним якісним чаєм, вийде приблизно та ж сама ціна. Такий продукт, ще й перемеленій універсальній формі, навіть "працьовиті" в домашніх умовах не виготовлять, це вже не кажучи про збереження властивостей... Та й згадалось "київське життя" – їв здебільшого в столовій недалеко від роботи, вдома часу на приготування їжі не залишалось. А зерно ще треба доглядати, щоб водички "не більше не менше". більше - зацвіте, менше - посохне. Тобто, мало хто реально має можливість бавитись і витрачати масу уваги на зерно. А чайну ложку в гарячу воду - це для всіх. Корисно, поживно і до того-ж приємно!

Після публікації цієї статті на Фейсбуці, у читачів виникли природні питання. На них мені дала відповідь кваліфікована знайома:

"С интересом прочитала статью. С совершенно новой точки зрения посмотрела на, казалось бы, знакомые вещи. Что касается ответа на последний вопрос. 1. Почему закупаются минералы, витамины и пр.? - Давай его разделим на два: зачем закупать и почему за рубежом. Фитопрепараты должны давать лечебный эффект. Для этого необходимо гораздо большее количество минералов и витаминов и аминокислот и т.д., чем есть в прозерах. Ведь рецептуры и дозировки тщательно подбирались и клинически испытывались. Например, цинк в какой то малой доле есть в прозерах и это уже хорошо для организма, но чтобы он начал лечить (т.е. обращать вспять процессы, возникшие из-за нехватки его в организме) цинка в капсуле должно быть не менее 10 мг. Поэтому многие активные вещества добавляются дополнительно. Причем не синтезированные, а природные. Т.к. только природные витамины могут усваиваться организмом практически на 100%. К сожалению в Украине натуральные витамины, аминокислоты и пр. или не производят или производят низкого качества. Поэтому закупки идут в компании Натюрэкс (Франция). Экономически для нашей компании это не выгодно, но качество продукта повышается, а значит это правильно.)
2. Почему не можем сами проращивать? - Можем. Пророщенное зерно полезно в любом виде. Сначала я тоже не могла понять что такого здесь особенного, что технологию проращивания разрабатывали два института несколько лет, да еще и Государственную премию получили за это? Оказывается данная технология позволяет сохранить практически все полезные вещества в зерне, а также в 10-15 раз увеличить содержание ферментов и аминокислот по сравнению с зерном, пророщенным обычным способом.
Это вкратце. Еще раз скажу - мне очень понравилась статья. Спасибо."

 

Придбати продукцію:
068-6357021 [email protected]

djtapolskyredcofeatdidpanas-volyadozhyttya1.mp3

Бажаю міцного здоров’я!
Наші інтереси: 

Здоров'я. Здорове харчування. Приємні природні напої.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Майя Українська's picture
0
No votes yet

Дякую! На солоді готую закваску для хліба. Знаю, що квас не всім можна, а от солод житній корисний навіть майбутнім мамам. Тільки чому в гарячу воду? Можна з салатом, сиром, горіхами, кисломолочними продуктами, водою. А для очищення організму - висівки (чи то вівсяні, чи льняні, чи гарбузові, чи пшеничні, пектинові, з розторопші) Природно, зручно. От висівки (чайна ложка чи половина чайної) заливати гарячою водою(склянка). Та й хліб смачніший з висівками (добре, коли є можливість мати свіжомелене екологічно чисте зерно) Дякую, Богдане, за музику Золотої ери

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Comments

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

Примінення ферментованого солоду значно ширше. в статті згадано тільки про вживання як напій. але його і в їжу додають. як приправу чи складову, і живильні маски для шкіри роблять, і при (особливо весняному) лікуванні використовують - "для внутрішнього примінення".

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Майя Українська's picture
0
No votes yet

Дякую! На солоді готую закваску для хліба. Знаю, що квас не всім можна, а от солод житній корисний навіть майбутнім мамам. Тільки чому в гарячу воду? Можна з салатом, сиром, горіхами, кисломолочними продуктами, водою. А для очищення організму - висівки (чи то вівсяні, чи льняні, чи гарбузові, чи пшеничні, пектинові, з розторопші) Природно, зручно. От висівки (чайна ложка чи половина чайної) заливати гарячою водою(склянка). Та й хліб смачніший з висівками (добре, коли є можливість мати свіжомелене екологічно чисте зерно) Дякую, Богдане, за музику Золотої ери

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Богдан ДуБ's picture
0
No votes yet

Повторюсь, щоб принести користь НО, треба замовити товар через НО (за гали). Або хоча-б згадати про це в розмові.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"