Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден обговорив з Порошенком і Гройсманом незалежність НАБУ

Байден закликав Гройсмана продовжувати рухатися до стійкого, прозорого й конкурентного процесу приватизації ключових державних підприємств, а також дотримуватися всіх зобов’язань України перед МВФ.

bayden.png

Джо́зеф «Джо» Робінетт Байден молодший (Джо Байден; англ. Joseph "Joe" Robinette Biden — американський політик, член демократичної партії

Віце-президент США Джо Байден закликав українську владу зберегти незалежність Національного антикорупційного бюро.

Про це йдеться в повідомленнях Білого Дому за підсумками розмови віце-президента з президентом Петром Порошенком та прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, передає УНІАН.

"Віце-президент та прем’єр-міністр Гройсман погодилися щодо важливості подальшого прогресу в реформах, й особливо з необхідністю збереження незалежності Національного антикорупційного бюро", - йдеться в повідомленні.

Байден закликав Гройсмана продовжувати рухатися до стійкого, прозорого й конкурентного процесу приватизації ключових державних підприємств, а також дотримуватися всіх зобов’язань України перед МВФ.

Водночас за підсумками розмови з українським президентом зазначається, що обидва лідери також висловили рішучу підтримку зміцненню НАБУ та забезпеченню Бюро необхідними ресурсами. 

 

Наші інтереси: 

Потрібний подальший тиск США на владну верхівку. Тільки завдяки цьому тиску і всупереч державі якось потроху роблять якісь реформи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи