Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держдеп зажадав покарати українських чиновників за корупцію

Запуск системи електронного декларування в Україні став великим успіхом у боротьбі з корупцією, проте тепер необхідно притягнути до відповідальності всіх чиновників, які збагатилися за рахунок зловживань на державній службі.

Про це заявили у Державному департаменті США:

"Ми високо цінуємо зусилля України в успішній реалізації системи електронного декларування, яка стала новаторським кроком вперед для забезпечення прозорості в процесі управління, а також у виконанні вимог пакета підтримки Міжнародного валютного фонду", - наголосили у відомстві.

Крім того, у Держдепі також позитивно відзначили кількість декларацій, поданих українськими чиновниками, яка набагато перевищує очікування МВФ.

"Це ще один позитивний крок у зусиллях України реалізувати всеосяжні реформи", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, представники Держдепу наголосили, що досягнута прозорість викликає і низку інших питань, які властиві здоровій демократії.

"Важливо, щоб український уряд і надалі розслідував та притягував до відповідальності посадових осіб, які використовують свої посади для отримання фінансової вигоди", - нагадали вони.

Глава ГПУ Юрій Луценко вже заявив, що народним депутатам загрожує кримінальна відповідальність за несвоєчасне надання е-декларацій.

Наші інтереси: 

Попереду на нас чекають гучні процеси і посадки? 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи