Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нема реформ - нема грошей: США нагадали, за що кредитують Україну

Категорія:

Спецтема:

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт пояснив, що Білий Дім виділяє гроші Києву не просто так. За словами Джеффрі Пайєта, виділення грошей повинно служити стимулом продовжувати жорсткі реформи.

14103101r.jpg

Джефрі Пайєт

Посол зазначив, що США готові надати Україні третю лінію кредитних гарантій на мільярд доларів, але умови кредитування залишаються незмінними, повідомляє телеканал новин "24".

"Я хотів би сказати про умови надання кредитних гарантій. Найважливішим є принцип, про який сказав на прес-конференції прем'єр-міністр. По суті він сказав: нема реформ - нема грошей,- процитував Пайєтт Яценюка.

За його словами, виділення грошей повинно служити стимулом продовжувати жорсткі реформи.

"Ми дуже сподіваємося, що оголошення про надання кредитних гарантій буде свідченням підтримки, але і буде служити стимулом продовжувати жорсткий процес реформ", - пояснив американський дипломат.

Раніше посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєт заявив, що стара команда Генпрокуратури України відкрито і агресивно перешкоджає проведенню реформ в країні і відмовляється боротися з корупцією. 

Також стало відомо про те, що Міжнародний валютний фонд може призупинити програму фінансування України, якщо парламентський комітет з питань податкової та митної політики внесе до парламенту свій проект податкової реформи.

У нашому випадку навпаки: Нема меду - нема грошей! 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
саботаж
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи