Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Turizmas Ukraina-Lietuva: Karpatų turas (10 dienų / 9 nakvynės)

Категорія:

Світ:

Pažintinė-poilsinė kelionė nedidelėms grupėms: 10 dienos, 9  nakvynės gražiausiomis Karpatų krašto vietomis. Kiekviena diena bus prisodrinta neišdildomų įspūdžių ir malonių prisiminimų, naujų pažinčių ir gausi įkvėpimo. Sudarome ukrajinietiškai-lietuviškas grupes. Įkainiai priklauso nuo keleivių skaičiaus ir kelionės meto (vasara/žiema).

1 diena: Atvykimas į Kijevą. Susitikimas oro uoste, nuvežimas i  viešbutį  / apartamentus Kijeve. Pietūs.

2 diena: Apžvalginė  ekskursija  Kijevе. Akcentai, trukmė ir turo ilgis numatomi atskirai. Vakare - išvykimas  į Vorochtą naktiniu traukiniu. Naktis traukinyje.

3 diena: Atvykimas į Vorochtą. Pervežimas iš Vorochtos į Tataryvo kaimą (4 ryto). Pietūs, poilsis, apsilankymas miške arba  plaukimas Pruto kalnų upe. Naktis Tataryvo kaimuose 

На підйомнику в Буковелі

4 diena: Apsilankymas geriausiame Ukrainos ir garsiausiame Rytų Europos kurorte Bukovelyje. Naktis Tataryve.

5 diena: Žygis į ežerą Nesamovyte. Naktis Tataryve.

6 diena: Kopimas į kalną Goverlą ar Chomiak. Naktis Tataryve.

Несамовите
Nesamovyte

7 diena: Pervažiavimas  į Mykulyčyn kaima (2 naktys). Vietinio etnografo Jurijaus Boberskio  ir jo privataus senovinio muziejaus aplankykimas. Ekskursija pėsčiomis į Karpatų Nacionalinį gamtos parką ir prie  Guk krioklio. Naktis Mykulyčyne.

8 diena: Dovbušo takelis ir kopimas į kalną Makovica. Naktis Mykulyčyne.

9 diena: Išvykimas iš Mykulyčyno į Jaremčę (Probyj krioklys, suvenyrų  turgelis). Sustojimas pietų garsiame Huculyškame restorane prie krioklio. Kelionė į Ivano-Frankivską. Sugrįžimas  į Kijevą traukiniu. Naktis - traukinyje.

Яремче

Jaremčę

10 diena: Kijevas. Išvykimas.

Kas turės noro ir galimybių- toliau keliauja į Lvovą ir prisijungia  prie Bojkivskos turo.

Olena Kahanec, Facebook[email protected]


Пізнавально-відпочинковий тур для невеликих груп: 10 днів, 9 ночей в  найкрасивіших місцях Прикарпаття. Кожний день подорожі принесе незабутні враження. Збираємо україно-литовські групи. Вартість прораховуємо в залежності від кількості туристів і сезону подорожі. 

Itinerary:

День 1: Приліт/ приїзд до Києва. Зустріч в аеропорту/ на вокзалі, трансфер до готелю/квартири в Києві. Welcome Dinner.

День 2: Оглядова екскурсія Києвом. Акценти, протяжність маршруту ітривалість екскурсії узгоджується окремо. Ввечері – виїзд до Ворохти поїздом.  Ніч у поїзді.

День 3: Прибуття до Ворохти. Трансфер з Ворохти до села Татарів (зупинка на 4 ночі). Обід, відпочинок, похід в ліс або купання у гірській річці Прут. Ніч у Татарові. 

День 4:  Відвідання найкращого в Україні і найвідомішого у Східній Європі курорту Буковель. Ніч у Татарові.

День 5:  Похід до озера Несамовитого. Ніч у Татарові.

День 6: Підйом на Говерлу або на гору Хом’як. Ніч у Татарові.

День 7: Переїзд до села Микуличин (зупинка на 2 ночі). Відвідання місцевого краєзнавця Юрія Боберського і його приватного музею гуцульських старожитностей. Піша екскурсія до Карпатського національного природного парку і водоспаду Гук. Ніч у Микуличині.

День 8: Стежка Довбуша та підйом на гору Маковиця. Ночівля у Микуличині. 

День 9: Виїзд з Микуличина до Яремче (водоспад Пробій, ринок сувенірів). Зупинка на обід в знаменитому ресторані Гуцульщина біля водоспаду. Переїзд до Івано-Франківська. Повернення до Києва на поїзді. Ніч – у поїзді. 

День 10: Київ. Departure.

Хто має бажання і можливість, продовжує подорож до Львова і приєднується до Бойківського туру

Наші інтереси: 

Збираємо групи для подорожей Україною. Усі питання, побажання і коментарі писати в приват Олені Каганець (повідомлення на Народному оглядачі або на Facebook). Можна писати на електронну адресу: [email protected].

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Кращий коментар

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Біль цікавим був би тур з ночівлею ближче до природи з насиченими пішими походами чи велотур з проживанням в наметах. Готель - це трохи нецікаво.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Comments

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Біль цікавим був би тур з ночівлею ближче до природи з насиченими пішими походами чи велотур з проживанням в наметах. Готель - це трохи нецікаво.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.