6 повідомлень / 0 new
Останнє повідомлення
natusya
Зображення користувача natusya.
Універсальні матриці Живого Слова №10 і №20

Доброго дня !Про метод лікуваня Живим Словом чула давно, але необхідність звернутися виникла восени минулого року.

Зараз читаю лікувальні матриці, в кінці березня буду робити повторні аналізи,дуже сподіваюся ,що все буде добре.

На сайті Живого Слова опубліковані універсальні матриці №10 і №20.Цікаво дізнатися які результати використання цих матриць від людей які їх читають, практикують,які зміни відбулися.Дякую всім хто відповість. 

Ігор Каганець
Зображення користувача Ігор Каганець.
Форма 10 включає нижні енергетичні центри

Спостереження за дією універсальної форми 10 приводить до висновку, що вона включає першу і другу чакри (які відповідають за біологічну життєспроможність людини), а також притягує матеріальні ресурси.

 

Ми намагалися зрозуміти, чому молитва за Україну дає такий несподіваний результат. Скоріше всього, дарування егрегору України чистої енергії Живого Слова викликає зворотну віддачу: Україна хоче, щоб такі люди були сильними, були багатими і щоб їх було багато (нижні чакри відповідають за плодючість).   

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сніжана Промениста
Зображення користувача Сніжана Промениста.
Підкажіть, будь ласка,

в чому хитрість. Наразі читаю, щоправда, час від часу, 7 форму. Коли почала читати 1 форму (і потім наступні), це було, як бомба: гарний настрій,  висока працездатність, в голові роз'яснилося і т.д. При читанні 7 форми створюються сприятливі ситуації, відбуваються приємні події, АЛЕ - настрій, емоційний стан і працездатність- майже як до читання 1-ї форми. При цьому: телевізора не дивлюся, новин негативних уникаю, м'яса не споживаю. Запитання таке: це планове погіршення? чи я вже задовго застрягла на цій формі?

Ігор Каганець
Зображення користувача Ігор Каганець.
Для початку проаналізуйте

Для початку проаналізуйте своє життя з погляду Друзів і ворогів Царства божого. Далі поговоримо. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Сніжана Промениста
Зображення користувача Сніжана Промениста.
Дякую за статтю

Чітко висвітлено противників. Щодо плоті: порушення добового ритму, недостатня фізична активність (дякую за відео про "П'ять тибетських вправ"; щодо душі: негативні емоції (образа, сум); щодо духу: помилкові стереотипи, особливо тиснуть близькі люди: "що ти собі думаєш - без м'яса ти засохнеш". Маю хороші новини: після читання ЖС 25 березня ц.р. я забула про каву, встаю  о 6.00 легко, загальний стан поліпшився. Після 25 березня наче коридор світлий утворився і я по ньому вже кілька днів іду.

Миро Продум
Зображення користувача Миро Продум.
Тут цікаве відео про м’ясо: 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!