%count допис / 0 new
Віктор Юрченко
Зображення користувача Віктор Юрченко.
РАДІСНА НОВИНА

Шукач , який хоче віднайти і наблизити до себе, щось нове, насправді лише згадує вже існуючу Істину Буття. Так наука створена найзавзятішими матеріалістами дійшла до розуміння  структури і природи ДНК. Фактично цей етап дає підгрунття  найприскіпливішому скептику і матеріалісту спинитись для того, щоби докорінно переглянути свої досягнення і погляди в області Буття.  Хвильова природа ДНК фактично дає їм сенс усвідомити , що еволюція матерії це підняття частоти вібрацій . Чим частіша її вібрація тим більше ми відриваємося, в діапазоні, від нижчого світу неживої природи до все складніших організмів. Стосовно людини при низьких вібраціях її ДНК мають місце прояви будь-яких причино-наслідкових зв’язків (карма), які призводять до всього інформаційного бруду, що нас оточує.

Завдання: наблизити частоту вібрацій ДНК до частоти вібрацій Душі – матриці по якій збудована вся наша сутність. Цим і займаються всі системи енерго-інформаційного розвитку людини на перших етапах.  Цей шлях, що  дає можливість перейти на вищий рівень вібрацій, безумовно має бути зв’язаний з переходом на більш вібраційний рівень харчування (ми є те,  що ми їмо), а це сироїдіння, з подальшим переходом до ефіросприйняття - по принципу тора - вічного двигуна. Що має в розвитку призвести до розриву причино-наслідкових зв’язків (карми). Тобто якщо наші вібрації будуть вищими за рівень на якому має місце карма до нас за своєю природою вона не пристане.

                Розвиток: Дух спочатку матеріалізувався в людське тіло за допомогою структури Душі. Фізичне тіло найгрубіший вимір Духу(матеріалізація Духу). Щоб гармонійно розвиватись ми маємо прямувати саме в фізичному тілі назад до рівня вібрацій Духу при посередництві  Душі. Читаючи Біблію можна знайти підказку про шлях яким має йти людина в еволюції  їжі: якщо в еру Риб Ісус нагодував людей хлібом і двома рибами, то при переході до ери Водолія людина в розвитку має переходити до споживання з матерії  лише води. Треба нагадати що повний перехід  до ери Водолія завершиться до 2150-го року. При цьому еволюційно виробляються різні види мікрофлори, завдання якої підготувати будь яку їжу,включаючи ефір, до споживання фізичним тілом людини.  Принцип: ми є те що ми сприймаємо, складові: спожита їжа, а також всяка інформація яка надходить з зовні і яка виливається в наші думки, слова і вчинки: брудна інформація спонукає до негативних думок, слів і вчинків, суть цього негативу знижувати частоту вібрації ДНК, а з часом вони можуть вплинути і на вібрації Душі, перетворюючи людину на двоєдину істоту, тобто людина ще далі відходить від вібрацій Духу, так як другий етап нашого завдання – підняття вібрацій вже Душі до рівня Духу. Таким чином ми підійдемо до завершення циклу одухотворення людини і спроможемося очистити Землю від негативу. На сьогоднішній день в людини є п’ять  органів відчуття, при підвищенні вібрацій ДНК кожен здатен задіяти шосте чуття – інтуїцію і відчувати на рівні Душі, а підвищуючи вібрації Душі ми вже можемо відчути Дух. В нашому Світі, на жаль, виходить так, що люди, в основному, не підвищуючи вібрації фізичного тіла, а понижуючи вібрації Душі (двоєдині), отримують доступ до інтуїтивних даних. Тому ми й бачимо зараз, що є багато заможних людей з низькими моральними якостями, які здатні конкурувати діючи, в основному грубими, брудними методами.

                Висновок: початки нової раси, що зароджується, мають об’єднати в новій епосі всю Землю, незалежно від націй і віросповідань, але за єдиним принципом: Єдність Духу, Душі і живої плоті  - виведення їх на один рівень сприйняття  - Тіло Світла.

                На сьогодні кожній нації з її особливостями і практично в кожному прошарку дані люди, які несуть Світло – Зерно Істини (брахмани, пророки) і хоча не кожен із них ще досяг Розуміння повністю : «Той хто шукає – знайде».