%count допис / 0 new
Віктор Юрченко
Зображення користувача Віктор Юрченко.
Хто ми: рептилоїди, ссавці, чи може …? Відповідь Девіду Айку.

Всі ми знаємо, що являємось триєдиними сутностями – Дух, Душа, фізичне тіло (див. статтю «Радісна новина»).  Та чи задумувався хто над тим які складові, навіть чистої фізики людини?

                В еволюції планети Земля були етапи розвитку, на яких домінантними виявлялись певні групи організмів: в еру динозаврів це рептилії, а в нашу еру домінантними виявились ссавці, до цього була ще ера  в якій вироблялись, в основному, безумовні рефлекси. Кожен ссавець в своєму складі  несе  також ознаки і попередніх етапів розвитку,  не є виключенням і людина. На окремих  етапах найбільше розвивались окремі органи і системи організму тварин, за які відповідали різні чари в ефірному плані Буття. Так в еру рептилій неабиякого розвитку набув головний мозок тісно пов'язаний з чарою, що за нього відповідає. А в еру ссавців дістав розвитку шлунково-кишковий тракт (ШКТ), з відповідною чарою на ефірному плані, а також сечостатева система (живородіння, відокремлене сечовиділення), хоча звісно і мозок продовжив свій розвиток, але перевага була в розвитку ШКТ і статевої системи. Тепер звісно ми маємо віднайти певні ознаки, які притаманні, для кожної з цих груп і виявити їх в людині.

                Рептиліям притаманні такі риси: холодний розрахунок, безжальність, здатність конкурувати незважаючи на інших тварин, вони не піддаються емоціям - тільки раціональність, а також відсутність творчого початку.  Всі ці ознаки можна було зустріти в динозаврів.

                Ссавці проявляють такі ознаки, які також нерозривно пов’язані з розвитком в них певних чар в ефірному плані: емоції (позитивні та негативні). І тільки людям притаманна творчість, яка є складовою також творця всесвіту, оскільки на певному рівні (кожен на своєму) ми наближаємося по вібраціях ДНК  до вібрацій Істини Буття, яку започаткував Творець Всесвіту.

                Еволюція суспільства йде зараз, в основному, таким чином, що ми виховуємо в своїх дітях   ознаки рептилоїдів , з ознакою розвитку чари головного мозку в домінанті, більше ніж розвиток творчої особистості. Ось чому ми прослідковуємо наслідки цього на планеті Земля, що поступово заводять нас в глухий кут. В першу чергу від сімї залежить кого ми виховуємо і яку чару в дітях більше стимулюємо (мозку чи емоцій) внаслідок того і отримуємо: людину з домінантою або рептилоїда, або ссавця, або щось інше…?