Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 387
  • Переглядів: 406

Головні ознаки того, що ваші вібрації підвищуються

Категорія:

Кожна людина, будучи сукупністю вібрацій частинок, молекул, клітин, органів, має свою індивідуальну частоту вібрацій. Сукупна частота залежить від багатьох факторів: від стану організму, від якості їжі; шкідливих звичок, дотримання гігієни, зв'язку з навколишньою природою, клімату, пори року; від якості почуттів, чистоти думок та інших факторів.

Людина зі світлими вібраціями знаходиться постійно в стані внутрішньої радості, спокою, умиротворення, любові, тиші всередині себе. Вона почувається комфортно, тому що знаходиться в гармонії з навколишнім світом і самим собою. У стані такої рівноваги, організм і всі залози внутрішньої секреції працюють злагоджено, а відповідно, і підпорядковані їм органи, тканини і клітини.

Дуже знижують частоту вібрацій людини негативні почуття: страх, заздрість, гнів, жадібність. Будь-який непорядний вчинок, погані думки і почуття забруднюють відповідні тіла, обтяжують їх, і людина починає вібрувати на більш низьких частотах. Ще існує вирази: «важка душа», «брудні думки» - це також говорить про низькі вібраціях душі й думок.

Доля тих, хто "звучить низько", постійно стикатися в житті з негативними явищами, негативними ситуаціями.

Чим більшою любов'ю наповнена людина, чим більше вона вільна і радісна, чим здоровіше її фізичне тіло, тим вище гармонійне сукупне звучання її вібрацій. Сукупність усіх цих вібрацій і визначає внутрішнє звучання людини.

Стан радості і щастя настає при великому розкритті духовних якостей. У людини хороше здоров'я, прекрасні відносини з людьми, необхідне матеріальне забезпечення, розкриваються творчі здібності. Її стан поширюється на найближче оточення, родичів, друзів освітлюючи їхнє життя, а також може впливати на весь Світ.

Перебуваючи в такому стані, людина формує свою долю, гармонійно взаємодіючи зі світом і Всесвітом. Вона живе і насолоджується життям! Вона може вирішувати й більш високі завдання. Це - людина-Творець. У міру підвищення частоти вібрацій, людина стає  більш вільною, з'являються таланти, нерозкриті здібності, поліпшується самопочуття, здоров'я і потенціал.

Ознаки підвищення вібрацій:

Скорочується кількість необхідної їжі.Почуття голоду при цьому не виникає. Це відбувається через те, що разом з рівнем вібрацій підвищується енергетичний потенціал. Організм перестає приймати важку (низьковібраційну) їжу.

Зменшується час, необхідний на сон. Пропадає почуття недосипання і весь день в тілі присутній бадьорість.

Сновидіння стають усвідомленими, живими і яскравими, потім зникають зовсім. Їх змінює переживання світла уві сні. Стирається грань між сном і реальністю ...

Тіло стає легким, в ньому відчувається летюча енергія. Виростають крила за спиною.

Ми починаємо гостро відчувати людей. Одного погляду на людину або навіть на фотографію достатньо, щоб відчути його суть. Ми стаємо чутливішими на тонкому плані. Підвищивши свій частотний рівень, ми так само починаємо сприймати більш високі частоти інших людей і дізнаємося про цих людей набагато більше, ніж вони самі знають про себе ...

Слабшає або повністю зникає необхідність у спілкуванні, самотність стає приємною. Приходить відчуття повноти і самодостатності. Виникає розуміння, що все зовнішнє є всього лише відображенням внутрішнього. Відпадає необхідність шукати те, що раніше здавалося є в інших, але немає в тобі.

Повністю зникають страх і невпевненість у собі. Вони стають більше не функціональними, тому настає повне прийняття всього, що відбувається. На більш високому частотному рівні розум перестає породжувати ідеї страху і невпевненості... як, втім, і багато інших ідей.

Сенс колись прочитаних духовних книг стає ясний і зрозумілий сам по собі. Настає пора усвідомлення.

З'являється відчуття абсолютної впевненості у правильності мети. Не залишається ніяких сумнівів, куди ми йдемо і навіщо. Активізується інтуїція, яка ніколи не помиляється.

Посилюється наш вплив на середовище. Те, що ми говоримо або думаємо, починає збуватися. Це те, що люди звикли називати чудесами. Вони починають відбуватися кожну секунду. Так проявляється енергетичний потенціал.

Приходить переживання безпричинної радості від того, що відбувається. Це результат звільнення від страхів і невпевненості в собі. Страшенно приємне почуття.

Прокидається щире співчуття, бажання допомогти іншим і з'являються можливості для цього. Знову ж таки, дуже вибірково, спираючись на власну інтуїцію.

Виникають проблиски істинного буття. Приходить бажання рухатися без зупинки і дійти до кінця. Виникає відчуття, що саме це ти шукав все життя, саме цього ти чекав, саме це і є ти... І вже ніколи не перестанеш цим бути!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

необхідність спілкування?
Щоб щось вартісне зробити треба зосередитись і бути на самоті, але мені приємніше усвідомлювати що хтось є поруч.
Я люблю спілкуватися, бо це моя професія і мені це подобається, особливо з молоддю. Вони ще не зовсім зіпсовані життям і достатньо щирі.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Люблю Народний Оглядач за такі статті..РаДіймо.Дякую пані Олено,що знаходите інформаційні діаманти у тому каламутному медійному середовищі..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Приєднуюсь до коментаря Явсе Світа. Дійсно такі публікації піднімають читачів у вищі простори. Саме такий матеріал хотілось би завжди бачити на НО. І саме такими публікаціями цінний НО, як інформаційний ресурс.

Зображення користувача Сонячна Світла.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Олено! Дуже гарна стаття! Така світла!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Описане - це Радія. Основа - ЧИСТОТА ПОМИСЛІВ. Роблю закладку. Оцінюю галами.

Зображення користувача Лілія Вертелецька.
0
Ще не підтримано

Щось подібне на алгоритм, дороговказ. В Олександра Олеся є твір "По дорозі в казку". Пані Олена усім бажаючим вказує стежку на цій дорозі. Хай щастить!

Лілія

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Слабшає або повністю зникає необхідність у спілкуванні, самотність стає приємною. Приходить відчуття повноти і самодостатності.

Ось це про мене))))))

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

необхідність спілкування?
Щоб щось вартісне зробити треба зосередитись і бути на самоті, але мені приємніше усвідомлювати що хтось є поруч.
Я люблю спілкуватися, бо це моя професія і мені це подобається, особливо з молоддю. Вони ще не зовсім зіпсовані життям і достатньо щирі.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Якщо можна, то виправте: "низькі вібраціях", (нізковібраціонних), "самотність стає приємним".

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую за коментарі. Але це не моя стаття, пані Ліліє. Я її тільки переклала з того сайту, на який дала посилання.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Так Істина перед нами і починається з нас :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Діана Галицька.
0
Ще не підтримано

дякую за правильні слова, які виражають мої думки, поширюю у Фейсбуці, хай нас буде багато, таких, що знайшли тут своє...

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Супер, дякую, майже по всім пунктам відчував зміни, стаття мотивує рухатись далі)

Жнива почалися, браття!