Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зять Трампа очолив нове управління у Білому домі

Основною діяльністю управління стане модернізація технологій федеральних відомств. За даними The Washington Post, нова структура називатиметься Управлінням з інновацій в США і займатиметься повним переглядом роботи структур федеральної влади в США та імплементацією ідей бізнесу в адміністрацію країни. 
 

170328-ivonkadzhared.jpg

Іванка Трамп і Джаред Кушнер
Іванка Трамп і Джаред Кушнер

Зять і радник президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер став главою нового управління з інновацій у Білому домі, заявив прес-секретар президента США Шон Спайсер, передає Reuters.

Основною діяльністю управління стане модернізація технологій федеральних відомств і визначення «трансформаційних проектів в області інфраструктури», зазначив Спайсер.

Про створення нового відомства 27 березня повідомила газета The Washington Post. За даними видання, в спецпідрозділі нового управління будуть працювати колишні топ-менеджери великих організацій. Як повідомляв Кушнер, уряд повинен «управлятися, мов величезна американська компанія». Газета зазначала, що управління буде приділяти особливу увагу роботі з компаніями, які займаються технологіями та обробкою даних: Apple, Tesla, Microsoft і Salesforce і інші.

Джаред Кушнер, який брав активну участь у передвиборній кампанії тестя, займає посаду старшого радника в адміністрації Трампа. 36-річний американський бізнесмен одружений на доньці Трампа Іванці, є власником девелоперської компанії і газети The New York Observer. 

За даними The Washington Post, він вважається «тіньовим дипломатом», виступаючи в якості помічника Трампа по відносинах з Китаєм, Мексикою, Канадою і Близьким Сходом.

За інформацією американських ЗМІ, Білий дім вже узгодив плани створити нове відомство з керівниками найбільших компаній у Силіконовій долині, зокрема, з керівником Apple Тімом Куком, засновником Microsoft Біллом Гейтсом та засновником Tesla Елоном Маском.


Джаред Корі Кушнер (англ. Jared Corey Kushner; нар. 10 січня 1981, Лівінгстон, Нью-Джерсі) — американський бізнесмен, власник девелоперської компанії і газети New York Observer.
Старший син девелопера Чарльза Кушнера. У 2003 р. отримав ступінь бакалавра соціології в Гарвардському університеті. У 2007 р. він також закінчив Нью-Йоркський університет.
У 2009 р. одружився з Іванкою Трамп, дочкою бізнесмена Дональда Трампа. У пари є троє дітей. Кушнер брав активну участь у передвиборній кампанії Трампа на президентських виборах у 2016 р.

Наші інтереси: 

Трамп вміє розставляти людей на ті посади, де вони найкраще впораються. Беремо на замітку!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не погано! :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не погано! :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Його донька щоб одружитися прийняла іудаїзм.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тут доволі хитра комбінація Всесвіту, адже завдяки Іванці Дональд Трамп отримав імунітет від звинувачень в антисемітизмі. Це дуже важливо.

Володимир Самотий каже:
Його донька щоб одружитися прийняла іудаїзм.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!