Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна найняла професійних американських лобістів для просування інтересів

Компанія BGR Group колишнього губернатора штату Міссісіпі Хейлі Барбура отримуватиме щомісяця 50 тисяч доларів США принаймні до кінця 2017 року за лобіювання інтересів України. 

Це випливає з документів на сайті відділу реєстрації іноземних агентів (FARA) міністерства юстиції США, пише Deutsche Welle.

 Усі фізичні особи та фірми, які виконують замовлення іноземних урядів, повинні повідомляти про такі дії та оприлюднювати дані про клієнтів та контракти. BGR Group подала відповідну інформацію до FARA 1 січня 2017 року. Адреса клієнта у поданій інформації - "Банкова 11, Київ, Україна".

Мета діяльності компанії - "посилення зв'язків між США та Україною і заохочення американських приватних підприємців інвестувати в Україну".

Наприкінці грудня Барбур та BGR Group домовилися з Україною про "вироблення та імплементацію" стратегії у сферах розвитку бізнесу та урядових зв'язків. Йдеться, зокрема, і про "організацію зустрічей" з американськими посадовцями.

 

Наші інтереси: 

Подивимося, що з цього вийде.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гарна новина!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Гарна новина!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!