Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 94
  • Переглядів: 102

Перемога аріянства буде блискавичною. Радіймо! (+аудіо)

Категорія:

Компоненти аріянства нині активно циркулюють в українському суспільстві. Великий культурний спалах відбудеться тоді, коли вони об’єднаються в цілісну систему.

150316gra.jpg

Ісус Хрестос навчає апостолів грати в покер (рекламний бігборд у Дубліні, Ірландія).
Ісус Хрестос навчає апостолів грати в покер (рекламний бігборд у Дубліні, Ірландія).

Аудіоверсія статті: Перемога аріянства буде блискавичною. Радіймо!


Основна ідея аріянства полягає в тому, що людина є втіленою божественною сутністю – частинкою Бога-Творця.

Відтак людина (що значить «гравець», лат. Homo Ludens) є носієм безмежного потенціалу, поступове розкриття якого приносить людині величезну радість.

Земля створена Богом-Творцем як ігровий простір для розвитку втілених божественних сутностей, отримання ними радісних емоцій, пригод, нових вражень.   

Зовнішні події, що відбуваються з людиною, є відображенням і продовженням її внутрішніх подій: намірів, мислення, слів. Відтак людина є володарем своєї долі.

Для розкриття прихованих чудесних можливостей людині треба навчатися, вдосконалювати себе і суспільство, об’єднуватися з іншими світлими людьми, робити шляхетні справи, радіти життю, тримати в чистоті природне середовище (свій ігровий простір), творити новий світ.

Найкращою формою навчання, самовдосконалення і творчої діяльності є Гра.

Не важко побачити, що аріянський підхід або, принаймні, окремі його компоненти, поширені в суспільстві і активно розвиваються. Ось деякі з них.

Самовдосконалення

Література з самовдосконалення видається мільйонними тиражами і має давню традицію. «Кожне “зерно” думки, посаджене в розум, або якому дозволили впасти в нього і вкоренитися, виростає і розквітає у формі вчинку, надалі приносячи плід можливостей і обставин. Хороші думки приносять гарні плоди, погані думки – погані плоди. Зовнішній світ формується відповідно до внутрішнього ментального світу. Сприятливі і несприятливі умови життя є факторами, які служать вищому благу індивідуума. Будучи “женцями” свого врожаю, людина пізнає як страждання, так і сяйво слави» – писав Джеймс Аллен (James Allen) в 1902 р. у своїй славетній книзі «Як людина мислить» (As a Man Thinketh).

«Таємниця усякої сили, усякого досягнення і усякого володіння залежить від нашого способу мислення. Всередині нас цілий світ: світ думок, почуттів і сил; повний світла, життя і краси. Хоча цей світ невидимий, сили його величезні. Зовнішній світ є відображенням внутрішнього. Те, що виникає зовні, було знайдено всередині. У внутрішньому світі ми можемо знайти нескінченну Мудрість, нескінченну Силу, нескінченне Джерело всього необхідного» – читаємо у книзі Чарльза Ганела (Charles  Haanel) «Майстер-ключ» (1912).

«У кожному з нас є частинка Бога. Ваш намір – це намір Бога. Кожній живій істоті Бог надав свободу і владу формувати свою реальність в міру своєї усвідомленості. Мета життя і служіння Богу полягає в со-творінні – творінні разом з Ним» – пише Вадим Зеланд у «Практичному курсі трансерфінга за 78 днів» (2008).

«Ісус у відповідь сказав їм: Майте віру бога!» (Марко 11.22), «Я сказав: ви боги» (Іван 10.34), «Шукайте перше Царства Божого та правди його, і все інше вам додасться» (Матвій 6.33), «Коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20). «Коли молитесь і просите, віруйте, наче все вже отримали, і буде вам» (Марко 11.24), «Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть» (Матвій 5.9) – навчав Ісус Хрестос два тисячоліття тому.

«Хрестос прийшов, щоб оживотворити плоть. Святий дух оволодіває плоттю, наповнює її собою, і плоть, наповнившись якостями Духа, робиться відповідною Слову Божому. Праведна плоть Хреста примирила плоть, пов’язану гріхом, і привела в дружбу з Богом». «Господь наш Ісус Хрестос став сином людським для того, щоб людина зробилася сином Божим» – навчав аріянський святий Іриней Ліонський (130–202).

«Чим вищий рівень розвитку людини, тим більше дружать між собою її божественна і земна компоненти. На певному рівні дружба між ними досягає такої інтенсивності (динаміки), що плоть якісно змінюється (трансмутується) і набуває божественних властивостей – людина стає сином Божим (хрестом, боголюдиною)» – навчає філософія динамізму, яка є науковим фундаментом аріянства.

Психологія бізнесу

Спеціалізованим відгалуженням теми самовдосконалення є напрямок психології бізнесу, заробляння грошей, збагачення, багаторівневого маркетингу. Попри, здавалось би, суто практичну спрямованість, вона має потужний духовний компонент. Основні рекомендації щодо успішного збагачення врешті-решт зводяться до того ж самовдосконалення.

«Ця книга – про земне. Творець, який створив наш світ, хотів би, щоб люди жили і раділи життю. А матеріальна забезпеченість робить нашу радість від життя повнішою і насиченішою. Багатство якось урізноманітнює наше життя і дозволяє повніше радіти світу, створеному Творцем. Природно, наша книга припускає, що при досягненні потрібних цілей вам допомагатимуть різні сутності Тонкого світу» – так Олександр Свіяш починає свою книжку «Що вам заважає бути багатим?» (2007). Що це, як не метафізика?

«Ми живемо в світі віри і волі. Якщо ви внутрішньо налаштовані на те, що гроші добути важко, то їх добути важко. Факти, які засвідчать вашу “правоту”, слухняний Всесвіт охоче надасть, адже він працює за вашими заявками» – писав Борис Березовський у корпоративній інструкції для службового користування.

Екологічний рух

Рух за чистоту навколишнього середовища охоплює величезну кількість людей і розгортається в дуже широкому діапазоні – від роздільного збирання сміття і чистих технологій до етичного виховання і релігійного усвідомлення себе частинкою живого Всесвіту. Життєвий простір треба тримати в чистоті.

Вегетаріанство, сироїдство, праноїдство

Дедалі більше людей переходять на оздоровлююче харчування з етичних міркувань, для поліпшення здоров’я або прискорення духовного зростання. Важливо, що ці люди готові докладати зусилля і йти на самообмеження заради вищих цілей.   

Самооздоровлення

Величезна кількість людей розчарувалась в сучасній медицині, яка значною мірою перетворилася на засіб видурювання грошей. Робота над собою заради поліпшення здоров’я обов’язково опирається на віру в приховані можливості людини і природну здатність організму до самозцілення. Наявність в кожній людині механізму самовідновлення – цілком аріянська ідея.    

Індустрія самоосвіти

У сучасному світі Інтернету шаленими темпами розвиваються системи дистанційної та альтернативної освіти. Кожен бажаючий може пройти курс, що його цікавить, і навіть отримати сертифікат. Окрема тема – розвиток навчальної літератури у формі пригодницьких повістей, наприклад, серіал американського фахівця зі штучного інтелекту Елієзера Юдковського (Eliezer S. Yudkowsky) «Гаррі Поттер і методи раціонального мислення» (2013). Можливо, найвідомішим твором подібного жанру є роман «Криптономікон» (англ. Cryptonomicon, 1999) Ніла Стівенсона (Neal Stephenson). 

Ігрова індустрія

Гра – це найефективніший спосіб навчання і самовдосконалення. Дитячі та спортивні ігри, мистецькі та технологічні конкурси, комп’ютерні ігри, воєнні (страйкбол, історичні реконструкції), настільні, картярські (в т. ч. спортивні), ділові тощо – ця сфера переживає вибуховий розвиток.

Майже всі ігри є азартними, тобто вони викликають захоплення, емоційне збудження. Наприклад, картярські ігри. Вони розвивають пам’ять, логіку, розуміння психології. Проте від них є ще одна велика користь – вони навчають вчасно зупинятися і перемикатися на іншу діяльність. Усе добре в міру.

Вищим пілотажем в організації бізнесових, соціальних чи політичних процесів нині вважається спроможність перетворити їх на гру або, принаймні, застосувати ігрові елементи (ігрофікувати).

Загадки і відгадки – це також гра. Кросворди, тести, пісенні конкурси, народні ігри, в тому числі ігри для воїнсько-фізичного виховання.

Гра – це характерна риса аріянства. Відомо, що його поширювали за допомогою пісень з дотепними віршованими текстами і милозвучною музикою. «У дорозі, при роботі на млинах, в подорожах на кораблях, у танцях і на урочистих зібраннях співав ці пісні народ, захоплений їхньою приємністю» (Спасский А.А. История догматических движений в эпоху вселенских соборов. Т. I. – 1906).

В аріянській традиції народ навчався граючись, між життям і релігією не було розриву. Про такий ігровий підхід ми вже знаємо з життя і вчення видатного аріянського діяча – Антиохійського патріарха Павла Самосатського.     

Радіймо! (Хайре!) – віталися Ісус Хрестос і апостоли. Це традиційне арійське вітання, яке означає «Хай діє Ра!», «Хай Ра діє!».

Соціальне замовлення на аріянство

Як бачимо, величезна кількість людей задіяна в масових процесах, які по-суті є компонентами аріянства, адже в цілому працюють на розвиток людини і проявлення в ній божественних потенцій. Інша справа, що ці маси людей ніколи не чули про слово «аріянство» і навіть не задумувалися над тим, що їхня діяльність – це прояв релігійності в первинному сенсі цього слова.

З другого боку, треба визнати, що згадані процеси розвиваються всупереч нинішній цивілізаційній системі. Сучасні держави і т. зв. «релігії» мають виразну антиігрову, антитворчу, антиекологічну налаштованість. Очевидно, що вся нинішня цивілізаційна система є ворогом розвитку людини і суспільства, колективним паразитом і гальмом прогресу.      

Велике аріянське об’єднання

Що зробити, аби зібрати до купи елементи аріянства і сформувати  систему, в якій метафізика, гра, навчання, екологія, творчість набудуть гармонійної цілісності і посилюватимуть одне одного?

Що може об’єднати геймерів і вегетаріанців, підприємців і екологів, прихильників політичної і релігійної свободи?

Нас об’єднає спільний цивілізаційний проект – формування нової української нації і заснування нею Вільної Української Держави (Третього Гетьманату) – постіндустріальної держави творчих людей, яка не заважатиме нам жити, натомість підтримуватиме все передове, здорове, творче і цікаве.

Радіймо!    


Радісна гра – найкраща форма самопізнання і саморозвитку. Ігровий дух аріянства бачимо уже в діяльності Антиохійського патріарха Павла Самосатського (3 століття). 

Ця метафорична картина нагадує нам про те, що Гра – це річ природна, і що правильне застосування Гри є важливим складником релігії, тобто світогляду і практики поєднання божественного і людського.

Додатково: 

Наші інтереси: 

Все може відбутися значно швидше, ніж нам здається. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Лесик Майстер.
0
Ще не підтримано

Доречi,завдяки iнтернету,стала доступно бiржова гра...акцii,фьючерси. Я навiть маю успiхи деякi,навiть думаю викласти декiлька урокiв

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А-а-а! Я зрозумів! :)) Це я сприйняв особисту маленьку гру (ся граю - граюся) друга Ігора (з "біґбордом") за Велику Стратегічну Гру з Творення Нового Світу! :)))
І тут її продовження:

Ігор Каганець каже:
Гарна ідея! Усе це будемо робити! Тільки краще сказати так:
"А пам'ятаєш, як ти вперше по воді пішов?" Всі сміються...

Арій Хрестовий сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Поняття "пшенична" потребує ребрендингу. В Трускавці роблять вишукані коктейлі з пшеничних проростків. Тож прийшла на думку соціальна реклама з пропаганди здорового способу життя. Три апостостоли стрічаються в барі, веселяться. Один каже: "А пам'ятаєш, як ти по воді ходив." Всі сміються, піднімають келихи. І потім на весь екран: "Пшеничний напій з пророслого зерна." Кожному, хто придбає, - здоров'я в подарунок!</blockquote>

Він загрався, а я подумав, що це стратегія Гри з перетворення юдохістіанства! ;))) Зрозуміло! Це приватне і вже перепрошую за втручання у приватні переконання! ;)))

Ігор Каганець каже:
Визначальна ознака гри - радісна творчість. Людина-гравець (краще одним словом - Людина) - це і є людина-творець.

Інша справа, що є різні види гри. Зокрема, можна "гратися, а можна "грати".

Можна захоплено гратися в пісочку, роблячи "пасочки". А можна брати участь в конкурсі (це також гра) на кращу модель космічного корабля.
Боксери "танцюють" на ринзі, закохані танцюють під музику.
Спортсмени змагаються, хто швидше пробіжить. Музиканти - хто краще зіграє. Поети - хто досконаліше висловить думку.

Це все гра, друзі!
Це все Ра.
Він - Ра - діє.
Радіємо!

Ігоре, таки вже РаДію! :)) Бо усвідомив! :))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Ще раз про ілюстрацію до статті. Здається, на цій картині не вистачає тільки ігрових автоматів. Може автор свідомо провокує нас на дискусію, тобто грається? :-))

Кості, карти, рулетка,... Це ігрові засоби, що насамперед асоціюються з грошима, шахрайством, поламаними долями, в'язницею, самогубствами тощо.
Чим більше гра залежить від випадкових чисел, тим менше шансів у її учасника скористатися божественним даром вільного вибору. Зомбована жертва механічного лохотрону взагалі не має ніякого вибору - тільки сліпу надію на те, що знеособлений примітивний механізм вибере для джек-пота саме його, а не якогось дурного сусіда. Він хоче мати все і відразу, але переважно отримує нічого і поступово, як казав один сатирик.

Звісно, якщо маєш маєток, то при бажанні можна його і в шахи програти, тобто, спосіб гри не визначає її "кошерності". Все залежить від мети, яку ти собі ставиш, але... навряд чи мистецтво блефування майстра покеру допоможе йому змінити світ, побудований на грошах, на світ, який би тримався на Любові.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А я про що?! :)

Доктор Смалець каже:
Ще раз про ілюстрацію до статті. Здається, на цій картині не вистачає тільки ігрових автоматів. Може автор свідомо провокує нас на дискусію, тобто грається? :-))]

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так ніби пан Доктор ніколи не грав у преферанс і не знає, що гра, особливо командна, розвиває пам’ять, логіку, дисципліну, чесність, спроможність до колективної роботи, інтуїтивне відчуття партнера. Пора згадати молодість!

Доктор Смалець каже:
Ще раз про ілюстрацію до статті. Здається, на цій картині не вистачає тільки ігрових автоматів. Може автор свідомо провокує нас на дискусію, тобто грається? :-))

До речі, якщо говорити про карти, то первинно вони виконували світоглядну і магічну функцію - пізнання принципів Всесвіту і спілкування з богами-егрегорами.

Зараз багатьом українцям не вистачає гри: вони забули, що таке радість, творчість і чесна гра за правилами.

Цитата:
Кості, карти, рулетка,... Це ігрові засоби, що насамперед асоціюються з грошима, шахрайством, поламаними долями, в'язницею, самогубствами тощо.

А з сучасним телебаченням або алкогольним бізнесом в тебе не асоціюються гроші, шахрайство, поламані долі... У кожного свої асоціації.

Цитата:
Чим більше гра залежить від випадкових чисел, тим менше шансів у її учасника скористатися божественним даром вільного вибору.

Випадкових чисел нема. Ми живемо у світі точних причинно-наслідкових зв’язків. Жодна гра за визначенням неспроможна обмежити волю людини. Гра - це вільна радісна творчість.

Цитата:
Зомбована жертва механічного лохотрону взагалі не має ніякого вибору - тільки сліпу надію на те, що знеособлений примітивний механізм вибере для джек-пота саме його, а не якогось дурного сусіда. Він хоче мати все і відразу, але переважно отримує нічого і поступово, як казав один сатирик.

Зомбі за визначенням не мають вибору.

Цитата:
Звісно, якщо маєш маєток, то при бажанні можна його і в шахи програти, тобто, спосіб гри не визначає її "кошерності". Все залежить від мети, яку ти собі ставиш, але... навряд чи мистецтво блефування майстра покеру допоможе йому змінити світ, побудований на грошах, на світ, який би тримався на Любові.

Мистецтво блефування у грі розвиває інтуїцію і розуміння психології. Головне, що у грі завжди все робиться чесно і радісно.

Покер на бігборді - це тільки алегорія гри. Не подобається покер, грай у футбол або у хрестики-нулики.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Бізнес або кредити така ж гра як кості або рулетка (у барабані один набій). З шахрайством, поламаними долями, самогубством... РАдістю. Все залежить від психологічної стійкості людини, здатності тримати удар та відчуття зв*язку з Богом у собі (у ДУСІ чи не в ДУСІ). У будь-якому випадку людина-гравець користається божественим даром вільного вибору коли приймає рішення: грати чи не грати. Просто у різних іграх свої правила та ставки: гроші, репутація чи життя.

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Нарешті в нас тут обламався суцільний одобрямс), це дуже добре панове бо відсутність критики ніколи не призводила до прогресу. Опускаємось на грішну землю).
Казино - ідол релігії грошей. Ілюстрація спровокувала жваву дискусію, оскільки, підходи Аріанства і Релігії грошей, несумісні.
Проблема в тому, що будуючи нову релігію (Аріанства в Україні офіційно нема) ми створюємо конфлікт в суспільстві, еліта, яка поміняла релігію автоматично стає ізгоями та замісь підтримки народу отримує прокляття.

Якщо замісь релігйних догм визначати методи, принципи політичної боротьби, філософії життя то Аріанство можна знайти у більшості релігій чи філософій. Наголошую, на даному етапі підміняти Аріанством, релігію це самознищення.

Міняючи підхід ми отримуємо єдність, а не заперечення. Далі, як синергетика із методу наукових досліджень стала наукою можна прогресувати опираючись на реальні досягнення.

Наука має бути релігійною, а релігія науковою — це основний постулат сучасного аріянства. http://uk.wikipedia.org/wiki/Аріанство

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Та який "одобрямс"? Тут постійно лунають суперечки, завдяки яким ми і рухаємося вперед. Подивіться, хоча б, як визначалися з символікою.

Гра не зводиться до казино. Все українське народне виховання побудоване на іграх. Українці є найкращими воїнами у світі тому, що отримували воїнську підготовку з раннього дитинства - завдяки іграм.

Юра Корольчук каже:
Нарешті в нас тут обламався суцільний одобрямс), це дуже добре панове бо відсутність критики ніколи не призводила до прогресу. Опускаємось на грішну землю).
Казино - ідол релігії грошей. Ілюстрація спровокувала жваву дискусію, оскільки, підходи Аріанства і Релігії грошей, несумісні.
Проблема в тому, що будуючи нову релігію (Аріанства в Україні офіційно нема) ми створюємо конфлікт в суспільстві, еліта, яка поміняла релігію автоматично стає ізгоями та замісь підтримки народу отримує прокляття.
Якщо замісь релігйних догм визначати методи, принципи політичної боротьби, філософії життя то Аріанство можна знайти у більшості релігій чи філософій. Наголошую, на даному етапі підміняти Аріанством, релігію це самознищення.
Міняючи підхід ми отримуємо єдність, а не заперечення. Далі, як синергетика із методу наукових досліджень стала наукою можна прогресувати опираючись на реальні досягнення.
Наука має бути релігійною, а релігія науковою — це основний постулат сучасного аріянства. <a href="http://uk.wikipedia.org/wiki/Аріанство" rel="nofollow">http://uk.wikipedia.org/wiki/Аріанство</a>

Пропоную противникам гри створити групу за інтересами "Антиігрове лобі" чи щось подібне. Думаю, там у вас буде цікаво.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Створити таке гетто не вийде), мова йде про "заперечення заперечення" "противники" гри - як єдиного способу і тому не можуть повністю заперечувати такий метод. Гра у вихованні була лише частинкою системи навчання до того ж індивідуально підібраною в кожному конкретному випадку, а ви все зводите до єдиної догми. А одобрямс видно по голосуванні принципів у вигляді релігійних догм, наявність котрих не дозволить віруючим (в хорошому розумінні) людям мати з НО справи і перетворить НО на купку відірваних від народу мрійників. Найкращий спосіб досгнення змін - баланс між звичаєм та змінами (це аксіома в професійній діяльності по реалізації змін).

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Арій з тренованими волею та інтуіцією, може закрити всі доступні йому казино. Ще й збагатитеся на тому. Правда, після такої дії йому доведеться битися за своє життя...Але це вже інше.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Головна ознака аріянства - навчання. Так?
Сам Хрестос навчав - граючи, застосовуючи елементи ігрофікації.
Навчати своїм прикладом = навчати граючи: ходінню по воді (а міг і пливти в човні як усі і "мудрувати" "про змогу ходити по воді"), примножував хліби (а міг і організувати купівлю хліба - вони були цілком самодостатні), з дітками грався (і наказав не боронити їм підходити до Нього, в'їхав в Єрусалим на віслюку (хоча міг і пішки як раніше), а мити ноги апостолам, хіба не ігровий елемент?! Додайте ще прикладів з Доброї новини...)

Ігор Каганець каже:
Так, ілюстрація не ідеальна, але достатньо якісна для передачі ігрового духу аріянства. Знайдеш краще - негайно публікуй!

Тепер малюнки:



[img]http://api.ning.com/files/dguLKsnEU0thTH-HCLncktIheY7GnKX*gVbbw5iV40DoYuGEsUTTucQA1vsz0dflkB33QaZfXXGCLEHw01a73seqKz1eQiwz/file.JPG?width=737&amp;height=516[/img]







Ну й наостанок :)
Дитятко-Ісус грає з нами в хованки!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

СКОРОЧУЙ. В мене також виходять завеликі коментарі але це вже майже спам)

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Наведені мною фото - не спам, а ілюстрації, які несуть смислове навантаження.
В контексті статті мені найбільше подобається ось це фото -
П.С. Маю права Інвестора, Юро ;) Приєднуйся!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Це б Йому теж сподобалось

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Проблема не в ілюстрації, а релігійному догматизмі на НО, котрий перешкоджає прогресу.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пояснись, Юро. Наведи приклади. Що Тобі перешкоджає, не дає стати Інвестором? Га?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Символічний грошовий внесок (фіксована сума 50 грн.) вніс кілька років назад. Не вношу грошової інвестиції бо гроші не рахую найкращим засобом передачі енергії. Я, взагалі противник накопичення, податків, зборів, та грошових внесків, оскільки, створювати будь що в тому числі матеріальні цінності набагато ефективніше шляхом синергії (ефекту від взаємодії), накопичення, грошові внески і податки це втілення празитизму (держава може заробляти набагато більше грошей регулюючи процеси (будівництва спутників, іт.д.) ніж стягуючи податки, а сатрап в більшій частині розвивається не від грошей, а вкладених талантів та навиків цим самим створюючи блага в реальному часі (це описувалось в статтях НО), сайт може функціонувати не за рахунок внесків, а відрахувань від корисних дій. Гроші лише замінюють процес взаємодії вбиваючи саму взаємодію та забезпечують накопичення. Мої погляди більше співпадають із описом ладу описаного в книжці "Вільний пспосіб життя" (доречі якщо нема в неті, можу скинути повну версію), принципами синергетики та ін. Крім того я, не бажаю фінансувати створення релігійних догм і закритих систем бо рахую такий спосіб тупіковим в даний час, можливо якийсь конкретний проект на НО мене зацікавить на стиільки, що візьму участь у його фінансуванні.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже чітка, зрозуміла і ВОЛЬна позиція, Юро! Дякую!
Чітко виражені лідерські якості, які... треба розвивати. Формуйте групу однодумців!
Давайте книжку ;) - посилання на неї, або напишіть статтю коротеньку/оглядову про цю книгу і додатково прикріпіть цифровий варіант книги в статтю. Будемо дуже вдячні!
РаДіймо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Загалом текст протиречить сам собі, але це дрібниці. :) Мені от "шкурно" цікавим видалась теза: "сайт може функціонувати не за рахунок внесків, а відрахувань від корисних дій."
Пояснюсь. зараз я озвучую матеріали НО і створюю їх відео-версії, заливаю на ютуб. отримую формальну ставку, що частково компенсує вкладені зусилля навики і ЧАС. ці гроші беруться з "внесків".

якщо внескам "гаплик" - повноцінній озвучці "гаплик". І тут теза про "відрахування" має якось пролити світло оптимізму на проект з озвученням і візуалізацією. що воно таке - "відрахування", і яким механізмом вони зможуть підтримувати озвучку і візуалізацію статтей?

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

До речі, зелений колір на гербі Еконаціоналізму - це символ гри. Він може означати або трав’яне поле, або зелену скатертину ігрового стола.

Зелений колір гри - це колір життя, бо гра - це і є справжнє життя.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Друзі, а хто з вас уявляє собі, що жити можна взагалі без релігій - старих і нових? При цьому будучи у постійному контакті (єднанні) з Божественним? Будучи самому - божественним? Метанойя - переверни свідомість на 180 градусів. Позбався старих програм - шаблонів. Тобі не треба посередництво релігій - щоб БУТИ СОБОЮ. Собою Істинним. Будь яка релігія - милиці. Старі чи нові, топорні чи красиві, все одно милиці. Звільняючись з тюрми старого сприйняття, виходиш серцем в серце Вишнього. "Царство Боже всередині Вас". І ти в Ньому. Це все.

Sapienti sat.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

В точному розумінні цього слова, те, що навколо нас - це не релігії, а світоглядні системи. Релігія тільки там, де йдеться про поєднання божественного і людського.

Наталка Артанія Кобза каже:
Друзі, а хто з вас уявляє собі, що жити можна взагалі без релігій - старих і нових? При цьому будучи у постійному контакті (єднанні) з Божественним? Будучи самому - божественним? Метанойя - переверни свідомість на 180 градусів. Позбався старих програм - шаблонів. Тобі не треба посередництво релігій - щоб БУТИ СОБОЮ. Собою Істинним. Будь яка релігія - милиці. Старі чи нові, топорні чи красиві, все одно милиці. Звільняючись з тюрми старого сприйняття, виходиш серцем в серце Вишнього. "Царство Боже всередині Вас". І ти в Ньому. Це все.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Уявляю, подібно, але не буквально без релігії, Ідея втому, що відмовлятись від лівої чи правої руки нерозумно. В деяких вченнях описано про шлях правої руки та лівої руки (правої руки - шлях догматичних масових релігій і т.д.), (лівої руки - шлях самовдосконалення, він найбільш складний і небезпечний бо вдосконалення на певному етапі передбачає суттєву перевагу (типу здатність читати думки іт.д) і використання таких навичок діє як спокуса котра найчастіше зводить людину) назва шлях лівої руки здається повязаний з тим що ліва півкуля мозку керує правою частиною тіла. Останнім часом на НО пропагується ідея самовдлосконалення шляхом створення догм, але любий процес тимчасовий і в кінцевому результаті недоліки проявляються.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Догма - це те, що заборонено заперечувати, і в що треба вірити без розуміння. Інакше анафема або інквізиція :)

Покажи мені, де ти таке побачив на НО? В нас тут взагалі немає нічого, в що треба тупо вірити, не розуміючи цього. І ніхто нікому не робить "анафему" за інакодумство. Кожен висловлює свою думку, яку товариство або приймає, або відкидає.

Юра Корольчук каже:
Уявляю, подібно, але не буквально без релігії, Ідея втому, що відмовлятись від лівої чи правої руки нерозумно. В деяких вченнях описано про шлях правої руки та лівої руки (правої руки - шлях догматичних масових релігій і т.д.), (лівої руки - шлях самовдосконалення, він найбільш складний і небезпечний бо вдосконалення на певному етапі передбачає суттєву перевагу (типу здатність читати думки іт.д) і використання таких навичок діє як спокуса котра найчастіше зводить людину) назва шлях лівої руки здається повязаний з тим що ліва півкуля мозку керує правою частиною тіла. Останнім часом на НО пропагується ідея самовдлосконалення шляхом створення догм, але любий процес тимчасовий і в кінцевому результаті недоліки проявляються.
Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Демократичний інструмент голосування дає змогу не нести персональної відповідальності за свої дії, а прикритися волею 95% після цього результати голосування подаються як незаперечна істина та напрям діяльності тобто - догмами. При цьому проголосовані принципи суперечать природним принципам функціонування відкритих систем. В наслідок такого голосування мене примушено або забиратися або тупо почати називати принципами дільності те що призведе сатрап до поразки.
Захочете - пишіть особисто, переписуватись в коментарях накладно по часу.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

От так вже хочеться знайти Арсену в Добрій Новині Ігри і Гравців. От чого нема, того таки там нема! Хрестос демонструє ДИВА: ходіння по воді, примноження хлібів, перетворення води на вино+, щоб показати своїм Учням (не Гравцям, Арсене!) можливості Бого-Людини. Хрестос миє ноги своїм Учням, як приклад своєї Любові. Хрестос каже, щоб не забороняли дітям підходити до Нього, бо діти є найбільш поневолені люди. Де написано в Добрій Новині, що Хрестос грався з дітьми у хованки? Без визначення поняття ГРИ і прийняття цього визначення всіма так і буде: Арсен буде бачити одне, а я зовсім інше. Я запропонував таке: Гра - є діяльність людей по моделюванню деяких фрагментів реального життя з метою навчання й вдосконалення. Арсене, запропонуй своє визначення Гри!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Якось, Анатоліє. Якось!
Тоді, коли "доросту" до Твого "розуміння", бо Ти пручаєшся моєму! Наразі в Твою Гру я перестав ся грати ;). А Ти в мою вже давно перестав. Грай собі сам у "нерозуміння Гри" і далі.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Арсене прогрес досягається лише у випадку коли кожна людина одночасно є учнем і вчителем, (до)рости можна лише тоді коли одночасно вчиш і вчишся це безперервний процес і - "сам собі" це шлях в нікуди. Ми тут збираємось щоб ділитися досвідом, іноваційними ідеями і таким чином підвищувати "частоту" один одного, нема різниці здійснюється це у вигляді гри, діалогу (по Пауло Фрейре) чи іншими методами, але переводити все в догми, пророцтва і стверджувати що все тільки гра, це лінійний метод (по синергетиці), котрий неможе призвести до прогресу.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Просто пасуєш, Арсене. Я з тобою не граюся і якісь персональні свої ігри не веду. Моє бажання таке: розібратися з чимось новим, яке хтось вже засвоїв (або вдає, що засвоїв). Якщо якомусь поняттю не дають визначення - це означає, що є бажання щось затуманити. Я визначив так:Гра - є діяльність людей по моделюванню деяких фрагментів реального життя з метою навчання й вдосконалення. Тепер я звертаюся до всіх соколійців - скажіть, де я тут помиляюся? Я звертаюся до тих соколійців, які вслід за Арсеном вважають МИТТЯ НІГ своїм Учням Хрестом - грою - дайте своє визначення гри! Хай буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хай так! У Грі іноді треба й спасувати! ...щоб мати змогу продовжувати Гру ;). Скинути баласт і ринути вперед!

Анатолій Висота каже:
...Просто пасуєш, Арсене. ...

Уже не один казав і не один раз казали. Ти довів, що не збагнеш!

Анатолій Висота каже:
...скажіть, де я тут помиляюся? ...

Хоча, не все так безнадійно - "Хто шукає, той знаходить!" Краще - в собі! "Всі відповіді вже є - і вони в нас самих".
І тому, надіюся, що колись збагнеш...
"Ґугл на допомогу!" ;)
П.С. На цей раз вибачань не буде.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Українці (і людство в цілому) в переважній більшості хворі, заражені псевдорелігіями і під впливом псевдовчень. Хвороба ускладнена переконанням, що вони абсолютно здорові. Будь-яке легковажне ставлення до їх переконань трактується як насмішка над ними. З іншого боку, гра в покер, наскільки б вона не була інтелектуально розвиваючою, не сумісна з тими психологічними переживаннями і з тим суттісним навантаженям і символізмом, які були наявними на Тайній Вечері. Я б не радив з такими речами легковажити.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно підмічено, Світодаре! ;)

Світодар Мирний каже:
...гра в покер, наскільки б вона не була інтелектуально розвиваючою, не сумісна з тими психологічними переживаннями і з тим суттісним навантаженям і символізмом, які були наявними на Тайній Вечері. Я б не радив з такими речами легковажити...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Мистецтво блефування у грі розвиває інтуїцію і розуміння психології. Головне, що у грі завжди все робиться чесно і радісно.

Ці дві фрази трохи заперечують одна одну, бо англійською "Bluff" — це обман. Тож гравець у покер має повне право сказати суперникові: "Синку, не плач - я ж тебе чесно обдурив!" :-))

Що тут поробиш: мабуть це така арійська діалектика гри. Особливо, коли граєш з ворогом :-))

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чесна гра в обман - це розвиток навичок розпізнавати правду і брехню. У наш час це надзвичайно корисні навички.

Доктор Смалець каже:
Ці дві фрази трохи заперечують одна одну, бо англійською "Bluff" — це обман. Тож гравець у покер має повне право сказати суперникові: "Синку, не плач - я ж тебе чесно обдурив!" :-))
Що тут поробиш: мабуть це така арійська діалектика гри. Особливо, коли граєш з ворогом :-))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Кривицький.
0
Ще не підтримано

А де проходить грань між чесною грою у обман і навмисною оманою? Я так міркую, що все залежить від мети обману, тому якщо мета темна та корислива, то це обман, а якщо мета світла і добра то це гра у обман? )

Аж доки ви маєте світло, то віруйте в світло, щоб синами світла ви стали.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Навмисна омана - це там, де порушуються правила.

Приклад з тих же шахів. Якщо коли один з гравців на хвилину відвернувся від шахівниці, інший трохи змінить положення фігур, щоб зробити свою позицію виграшною, то це навмисна омана і нечесна гра.

А якщо один з гравців просто поставить пастку, а інший попадеться - то це чесний обман :) Тому, що не порушуються правила гри. І той, що попався, сам винен, що не додивився. Це буде стимулом до того, що наступного разу буде обережнішим.

Андрій Кривицький каже:
А де проходить грань між чесною грою у обман і навмисною оманою? Я так міркую, що все залежить від мети обману, тому якщо мета темна та корислива, то це обман, а якщо мета світла і добра то це гра у обман? )
Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Кілька днів назад грав в шахи. Суперник зробив хід і почав собі під ніс шептати, що він зробив помилку. Я побачив, що в 3 ходи можу виграти фігуру, і вже зрадів, але потім додивився, що він на 4тому в такому варіанті поставить мені мат. Він явно хотів мене надурити. І якби йому це вдалось, то получилось би, що він виграв за допомогою пастки і брехні :) Так що шахи - це теж сатанинська гра :))))

Елементи "обдурювання" є в усіх ігрових видах спорту. В першу чергу в бойових. Їх немає хіба що на змаганнях з бігу, де кілька людей просто біжать і все, і таким чином тренують тільки свою фізичну сторону.

Доктор Смалець каже:
Миро Продум сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Мистецтво блефування у грі розвиває інтуїцію і розуміння психології. Головне, що у грі завжди все робиться чесно і радісно.</blockquote>

Ці дві фрази трохи заперечують одна одну, бо англійською "Bluff" — це обман. Тож гравець у покер має повне право сказати суперникові: "Синку, не плач - я ж тебе чесно обдурив!" :-))
Що тут поробиш: мабуть це така арійська діалектика гри. Особливо, коли граєш з ворогом :-))

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З цим погоджуюсь, має бути культура донесення до людей нової інформації. Проте НО - це наша внутрішня духовна лабораторія, де зібралися однодумці. Тут ми можемо щиро спілкуватися між собою і називати речі своїми іменами: "Так - так, ні - ні".

Світодар Мирний каже:
Українці (і людство в цілому) в переважній більшості хворі, заражені псевдорелігіями і під впливом псевдовчень. Хвороба ускладнена переконанням, що вони абсолютно здорові. Будь-яке легковажне ставлення до їх переконань трактується як насмішка над ними.

Щодо ілюстрації до статті, то, зверніть увагу, вона висіла на бігбордах у Дубліні, в католицькій Ірландії, і нічого страшного не сталося.

Світодар Мирний каже:
З іншого боку, гра в покер, наскільки б вона не була інтелектуально розвиваючою, не сумісна з тими психологічними переживаннями і з тим суттісним навантаженям і символізмом, які були наявними на Тайній Вечері. Я б не радив з такими речами легковажити.

Тільки не кажіть, що Ісус сидів за столом з апостолами тільки на Таємній вечері, тобто на святкуванні арійського Нового року 22 березня 31 року. Вони зустрічалися багато разів, особливо після Воскресіння.

Врешті-решт, це метафорична картина. Вона нагадує нам про те, що Гра - це річ природна, і що правильне застосування Гри є важливим складником релігії, тобто світогляду і практики поєднання божественного і людського.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Внутрішня лаболаторія це наші думки, сон персональна діяльність, а тут пропагандуєте цілу релігію, філософію чи політичний проект і тому він повинен бути розраховний на усіх учасників. Відрвати еліту від народу (в плані релігії, ідеології чи від території в нет) це всеодно що її знищити, необхідно залишати надійний звязок. Я не заперечую вашої ідеології але вона не повинна подаватись як єдиноможлива, а як один із запропонованих варіанів хто треба вибере також виберуть яка дасть кращий результат, Вас розумію бо сам пропихаю силою все в чому впевнений).

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Останнім часом тут все ставиться на голосування. І якщо скажімо, 95 % учасників НО погоджуються з такими то принципами чи поглядами, то де тут "пропихання силою"?

Юра Корольчук каже:
Внутрішня лаболаторія це наші думки, сон персональна діяльність, а тут пропагандуєте цілу релігію, філософію чи політичний проект і тому він повинен бути розраховний на усіх учасників. Відрвати еліту від народу (в плані релігії, ідеології чи від території в нет) це всеодно що її знищити, необхідно залишати надійний звязок. Я не заперечую вашої ідеології але вона не повинна подаватись як єдиноможлива, а як один із запропонованих варіанів хто треба вибере також виберуть яка дасть кращий результат, Вас розумію бо сам пропихаю силою все в чому впевнений).
Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Пропихання силою - це демократичне обговорення, узгодження і голосування по одному варіанту без альтернатив (варитись в своєму соку хороша штука але прогресу не пердбачається), обговорення в межах одного варіанту немає змісту, якщо альтернативні варіанти принципово несумісні з першим.

Подібна діяльність будується на оголошенні про підготовку проектів та їх наступному порівнянні в т.ч. шляхом голосування.

Захочете - пишіть особисто, переписуватись в коментарях накладно по часу.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую за розуміння.
Цей сайт орієнтований на творення сучасного аріянства і еконаціоналізму. Нас цікавить саме цей напрямок Великого Переходу, бо окрім нас його ніхто не розвиває.
Всі інші напрямки мають допоміжний характер і працюють на головний.
Якщо когось цікавить плюралізм думок, то для цього є Фейсбук. Ми там також представлені.

Юра Корольчук каже:
Я не заперечую вашої ідеології але вона не повинна подаватись як єдиноможлива, а як один із запропонованих варіанів хто треба вибере також виберуть яка дасть кращий результат, Вас розумію бо сам пропихаю силою все в чому впевнений).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Мова йде не про плюралізм, а про хибний напрямок НО на формування закритої системи з характерними принципами, що по суті суперечать пргресу.
Перехід, як варіант розвивається незалежно від Вашої діяльності в силу обєктивних історичних причинно наслідкових звязків, тільки корпорація ставить на нього свою назву і верифікатор із хибних принципів, перекриваючи доступ іншим і разом собі бо окремо від усіх ним скористатись неможливо.
Так само як неможливий розвиток еліти окремо від народу бо відокремлення це її смерть.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Закрита система - це та, яка не приймає нічого із-зовні і тому не здатна змінюватися. Це щось типу католицизму, православ’я, протестантизму, мусульманства та ін.

А аріянство завжди готове сприймати щось нове, якщо воно хороше. Тому принципи, за які ми тут голосуємо, не постійні, вони можуть вдосконалюватися, по мірі того як будуть відкриватися нові знання і розуміння.

А тимчасові принципи обов’язково потрібні, щоб наприклад, якщо хтось запитає, якої ти віри, можна було дати посилання на ці принципи і людина могла ознайомитися з ними. А то раніше мені приходилось казати декому, що я атеїст, тільки для того, щоб не задавали багато питань.

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Шановний, ось Вам нові знання - в кінці 20 століття завдяки впровадженню синергетичного методу наукових досліджень пройшла революція у фізиці, як наслідок було змінено основні положення в т.ч. закону збереження енергії, ця революція поширилась і на усі інші науки та діяльності, на НО часто використовуються терміни синергетики (біфуркація і т.д).
Закрита система - це система, яка живе за рахунок енергії із зовні, а сама нічого не створює, ось витяг із статті у вікіпедії на запит "синергетика" - "Система повинна бути відкритою. Закрита система відповідно до законів термодинаміки повинна в кінцевому результаті прийти до стану з максимальною ентропією і припинити будь-яку еволюцію" http://uk.wikipedia.org/wiki/Синергетика.
І ще приклад - Сірко завжди відповідав, що він Православний хрестиянин (напевнетакож так як і ви щоб не було лишніх питань) і це не заважало йому бути характерником.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Прочитав цілу статтю в Вікіпедії про синергетику. Не побачив нічого, що суперечило би поглядам, які пропагує НО. Навіть, навпаки.

Найбільше сподобалось це твердження:

Цитата:
Системи, що розвиваються завжди відкриті (обмінюються енергією, інформацією та речовиною із зовнішнім середовищем), за рахунок чого і відбуваються процеси локальної впорядкованості і самоорганізації.

Це якраз про аріянство, яке на відміну від інших загальнопоширених систем світоглядів, є відкритою системою. Це обумовлюється тим, що його принципи та ідеологія не законсервовані, як в іудохристиянських католицизмі чи православ’ї, а постійно готові до засвоєння всього нового, в тому числі з інших світоглядів.

Що стосується:

Цитата:
І ще приклад - Сірко завжди відповідав, що він Православний хрестиянин (напевнетакож так як і ви щоб не було лишніх питань) і це не заважало йому бути характерником.

В моєму випадку так би не вийшло, бо язик не повернувся би сказати, що я іудохристиянин (православний/католик).

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Юро і Доброславе, термін "православ'я" поцуплений і викривлений ;).
Сірко називав себе православним бо православ'я - це правдослав'я (те саме аріянство), це сама цілісність (чи синергія). І характерник - це не "відступництво", а характерність.

Цитата:
... Сірко завжди відповідав, що він Православний хрестиянин (напевне також так як і ви щоб не було лишніх питань) і це не заважало йому бути характерником...

Пропоную до прослуховування розмову з Василем Чумаченком на цю тему :).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Юро і Доброславе, термін "православ'я" поцуплений і викривлений ;).

Я згоден із цим твердженням. Але для того, щоб передати людям якусь інформацію, треба враховувати ті значення слів, які мають місце в головах цих людей.

Ті хто питають "хто ти за вірою", переважно під православ’ям розуміють те, чим воно є зараз.

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Є ще позиція крім правдославя, Право-славя тобто славити світ Прави.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Давайте зробимо так: порівняємо 12 + 3 принципів проголосовані на НО із принципами синергетики і подивимось скільки принципів НО відповідають синергетичним, тобто, передбачають прогрес.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Можете опублікувати статтю з порівнянням кожного принципу. Із задоволенням прокоментуємо.

Юра Корольчук каже:
Давайте зробимо так: порівняємо 12 + 3 принципів проголосовані на НО із принципами синергетики і подивимось скільки принципів НО відповідають синергетичним, тобто, передбачають прогрес.

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 3
  • >