7 повідомлень / 0 new
Останнє повідомлення
Доброслав Велесовий
Зображення користувача Доброслав Велесовий.
Хрестиянство і Вегетаріанство

Я завжди негативно ставився до загальноприйнятого християнства зі зрозумілих причин. Проте відчував, що вчення Ісуса Хреста побудоване на правильних засадах, і просто було дуже сильно викривлене з часом. Але сам не намагався розібратися в цій темі, тому що мої думки завжди були звернуті в першу чергу до східних релігій. Після прочитання "Арійського Стандарту 2014" багато чого прояснилося. Звичайно, я тепер готовий повністю прийняти вчення Ісуса Хреста, в варіанті аріохрестиянства, принаймні в такій його формі, як подає п. Каганець в книзі. 

Проте мене ще дуже цікавить одна тема. Як відомо, в хрестиянстві, на відміну від багатьох інших релігій, не приділяється уваги такому важливому питанню як шанобливе ставлення до всіх живих істот. Вважається, що саме тому, в Європі найжорстокіше ставлення до тварин. Хоча їх також можна розглядати як втілені частинки Бога, але з дещо іншими завданнями на Землі. А в книзі "Арійський стандарт" про вегетаріанство йдеться тільки з  егоїстичної сторони покращення здоровя. 

В східних релігіях цій темі приділяється дуже багато уваги. Зокрема в давніх індійських книгах і буддизмі. Там вегетаріанство практикується в першу чергу, для збереження життя та шанобливого ставлення до всього живого. Саме це мене там дуже приваблює. 

Миро Продум
Зображення користувача Миро Продум.
Правильне харчування нас

Правильне харчування нас цікавить як засіб підняти свій рівень вібрацій і зробити крок до метаморфози згідно з філософією динамізму. 

А в книзі "Арійський стандарт" про вегетаріанство йдеться тільки з  егоїстичної сторони покращення здоровя. 

Що стосується ставлення до тварин, то арійська людина з повагою ставиться до всіх живих істот, в тому числі комах, а також до технічних виробів, бо це все результати творення, а вона шанує будь-яку творчу працю. Жива клітина є складнішою і досконалішою за атомну електростанцію.  

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Миро Продум
Зображення користувача Миро Продум.
До речі, нас цікавить не

До речі, нас цікавить не вегетаріанство, а вживання живої їжі (без термообробки) з поступовим переходом до праноїдства. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зоріна Небокрай
Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Cхідна релігія "Віди" пояснює

Cхідна релігія "Віди" пояснює: " Коли місце людини в хаті, то тварини - за порогом хати або біля порога, коли людина на ліжку, то тварина під ліжком."  Глибокого пояснення ще не знаю, але певно є який енергетичний вплив. Відповідно проявлення  любові до тварин- це є не їсти їх, і ми не їмо їх м"яса.  То хто більше турбується за  тварин, зрозуміло без пустих слів. Інші вбивають, з"їдають,  самі стають тваринами, а потім про якусь людську  любов до тварин шепчуть. Іпокризія. Поневолюють собак в хаті, забирають у них можливість  вільно бігати надворі, їсти собакам  трави-ліки при потребі, бо вони знають, що їм потрібно. Ці люди не мають права говорити, що люблять тварин, вони   самі є суміш тварини. Тварина сама про себе подбає, а люди хай дбають про людських  дітей. Замість собаки в хаті, візьміть сироту до хати, опікунство над дитиною, яка потребує. Помолодієте!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Доброслав Велесовий
Зображення користувача Доброслав Велесовий.
Дякую за інтерес до моєї теми

Дякую за інтерес до моєї теми. Кілька слів до вашого повідомлення:

"Cхідна релігія "Віди" пояснює: " Коли місце людини в хаті, то тварини - за порогом хати або біля порога, коли людина на ліжку, то тварина під ліжком."

Тут немає питань. Людина кармічно стоїть вище за інших живих істот. Тому коли стоїть питання - людина або тварина, то перевага має надаватись людині.

"Інші вбивають, з"їдають,  самі стають тваринами, а потім про якусь людську  любов до тварин шепчуть"

Абсолютно згоден. Якщо людина їсть мясо, то немає ніякого морального права говорити про любов до інших живих істот.

"Поневолюють собак в хаті, забирають у них можливість  вільно бігати надворі, їсти собакам  трави-ліки при потребі, бо вони знають, що їм потрібно."

Тут не зовсім згоден. Більшості домашніх тварин (особливо котам) дуже добре живеться в людських оселях і вони не проявляють особливого бажання жити надворі. Також врахуйте те, що живі істоти які проживають життя поруч з людьми (в першу чергу, ті що, живуть в квартирах), роблять величезний еволюційний стрибок. Саме завдяки сильній взаємодії з енергетикою людей. Саме тому домашні тварини, у багатьох випадках проживають останнє життя, будучи втіленими в такій формі. Тісне співжиття з людьми добре розвиває їхнє ментальне тіло і дає можливість після смерті відділитися від колективної душі виду і почати існування індивідуальної сутності. Ну, звичайно, якщо не дуже балувати тварину, що буде розвивати не ментальне тіло (інтелект), а егоїзм (що є проявом нижчих астральних тіл).

Мене ця тема завжди дуже цікавила, тому у свій час добре розібрався в ній.

"а люди хай дбають про людських  дітей". 

Тут також підходять слова, які я написав на початку цього повідомлення. Єдине, що хочу додати, що діти і домашні тварини в більшості випадків дуже добре співіснують. Також зустрічав думки лікарів, що в дітей, в яких вдома є домашні тварини, набагато кращий імунітет ніж в інших.

 

Явсе Світ
Зображення користувача Явсе Світ.
Повністю з вами згоден друзі.

Повністю з вами згоден друзі..Сучасне відношення до тварин ганебне..Ми не можемо себе називати людьми допоки будемо вбивати живих істот промисловими методами...Та біль і агонія живих істот нікуди не дівається,а б'є бумерангом по людям..війни, насилля, хуцпа і тд....

Вірю в те, що розумію.

Андерс Фальке
Зображення користувача Андерс Фальке.
В книзі "Роза Мира" Данила

В книзі "Роза Мира" Данила Андрєєва добре описана тема стосунків людина-тварина. 

Миролюбність і озброєність!