Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

Зразок соціонічного резюме - Тарас Гладкий

Гладкий  Тарас  Михайлович

Соціонічний тип ЕІЕ – етико-інтуїтивний екстраверт

Гладкий  Тарас  Михайлович

Соціонічний тип ЕІЕ – етико-інтуїтивний екстраверт

Мотивація до діяльності: визнання унікальності
 
Життєва цінність – емоційний вплив з метою морального виховання

 

Достоїнства

Не можна вимагати

контакт із людьми

дипломатичне налагодження взаємин

вміння розбиратися в людях

знаходження нових можливостей

швидке вирішення проблем

наполегливість

послідовність

емоційний вплив на інших

уміння уникати небезпеки

моральна підтримка

вміння переконувати і виховувати

пунктуальність

незмінного оптимізму

конкретної швидкої віддачі в справах

уміння вірогідно аналізувати ситуації

тверезого беземоційного погляду на речі

демократичної простоти у спілкуванні

копіткої роботи

ведення документації

стриманої поведінки в конфліктах

вміння розподіляти обов’язки

сили волі

швидкого переключення у справах

 

Прояви характеру в професійній діяльності

Відданий справі. Автор нових починань. Легко зав’язує нові знайомства, надає перевагу авторитетним людям. Тонко відчуває настрій, може захопити своїми емоціями та ідеями, повести за собою. Уникає небезпек, вміє запобігати ним. Передбачливий та далекоглядний, обачний, раціонально розподіляє справи в часі. Дотримується моральних принципів, гарний вихователь та наставник. Розвинене почуття відповідальності. Прагне добрих, мирних стосунків. Захищаючи моральні норми та інтереси людини, вміло й красномовно дає відсіч порушникам. Реально оцінює обставини і себе, впевнений у своїй потрібності. Перший там, де потрібно допомогти.
Вміло все рекламує. Винахідливий, висуває несподівані гіпотези, розробляє і ставить сміливі досліди, спонукає людей до роботи.
 
Враховує можливі взаємини, які можуть впливати на хід справи. Підбирає потрібних людей. Створює приємну атмосферу при спілкуванні. Вміє переконувати, впливати, лікує словом, впевнює й застерігає від непередбачених ситуацій. Бачить в людині позитивні й негативні якості, глибину емоційного стану.
 
Безкомпромісний у досягненні мети, змобілізований, пильний. Вміє підняти бойовий дух, вселити впевненість і сміливість. Пристрасний у боротьбі та пошуку, проштовхуючи нові ідеї. Не терпить застою, зволікань. Активний, працездатний. Чим напруженіші обставини, тим активніший і рішучіший. Наполегливий, цілеспрямований. ЕІЕ нелегко позбавити рівноваги. Велика значна справа дає наснаги у застосуванні своїх сил та знань. Але при цьому надає значення матеріальній винагороді. Якщо отримуватиме менше бажаного, змінює місце роботи.
 
Запальний, динамічний, експансивний. Має розвинену увагу, пам’ять. Цікавиться незвичайними подіями, неординарними людьми. Має розвинену фантазію та багату уяву. Передбачає розвиток подій у часі.
 
Прагне оволодіти якомога більшим обсягом інформації, щоб зробити важливий крок при вирішенні завдань. Вважає, що для того, щоб уникнути можливих помилок, треба скрупульозно підготуватися до непередбачених моментів в кожній ситуації, створити умови безпеки для себе та інших.
 
Відверта, відкрита людина, завжди подумає, що можна сказати, а про що не варто. Бачить суть людини, її якості, передбачає поведінку. Впевнений, що будь-яка робота - це сфера для прикладання зусиль всього колективу: піклується про настрій людей, підбадьорює їх, щоб найкращим чином виконувалося завдання. Розставляє всіх по місцях.
 
Натура артистична. Глибина, різноманітність і напруженість переживань - це те, що ЕІЕ найбільше цінує в собі та інших. Легко захоплюється новою справою і заохоплює нею будь-кого. Непосидючий.
 
Посиленого потягу до грошей не має, але про їх існування може довго говорити чи думати. Відчуває, де вони є в достатній кількості, і яка робота принесе  прибуток. У роботі послідовний, не відволікається.
 

Проблеми. Перш ніж розпочати щось робити вагається, внутрішня невизначенність приводить до протиріч типу «бути чи не бути», часто тривожиться, занадто драматизує події, легко ображається, налаштований на коректне ставлення до себе. Не терпить, коли перебивають і підганяють.

Ранимий. Гостро переживає невдачі й розчарування.
 
Бажані сфери діяльності:
 
Робота з людьми: менеджер, референт економіст, адміністратор, рекламіст, іміджмейкер, пошук збуту, радник дипломат, політик, керівник.
 
Реалізує себе краще в гуманітарних науках: психологія, соціоніка, сімейне консультування, історія, політологія, юриспруденція.

Дані про себе

Рік та місце народження: 22 липня 1981р., с. Задністрянськ, Галицького р-ну, Івано-Франківської області;

Національність: українець.

Cімейний стан:  не одружений.

Адреса: Київська обл., Вишгородський р-н, с.Старі Петрівці, вул. 1-го травня, 10, кв.2

Контактні телефони: (050) 013-93-52 (дом.), (067) 377-98-13 (моб.).

Ел. пошта: [email protected] , [email protected]

Мета

Поточна: Практичне впровадження соціоніки, соціонічних діагностичних технологій, гармонізація і корекція стосунків в родині, колективі, компанії, громадській організації, політичній партії тощо,  вирішення конфліктів, позбавлення самотності і стресових навантажень тощо.

Середньострокова (2-5 років): Робота практикум-центру в Києві та області. Колектив центру — 10-20 осіб.

Мета на 5-10 років: Діяльність філій практикум-центру “СОЦІОН” у всіх областях України. Колектив — 100-200 осіб.

Освіта

Березень - травень 2010 Курси соціонічних діагностичних технологій “Визначення соціотипу за зовнішніми рисами обличчя”. Практикум-центр “Соціон”. Проводила курси магістр соціоніки Тетяна Педан

2003–2006 Аспірантура національного інституту проблем міжнародної безпеки Ради національної безпеки і оборони України (НІПМБ РНБОУ), м. Київ. Захист дисертаційного дослідження у 2007 році.

Спеціальність: «Економічна безпека держави».

Тема дисертаційного дослідження: «Управління газотранспортною системою України в  контексті економічної безпеки держави: стратегічні аспекти».

1998 – 2003 Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ).

Факультет: «Автоматизації та комп’ютерних наук».

Спеціальність: «Автоматизація управління технологічних процесів».

Кваліфікація: «Магістр з автоматизації».

Досвід   роботи

З 14.06.10  по теперішній час Практикум-центр “СОЦІОН”, м.Київ.

Посада: Менеджер з  розвитку практикум-центру і роботи з клієнтами.

Обов’язки: визначення соціонічного типу, розкриття і реалізація потенціалу людини, детальні характеристики та консультації,  прогнозування і гармонізація відносин, підбір кадрів, організація колективів,  врегулювання ділових взаємовідносин, навчання візуальному типуванню, лекції, курси,  семінари і тренінги по соціоніці.

З 01.03.10 ПП “НЯМ-НЯМ”, м.Київ. Діяльність компанії: організація харчування (столових), доставка комплексних обідів в офіси, організація фуршетів, банкетів, пікніків, кава-брейків, виїздна торгівля тошо.

Посада: Директор з маркетингу та продажу.

З 10.11.07 по 31.02.10 “ТОВ Елькассо-вендинг”, м.Київ. Діяльність компанії: розвиток і обслуговування мережі торгових  автоматів з продажу кавових напоїв.

Посада: Директор.

26.06.07 Реєстрація фізичної-особи підприємця ФО-П Гладкий Т.М.  Діяльність: торгівля, маркетинг

З 13.11.06 р.   по 14.08.07р. Концерн «Укргаз», м. Київ.

Посада: менеджер з продажу ефективних технологій, енергоаудитор (участь в енергетичних обстеженнях підприємств Інститутом енергоаудиту та обліку енергоносіїв, м. Львів)

З 01.04.04 по 04.11.06р.  Бюро з проектування об’єктів газотранспортної системи – ВАТ “Промислова група  ”Спецтехнологія” (генеральна підрядна організація ДП «Укртрансгаз»), м. Київ.

Посада: інженер-технолог.

Обов’язки:

дослідження об’єкту (ГРС, АГРС) та вузлів (вузли обліку газу, редукування, очищення газу, одоризації і ін.) будівництва, реконструкції чи переоснащення і визначення усіх необхідних характеристик та параметрів для проектування;

узгодження проектних рішень із замовником;

виконання проектних рішень згідно державних стандартів, нормативних документів та інструкцій, використовуючи програмний продукт Auto Cad;

узгодження технологічних рішень із проектними рішеннями по автоматиці, електропостачанню, охоронній та пожежній сигналізації, внутрішньому газопостачанню об’єкта, генерального планування

З 08.10.02 по  01.03.03   Івано-Франківське представництво „Парус-Прикарпаття” ДП „Парус-Буковина”.

Посада: менеджер з продажу бухгалтерського та фінансового програмного забезпечення для підприємства та CRM-рішень.

Обов’язки:

дослідження ринку програмних продуктів для бухгалтерії і для фінансового аналізу на підприємствах різної форми власності;

планування роботи і часу, особистий контроль його виконання та звітність перед керівництвом (використання для цього в роботі програмного продукту – CRM-рішення «Менеджмент і маркетинг»);

ведення історії контактів постійних та потенційних клієнтів протягом всього періоду роботи (використання для цього в роботі програмного продукту – CRM-рішення «Менеджмент і маркетинг»);

продажа програмного забезпечення, визначення умов співпраці із клієнтом, відображення цих умов у контракті, контроль виконання умов цього контракту, супроводження продукту і т.д.

Громадська діяльність

З 2004 р. Член національної газової спілки України

2000 – 2003 Заступник голови Івано-Франківської обласної партійної організації „Молодіжна партія України”, голова Івано-Франківської міської партійної організації „Молодіжна партія України”;

2000 – 2003 Голова профбюро факультету „Автоматизації та комп‘ютерних наук” Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Різне

Знання ПК: на рівні користувача.

Водійські права категорії В,С та закордонний паспорт.

Хобі та позапрофесійні інтереси:

легкоатлетичний біг, плавання, зимове купання, футбол, туризм;

історія та культура України, автентичний український фольклор, психологія, психотерапія, езотеричні науки

 


В тему:

Підготовка соціонічного резюме

Зразок соціонічного резюме - Тетяна Педан

Зразок соціонічного резюме - Альберт Саїн

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи