Зображення користувача Андрій Пасічник.
Андрій Пасічник
  • Відвідувань: 28
  • Переглядів: 31

Знаки Святих і знаки грішних

Світ:

Символ як концентрований світогляд має свій енергетичний заряд, "+"(плюс) чи "-"(мінус), а також величину свого еґреґора (потужний чи слабкий). Минувшина знає випадки, коли один і той самий символ спочатку використовували як символ позитивний, а потім - як негативний. Так, наприклад свастику, символ Сонця, любові, миру, гармонії було представлено як символ нищення, презирства, ненависті, смерті. 

Так знак всевидячого ока Творця був використаний як всевидяче око пануючих над світом богопротивників: 

Всевидяче око на вершині піраміди значить верховного брахмана на вершині ієрархії, якому жерці піраміди спрямовують свою енергію, і який володіє повнотою інформації, володіє знанням "золотого січення", знанням "точки зборки", і бачить повну картину стану справ на планеті. Таку пірамідальну ієрархію мали кобзарі, а верховним брахманом-кобзарем був Іван Мазепа. Мазепа, через те що вів розпусне життя, гуляв з багатьма жінками, втратив силу стійкості, і коли фарисеї приступили до нього, спокушаючи віддати їм знання "золотого січення", - не витримав спокуси (ймовірність, що не витримає була 75  %, бо силу прогуляв) - і не витримавши сили спокуси розказав чортам-фарисеям тайну сакральних знань, отриману від Бога, - і так зрадив. Зрадив своїх кобзарів, народ, і самого Бога. Тому його так і нарекли. А фарисеї стали озброєними сакральною формулою і організували дві світові війни, голодомори і всі відомі сталінські і гітлерівські жахіття. У 2012 році душа Івана Мазепи, та душі його кобзарів, що триста років їх мучили, звільнилися. Зрозуміло, що хто-небудь випадково не міг стати верховним брахманом кобзарем. Для цього Іван у попередніх життях розвивався до такого рівня. І за заслуги у минулих його життях люди за нього, поневоленого, молилися. https://www.youtube.com/watch?v=R4crCkVyEtk

Також, всевидяче око - символ Бога Отця, що все бачить.

У часи Ісуса Хреста богопротивники (сатаністи) звалися фарисеями. Хрестос їх називав дітьми диявола і кодлом гадючим. Сьогодні вони відомі як масони. І сьогодні знаками їхніми є ось такі:

 

Це трилисник, що також був знаком арійським і означав цілющу траву, а тепер використовується як знак богопротивників.

Також ні в чому не повинний листок красивого кленового дерева, що поширене в Канаді, став знаком глобальних паразитів, які його розмістили на прапорі як свій символ (для підсилення свого паразитичного еґреґора за рахунок патріотичних почуттів канадійців).

Знак виробника спортивного одягу - знак богопротивників. В нас він також став знаком гопників (несвідомих нетверезих дрібних паразитів).

І знак української форми для футболу - це спотворений герб України. Бічні елементи, що позначають ПРАВУ(яка формує ЯВУ, що виростає з НАВИ) розтягнуті, би бути схожими на масонський знак.


Британська ковальська традиція також отримала введення в неї знаку паразитів, що ввійшов у традицію, а значення його не пояснюється - мовляв - така традиція та й годі.


Знак державного стандарту України - також масонський. Парадоксальний час в якому ми живемо - знак повсюдно на товарах, а пояснювати чи питати значення - мало кого цікавить. По філософському хресту - світло еволюції має падати зверху вниз і зліва направо - а тут навпаки. 

Філософський хрест: 

Знаки святих залишаються такими ж як і колись.


Та незмінним крізь віки є козацький, арійський хрест РаМа, як гармонійне поєднання божого РА з земним МА (хрест перевертають рідко, і таємно).

На правильному прапорі код РАМА передається кольорами: жовте РА панує над блакитним матеріяльним МА. Кажуть, цей природовідповідний прапор встановив ще святий Рама десь на наших землях 7522 роки тому, а сьогодні 7522 рік від Рами, а 2014 рік від Ісуса Хреста.

Жовтий РА - означає Сонце, СВІТЛО СВЯТОГО ДУХА, шо низходить зверху.
Блакинтий МА - означає матерію, що є творінням Бога і потребує одухотворення СВЯТИМ ДУХОМ.
РАМА не МАРА.

Свастика, сва-с-тя (Святий з тобою), це дуже древній (від слова "древо") знак. Означає Сонце, еволюцію, розвиток, динамічний рух, поступ. Віддавна поширений в українській культурі, зокрема на вишивках.

 

Та головним знаком для нас є знак Воскресіння Сина Божого, фотографія цього Воскресіння, власне перша світлина за часів нашої цивілізації - Туринська Плащаниця, що зробилася від спалаху світла в мить Воскресіння. Це є знак організований святим Йосипом, котрий загорнув Ісуса в це полотно, і зроблений самим Богочоловіком, коли він воскресав. Плащаниця означає безмежні людські можливості, аж до воскресіння (самовідновлення, повернення Духу і душі в своє тіло після його зцілення силою Віри). Це знак головного УРОКУ Ісуса Хреста, заради якого і прийшов Він на Землю. Не "спасти потопаючих", а навчити "потопаючих" жити, "навчити плавати", образно кажучи. Після чого Хрестос радісно спостерігає, як ті, що зрозуміли Науку, навчилися "плавати" (жити в стані Царства божого в серці) - самі себе спасають.

Оновлюючи світогляд - позбудьмося знаків паразитів і примножуймо арійську традицію добрих знаків. 

П.С.

Важливо розуміти, що фарисеї-масони ніякого нового знаку не придумали. Всі символи які вони використовують є крадені.  Всі ці знаки мають тисячі років і породжені Святими Мудрецями всіх часів і народів.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це є дуже потужна стаття про символи. Я дякую, друже Андрію, за цю твою працю. Не знав, а тепер, що таке ГОПНИКИ: гопників (несвідомих нетверезих дрібних паразитів)[/b]

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Добре пояснено "Знак державного стандарту України", козацький хрест і правильний прапор.
Ще розкрийте "Туринську плащаницю", "Трилистника", "Всевидюще око".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікавий матеріал.
Деякі мовні рекомендації:
“еґреґору” - егрегора .
“той самий символ спочатку використовувався як символ” - той самий символ спочатку використовували як...
“сьогодні знаками їхніми є” - сьогодні їхніми знаками є
“Це трьолистник” - Це трилисник ...
Дякую, Андрію.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття.Тільки щодо арійського хреста,то найкраще використовувати рівнораменний,рівносторонній з усіх чотирьох сторін хрест!Тоді його і перевернути неможливо,і за всіма нашими давньоарійськими уявленнями він буде означати гармонію між небесним і земним,між Явою,Навою та Правою.Наскільки я чув,то в давнину у нас використовували здебільшого,саме такий хрест,аж поки його поступово не витіснило іудо-християнське розп`яття з зображенням померлого Ісуса та з видовженою нижньою стороною,що символізує щось занадто заземлене,смертне...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Правильний православний хрест сполучає вершини шести пірамід які розкладаються з ромбодекаедру, який утворюється з яйцеклітини яку стискають 12 перших стовбурових клітин після запліднення спермієм. Докладніше в статті "Яйцеклітина - основа релігійних символів" https://www.facebook.com/notes/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA/%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%96-%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%96%D0%B3%D1%96%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D1%96%D0%B3%D0%BE%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9/340091409392872

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Тут глибина, що правльний хрест походить від ромбододекаедру життя! Гадаю, що вірніше буде: ЗОЛОТИЙ ПЕРЕТИН.

Зображення користувача Нео Фіт.
0
Ще не підтримано

...минуле неможливо змінити, але можна змінити своє відношення до нього,- а відтак, змоделювати своє майбутнє...

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

варіяції

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А якщо символ, зображений на доларі, використовує хороша людина, то яким стає цей символ?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)