Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЄС – анти-Європа

Категорія:

Спецтема:

Європейський союз перетворився із економічного і потім геополітичного на ціннісний проект. У цьому полягає завершення його розвитку на основі ультраліберальних ідей. Це засаднича суперечність європейським цінностям: Бог, нація, республіканські та військові чесноти.

150520_yuriy_noyevyy-.jpg

Юрій Ноєвий, головний редактор журналу "Суспільство"
Юрій Ноєвий, головний редактор журналу "Суспільство"

В основі задуму ЄС – не демократія, а політична мережа індивідів. Вершина її становлення – антисуспільство постлюдей – постмодерністський хаос зв’язків між приватними особами та раціональною анонімною владою наднаціонального центру в Брюсселі.

Політичний режим такого мережевого суспільства – ліберальна диктатура прав людини, гендеру, толерантності, політкоректності, мультикультурного расизму. Проте демократія своїм основним поняттям і тлом здійснення має народ, а не мережу індивідів. Демократія є справою конкретного народу і його територіальних громад.

ЄС – це антинаціональний і антидержавний проект. У цьому сенсі прикметник у назві має протилежний зміст: ЄС – це анти-Європа. ЄС – це ліберальний проект. Тому безперечно, що перемога євроінтеграційної стратегії в Україні – це програш українського націоналізму: самостійність і незалежність – речі не сумісні із українофобною ідеологією ультралібералізму.

Сучасна Русь–Україна – надбання нашої історії. Це Русь свята, козацької звитяги, визвольних змагань. І Русь майбутня – Русь небесна – духовного і вольового чину. Сьогодні Русь затиснута між двома ворогами: вкотре повтореною агресією Азії у вигляді атаки Московії та вимушеною через війну співпрацю із Заходом на його умовах. У Революції гідності політично переміг антинаціональний ліберальний «Євромайдан» і програв націоналістичний Майдан. До влади прийшли інші олігархи та їх нові ліберальні виборчі проекти. 

Користуючись слабкістю України та антинаціональним режимом, Захід і його групи впливу нав’язують нам свою екстремістську і ксенофобну ідеологію. Євроінтеграція відтак насправді є приєднанням до Заходу як економічної та культурної периферії та геополітичного буферу перед Московією. У таких умовах важливо продовжити активну боротьбу проти антинародних, ворожих до української культури і традицій цінностей і їх пропагандистів.

Не можна зрадити наше минуле і майбутнє. Українці повинні зупинити євроінтеграцію на умовах олігархів і лібералів. Якщо хтось і має право вести переговори, то тільки ті представники громадян, які готові розвивати українську культуру і не здавати інтереси держави.

Українці повинні підтримати народну боротьбу в країнах ЄС за повернення Європи і знищення цього «Європейського союзу». Бо наше майбутнє – це майбутнє Європи корінних народів. Це завтра визволеної Європи для європейців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
євросоюз
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

http://my.obozrevatel.com/life/78026-eticheskoe-izmerenie-geopoliticheskogo-vyibora.htm
Ліберальна ідеологія сама пособі не є чимось поганим, такою її роблять люди, бо у лібералізмі головною тезою є не терпіння, а розуміння іншого. Нині лібералізм не є викликом для українців, а справжній виклик йде від "білого й пухнастого" північного "брата", який відкрив не одну "гарячу" війну , а й інші. Зокрема, й інформаційно - психологічну в якій поступово навязується нам своє бачення подій. Мета тут проста:керування.

Коментарі

Зображення користувача Анастасія Вільна.
0
Ще не підтримано

Це щира правда,і цією правдою не можна нехтувати. Я живу зараз в ЄС і бачу що тут твориться, це вже зовсім не весело, це не європейські цінносці це ганьба. Це катастрофа, яка приведе до рабства і розпаду справжньої європеської культури. Я живу в Польщі і це все бачу, поляки вже починають розуміти, ала це вже пізно, тому що набрали купу кредитів і після 20 року, це все треба буде сплачувати, і не одне покоління буде сплачувати ще ці кредити. Це такі простенькі приклади, де на власному подвір"ї можна посадити дерево, але зрізати вже, як воно має бiльше 2 метрів, то вже не маєш права, треба питати, письмово, дозволу у бурмістра, а дозволу вони не дають, якщо дерево не загрожує життю і здоров"ю. Без дозволу, якщо зрізати то штраф біля 5000 злотих... і таких справ дуже багато. А зараз розглядають питання про домогосподарство і приготовляють закон, зрештою, не знаю чи вже не підписали, отже вже навіть для власних потреб не можна годувати свиней, тому що "винайшли в лісі заражених диків", не розумію якє мають відношення дики до домогосподарства, а якщо вже так дуже хочеш вигодувати свинину собі, то вимоги від ЄС такі, що не можливо сповнити...цих вумог то дуже довго перераховувати, найгірше що народ не має ніякого впливу на це. Бізнес свій провадити не можливо, бо корпорації західні витіснюють, і до того податки величезні, а натомість супермаркіети не платят податків, тому мають ціни нижчі, корупція несамовита, але урядовцям якось оплачуєтся бізнес. На ринок увійшла американська корпорація МОСАНТО, яка розпроваджує продукти ГМО, навіть насіння і добрива, після яких земля тратить родючість,отже фермери банкротують, перед тим взявши кредити, не завидую їм. Деякі почали вже землі продавати, захід тільки руки потирає. Таких речей дуже багато... отже право особистої власносці , виглядає так, що не діє. Не говорячи вже про те що, гомосексуалісти вже починають мати більші права, як нормалні люди, вони тут є всюди, в уряді, на вищих посадах, головні ролі в філмах, оскари і т.д. Люди не мають на це впливу, бо це вимоги ЄС, і звичайно, шматок грошей, які дала ЄС, засліпив очі деяким. Це є катастрофа, яка веде до диктатури, занепаду...

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Підтримую Настю у її висновках щодо ЄС. Дякую, Насте, що розказала таке, про що ми майже не знаємо.

Зображення користувача Анатолій Вебер.
0
Ще не підтримано

Ми є центральна Європа, а те що навколо то похідні. Наші цінності пріоритет.

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Світ не тільки лінійний, а й іраціональний - й усе водночас. І тут не все так просто. Нині для України Європа це як кисень, який наповнює її тіло. Нехай і лібералізмом, але і культурою. Питання в іншому: в хворобливості інтелекту та наївності переконань людини, в якої немає Духу, волі, патріотизму. А там де всі три складові присутні, то рушійною силою є не поняття "демократії" як "кінця ліберального світу", а національна ідея - націоналізм. З огляду на сказане, можна стверджувати, що все що відтягує нас нас від "чорної діри" постсовка на новітньому історичному витку є корисним для розвитку держави. А відповідно, й для її громадян й, зокрема, українців.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Олександре, мабуть, Ти про вплив частот натякаєш:

Олександр Кирмач каже:
...Нині для України Європа це як кисень, який наповнює її тіло. Нехай і лібералізмом, але і культурою....

У кого вони (частоти), на Твою думку, зараз вищі? В України чи в Європи? І як піде в такому разі перерозподіл їх частот? Хто кого підійматиме, і хто опускатиметься (а це однозначно!)?

Може, ці запитання зацікавлять ще декого із соколійців, то - "Прошу!" ;-)

Чекаю виважених відповідей.
Дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Будь-яка ідеологія схильна до тоталітаризму. У сучасному суспільстві склалася хибна думка, що до тоталітаризму можуть скотитися консерватори (нацизм та фашизм) чи соціал-демократи (комунізм). Проте, досвід сучасного Європейського союзу доводить, що тоталітаризм може бути ліберальним, коли певна частину суспільства диктує моду на певні цінності, а потім впроваджує їх у вигляді законів. Громадяни, які не поділяють "канонічні цінності" підпадають під суспільну обструкцію: звуження кола спілкування, втрата роботи, адміністративні, ба, навіть, кримінальні переслідування. ЄС запровадив стільки обмежень, що тоталітарним режимам минулого століття і не снилося.

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

До речі, давно висував думку, що Друга світова війна (1939-91 рр.) велася між трьома ідеологіями. Спочатку ліві та праві товкли лібералів (1939-41), потім ліберали з лівими правих (1941-45), потім ліберали, використовуючи правих недобитків, прибрали лівих (1945-91). Вийшло, що праві та ліві дискредитовані, а ліберали "білі та пухнасті". Оскільки конкурентів нема, ліберали активно скочуються до маразму ліберального тоталітаризму.

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

http://my.obozrevatel.com/life/78026-eticheskoe-izmerenie-geopoliticheskogo-vyibora.htm
Ліберальна ідеологія сама пособі не є чимось поганим, такою її роблять люди, бо у лібералізмі головною тезою є не терпіння, а розуміння іншого. Нині лібералізм не є викликом для українців, а справжній виклик йде від "білого й пухнастого" північного "брата", який відкрив не одну "гарячу" війну , а й інші. Зокрема, й інформаційно - психологічну в якій поступово навязується нам своє бачення подій. Мета тут проста:керування.