Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 13

Як навчитись мислити позитивно? Самоконтроль і робота над собою допоможе

Спецтема:

За вмінням думати, бачити і говорити позитивно інколи ховається колосальна робота над собою. Так, настрій не завжди буває сонячним і безхмарним, на нього впливає безліч дрібниць. Але ставлення до навколишнього світу і безпосередньо до себе є свого роду магнітом, який притягує в життя певних людей і події.

 

Ви колись чули про такий термін як "Психосоматика"?

Науковці давно вже говорять про пряму залежність нашого емоційного стану і здоров’я. Саме негативний емоційний стан найчастіше стає причиною фізичних і емоційних хвороб.

Якщо людину постійно переслідують почуття заздрості, агресії, злості й ненависті – кожна з цих емоцій може стати причиною психологічних і фізичних хвороб. Негативні емоції запускають в організмі ланцюжок небезпечних фізіологічних процесів, які згубно впливають на наше самопочуття.

Як бути? Адже не завжди вдається абстрагуватися і переконати себе в тому, що на цьому життєвому етапі навіть розчарування – це добре.

Валерія Любаха

Насправді весь секрет у діях.

Важливо кожного дня працювати над собою. Спробуйте виконувати маленькі вправи, і ви помітите, як навіть змінюється ваше оточення.

Відстежуйте думки, свій настрій – от секрет.

Віра у власні сили здатна підкорити будь-які вершини. Повторюйте собі: "Я заслуговую на краще", «у мене вийде досягти мети», «я спробую».

Саме так може виглядати позитивний настрій. Але, звичайно, слова потрібно підкріплювати й діями.

Захворіли? Не фокусуйтесь і не повторюйте постійно "Болію, погано", це тільки ускладнить ситуацію. Думайте про те, як хвороба покине вас, думками будьте так, неначе вже повні сил.

Головна складова також бути щирим у намірах. Саме тому так важливо завжди залишатися оптимістом, не зациклюватися на поганих подіях, так вони бувають, але як реагувати на них, вирішуєте лише ви.

Вчіться замінювати негативні думки позитивними, це легко, потрібно просто навчитись. Інколи достатньо відпустити ситуацію, подивитися на неї з іншого боку і розібратися у всіх нюансах.

Женіть геть негативні думки, і позитивний настрій завжди буде вашою опорою!

З повагою, Валерія Любаха



 

Наші інтереси: 

Душі структура 

     Над плоттю домінує

          Силою Духа

               матеріальним

                    Управляємо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Кажуть,що нашими поганими емоціями живляться певні злі сили.Тож коли накриває чорна заздрість або нестримна безпідставна злість можна уявити собі образ пожирача наших емоцій...тоді вони кудись зникають...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Кажуть,що нашими поганими емоціями живляться певні злі сили.Тож коли накриває чорна заздрість або нестримна безпідставна злість можна уявити собі образ пожирача наших емоцій...тоді вони кудись зникають...

Вірю в те, що розумію.