Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Висоцька: Теракт у Парижі не слід порівнювати з війною на Донбасі, але чому її недооцінюють?

Багато хто за кордоном вважає війну України і Росії «внутрішнім конфліктом» в Україні. І причина цього в тому, що українська влада веде себе непослідовно.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала головний редактор «Незалежного бюро новин» Тетяна Висоцька.

«Я дуже люблю французів. За їхнє витончене гурманство, почуття гумору, легке ставлення до проблем, яке притаманне тим, хто звик до десятиліть добробуту та стабільності, і за їхню всеосяжну, безмежну любов до життя. Тому коли побачила фотографії карикатуристів, яких вбили вчора, розплакалася. Бо уявила їх під час якогось корпоративу, усміхнених, розслаблених, з келихами гарного вина. Уявила, як вони сміялися разом, коли обговорювали картинку на першій шпальті, готуючи кожен номер. Як громадяни мирної та толерантної країни, вони не думали, що якогось дня до веселої редакції увійдуть невідомі і відберуть їхнє життя. Назавжди.

Так само і ми в Україні. Ніколи не думали, що до нас прийде війна. Що Росія нападе на нас. Що наші рідні і друзі, наші люди, українці, щодня будуть помирати – і це у ХХІ сторіччі. І ми ніколи їх більше не побачимо», – зазначила вона.

Також на своїй сторінці Висоцька опублікувала карикатуру, яку побачила у Твіттері, і при цьому додала, що проти того, аби всесвітня жалоба за загиблими французькими журналістами протиставлялася українській трагедії.

«Але, дійсно, дуже прикро, що багато хто за кордоном вважає війну України і Росії «внутрішнім конфліктом» в Україні. Чому? Бо наша влада, на жаль, веде себе непослідовно. Доки Україна не визнає АТО війною, доки посол Росії буде спокійно сидіти у Києві, доки ми будемо вести бізнес с Москвою, доки у Липецьку буде працювати фабрика Президента, доки ми будемо тиснути руку Путіну – реально і віртуально, продовжуючи вдавати, що Росія – посередник у мирних переговорах, а не ключовий їх учасник – світ нам не повірить на всі 100%. То давайте ще раз нагадаємо нашій владі, що не можна вести війну не на повну силу. Бо тих Героїв, яких ми втрачаємо у дні цього дивного перемир’я, під час якого ми не стріляємо, але у нас стріляють, вже ніколи не повернеш», – наголосила вона.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пересічним європейцям взагалі не цікава війна в Україні, бо вони думають, що живуть далеко від того і їм це ніяк не загрожує. Коли був літом в Іспанії, то по їхніх новинах тільки по кілька секунд згадували за Україну.

Але з іншої сторони, нам теж не цікаві війни і конфлікти наприклад в арабських чи африканських країнах, в яких гинуть багато людей, бо ми далеко від того і воно на нас не впливає. Тож чи варто звинувачувати пересічних мешканців Європи в такій нецікавості до України? Інша справа про західних керівників і політиків... Це саме вони би мали рухатись.

Але за кожним керівником держави стоять люди які його обирали, і вони не хочуть постраждати через конфлікт в Україні, який їм не цікавий. Тому такі пасивні санкції проти Росії.

Так що мусимо самі боротися. І в першу чергу з внутрішнім ворогом.

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Змістовний коментар під статтею пані Тетяни якогось "гравця":

Zhali ZhaliSelena 9 Січня 2015 17:07

"Бо наша влада, на жаль, веде себе непослідовно"
- навпаки - ВЛАДА УКРАЇНИ ПОСЛІДОВНА, ЯК НІКОЛИ.

1. ТУРЧИНОВ І КОМПАНІЯ ЗДАЛИ(ПРОДАЛИ) КРИМ, попри намагання патріотів викинути зайд геть.
2. АВАКОВ РОЗСТРІЛЯВ САШУ БЄЛОГО, ЯКИЙ НАМАГАВСЯ ЗМІНИТИ СИСТЕМУ В ПРО[***]ТУРІ РІВНОГО. Такі як він не дозволили б ворогу окупувати землю Батьківщини.
3. ПОВНОЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ЗАОХОЧУВАЛИ ПРОРОСІЙСЬКІ МІТИНГИ по ВСІЙ УКРАЇНІ, де ДИВЕРСІЙНІ РОСІЙСЬКІ групи З КОМУНІСТАМИ НА ЧОЛІ КЛИКАЛИ ПУТІНА, ВЛАДА ІГНОРУВАЛА ЇХ ЯК ОСЕРЕДКИ ЗАПАЛЮВАННЯ ВІЙНИ НА СХОДІ, ПІВДНІ та по ВСІЙ КРАЇНІ.
4. ХЛОПЦІВ З МАЙДАНУ НЕЙТРАЛІЗУВАЛИ, НАПРАВИВШИ ЇХ НА ЛУ[***], А ТИМ ЧАСОМ ПРОВЕЛИ ДО КИЇВ РАДИ ЛЮДЕЙ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ТА ЯНУКОВИЩА КРИВАВОГО.
5. ДАЛИ ВТЕКТИ З КРАЇНИ ЗЛОЧИНЦЯМ - БАНДІ ЯНУКОВИЧА.
6. ОЛІГАРХ ПОРОШЕНКО БРЕХНЕЮ ПРИЙШОВ ДО ВЛАДИ, бо вибирали люди не порошенка, а МИР, ЯКИЙ ВІН ОБІЦЯВ МАКСИМУМ ЗА ДЕКІЛЬКА ДНІВ.
7. Ніхто з УБИВЦЬ НЕБЕСНОЇ СОТНІ не покараний, і ніяких результатів за майже рік "розслідувань".
8. Росія як АГРЕСОР та ОКУПАНТ залишається !!! торговим партнером України. Те ж вугілля можна було купувати у Європі!.
9.Влада України з населенням в 45 млн. одразу і на корню могла би знищити перших захопників і в Криму і на Сході, але навіть перешкоджала відважним захисникам закликаючи до неспротиву!!! наказуючи здати зброю і не провокувати..
Отже вона зацікавлена в тому сценарії, що відбувається?
10. Ліквідовуючи банки, влада кричить, що населення панікою забираючи депозити руйнує банківську систему. Це дурні люди винуваті, що гривня майже втричі знецінена! Народ у злиднях!
11. Влада в особі Яценюка чекала аж до липня, щоб трішечки спростити тендерні закупівлі для армії.
замовляється і закуповується дорогА та погана амуніція, ВЛАДА не давала і не дає достатнього та адекватного озброєння.
12. ТА ЯКБИ .НЕ ВОЛОНТЕРИ ТА ДОБРОВОЛЬЧІ БАТАЛЙОНИ, ПУТЛЕР З АРМАДОЮ ПУТІНОЇДІВ МОЖЕ ВЖЕ БУВ БИ ПІД КИЄВОМ
13. вСЕ ЧОГО ПОРОШЕНКО НАСПРАВДІ ХОТІВ - ВІН ТАКИ ПРОДАВИВ ЧЕРЕЗ ПОПЕРЕДНЮ ВЕРХОВНУ РАДУ. А ОТ МАЖОРИТАРКУ ВІН НЕ ЗАХОТІВ СКАСОВУВАТИ... І ТОМУ КОДЛА ЯНУКОДЛА ХОДИТЬ З ДЕПУТАТСЬКИМИ МАНДАТАМИ. І ЗНОВУ НА ВИСОКИХ КРІСЛАХ ПОВСІДАЛИСЯ. І ГРАБУЮТЬ УКРАНЦІВ.
14. ПРОТИ КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ ТА КЕРІВНИКІВ ПАРТІЙ ЯКІ ОГОЛОШУВАЛИ КОНКРЕТНІ ПЛАНИ ЛІКВІДАЦІЇ ПУТІНОЇДІВ - ВИЛИЛОСЯ СТІЛЬКИ ЧОРНОГО ПІАРУ, ЩО ВИСТАЧИЛО , ЩОБ СКОМПРОМЕТУВАТИ В ОЧАХ ЇХ ВИБОРЦІВ, ПОСІЯВШИ СУМНІВ...
АБО як - за ЕКЗИТПОЛАМИ ВО СВОБОДА 5,6% ПРОХОДИЛА до РАДИ, АЛЕ "ПІДРАХУНКИ" - НЕ ПРОПУСТИЛИ.
15. ПЕРЕМИР"Я ЗАМІСТЬ МИРУ, КОЛИ БЕЗКАРНО РОЗСТРІЛЮЮТЬ УКРАЇНЦІВ.
16. зАМІСТЬ ЖЕНЕВСЬКОГО ФОРМАТУ, - МІНСЬКИЙ ДОГОВОРНЯК ПОСЕРЕДНИЦТВОМ ЗЛОЧИНЦЯ-ВБИВЦІ КУЧМИ, ЗРАДНИКІВ УКРАЇНИ МЕДВЕДЧУКА ТА ШУФРИЧА ВЕДУТЬ ПЕРЕМОВИНИ З ТЕРОРИСТАМИ, ВСУПЕРЕЧ ПЕРЕДВИБОРЧІЙ ОБІЦЯНЦІ ПОРОШЕНКА (НЕ ЙТИ НА ПЕРЕГОВОРИ З ТЕОРИСТАМИ) , а 12 ПУНКТОМ ЦИХ МІНСЬКИХ УГОД ЗБЕЗПЕЧУЮТЬ ПРАВОВУ НЕПІДСУДНІСТЬ ЦИМ ПЕРСОНАЛІЯМ. а ЇХ ТЮРМА НІЯК ДОЧЕКАТИСЯ НЕ МОЖЕ...
17. МАЙДАН ВИКОРИСТАЛИ....
і МОЖНА ДУЖЕ ДОВГО ПРОДОВЖУВАТИ...
дОЧЕКАЮТЬСЯ....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я згоден з усім в твоєму коментарі, Арсен, крім цього пункту:

1. ТУРЧИНОВ І КОМПАНІЯ ЗДАЛИ(ПРОДАЛИ) КРИМ, попри намагання патріотів викинути зайд геть.

Поясни, чим тоді могли воювати, якщо взагалі не було армії, чи ти вважаєш що ті військові які пізніше зрадили Україну і перейшли працювати в армію Росії, воювали би за Україну в Криму? Одна справа - це коли клоун ляшко з вилами кричить зі сцени, що треба було воювати, а інша справа коли відповідально ставитися до життя людей.

А Путіну тоді і треба було війни, щоб мати можливість вторгнутися армією аж до Києва. Вони тоді і провокували наших військових на активні дії, щоб було по-їхньому і дуже нервувалися коли їхні провокації не проходили.

Якби наші тоді пробували відбиватися, вірніше осколки нашої армії, які тоді ще були, то було би дуже багато смертей українців. А так як сталося мені здається є найприроднішим варіантом. Крим дуже хотів до Росії, хай тепер поживе з нею. Вони вже починають прозрівати. Там уже мабуть гірше ніж в 90тих. Рано чи пізно і так Крим вернеться Україні, але вже без крові, і в придачу з прозрілими людьми, чого іншим способом неможливо було би досягнути.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Запитання не до мене ;) А до "...якогось "гравця": Zhali ZhaliSelena 9 Січня 2015 17:07", друже Доброславе ;))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

зрозуміло :) а сам ти якої думки про це?

Арсен Дубовик каже:
Запитання не до мене ;) А до "...якогось "гравця": Zhali ZhaliSelena 9 Січня 2015 17:07", друже Доброславе ;))))
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ну, якщо все таки до мене, то я відчував те ж - спершу егоїзм - "чого це НАШЕ (Крим-український) віддають!?", а Потім, згадавши, що "Речі насправді є не такими, як нам видаються" заспокоївся, бо хочемо ж ми, щоб Крим був українським, значить так і буде(!), "хоч і не так, як ми думаємо".
Тобто, про "здачу" ЗАРАЗ ми можемо не говорити, але ТОДІ це саме так виглядало. І, якщо наші керманичі такі мудрі, що продумали все на кілька років наперед - нам сильно "повезло"(!). Чому ж ми так переймаємось "тим АТО"?
Все йде своїм ходом! Це Істина!
От тільки... чомусь сумно... що мудрість ця їхня якась дивна... може, ще не прийшов час усе зрозуміти? Це Правда! ... чи Кривда?... От у чому питання!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А це брати болгари так висловлюються:
"

Цитата:
Тодор ЦветановРуската империя - главен враг на България2 год ·
Всички знаят кой стои зад това, даже путинофилите ....
Просто такава им е същността, постоянно да лъжат ....

" (Усі знають, що за цим стоїть, навіть путінофіли... Просто така є їх сутність - постійно брешуть...")

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пересічним європейцям взагалі не цікава війна в Україні, бо вони думають, що живуть далеко від того і їм це ніяк не загрожує. Коли був літом в Іспанії, то по їхніх новинах тільки по кілька секунд згадували за Україну.

Але з іншої сторони, нам теж не цікаві війни і конфлікти наприклад в арабських чи африканських країнах, в яких гинуть багато людей, бо ми далеко від того і воно на нас не впливає. Тож чи варто звинувачувати пересічних мешканців Європи в такій нецікавості до України? Інша справа про західних керівників і політиків... Це саме вони би мали рухатись.

Але за кожним керівником держави стоять люди які його обирали, і вони не хочуть постраждати через конфлікт в Україні, який їм не цікавий. Тому такі пасивні санкції проти Росії.

Так що мусимо самі боротися. І в першу чергу з внутрішнім ворогом.