Зображення користувача Марія Воробець.
Марія Воробець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Візитівка

Візитною карткою людини в просторі являється її енергетика. Все що людина представляє в житті, на планеті, є її енергія. Це всі її думки, дії, вчинки, стани. Енергетика людини змінюється завдяки сприйняттю, а отже мисленню, способу існування. Рівень енергетики людини – це взаємодія людини з простором, а отже зі всесвітом.

Коли людина навчиться сприймати світ за допомогою всіх своїх тіл, тобто на всіх рівнях буття, кожен зможе бачити світ в усьому багатовиміррі. З цього – вміти орієнтуватись в просторі. Тоді людині не треба буде вчитись читати думки ближнього, бачення відкриє розуміння всього стану людей і взагалі всього простору.

Незабаром професію, посади і взагалі місця в суспільстві будуть визначатись не по кількості грошей, досягнутих завдяки маніпуляції _найнижча частота, така й енергетика_, а по рівню енергетики яку випромінює людина.

Рівень енергії говорить  про все, а основне – про місце людини  у всесвіті. Чим вища енргетика, тим чистіша людина, тим більші в неї можливостей.

Поки суспільство живе старими законами, які як бачимо привели людину до обмеженого сприйняття, тому існує влада, маніпуляції тощо. Людина не бачить енергеії, тому нею дуже легко володіти.

Енергія людини це перш за все її сприйняття. Якщо людина може усвідомити, побачити з ким має справу – це дає їй великі можливості. Завдяки такому баченню людство ніколи не буде вибирати на посади політичних діячів, публічних людей акторів, співаків, навіть вчителів людей, які випромінюють низьковібраційну енергетику. Люди передивляться свої пріоритети і не котитимуться в прірву завдяки вказівкам несвідомих людей, які загнали цивілізацію в низький стан. На даному етапі людство поки вибирає розпинати Христа тільки тому, що не бачить хто є ким. А це не тільки не дає змогу самим розвиватись, тим самим затягуючи петлю на шиї цивілізації і самої людини, це не дає змогу взаємодіяти зі всесвітом, тільки тому нема бачення-сприйняття інших ццивілізацій на планетах чи світилах всесвіту.  Кожна думка, дія розкриває або закриває двері до справжнього розуміння, а отже існування.

Якщо покращується енергетичний стан людини – покращується все. Перш за все це відображається на здоров'ї людини. Енерегтично сильна людина впливає на оточуючих своїм зарядом, сказані нею слова мають силу, навіть якщо записані – можуть покращувати здоров’я читачів. Це і телепатія, миттєва передача енергії на відстані, тобто необмежені можливості.

В чистих помислах і чистому відношенні до світу людина зможе осягнути неосяжне. І навпаки – у обмеженому споживацькому сприйнятті руйнується світобачення, сприйняття, а отже все життя людини. Фізичне тіло людини існує завдяки Духовній енергетиці. Якщо нема відкритого сприйняття – всі досягнення науки по омоложенню і оздоровленню безсилі. Вони зможуть діяти  якись короткий термін, але людина, яка проживає своє життя не сприймаючи свою істинну суть, тобто Душу і Дух, не може бути повноцінною.  Вона сама себе відрізає від істини, а отже робить своє життя виживанням а не насолодою. 

Енергія людини це її радість, благодать, любов.

Що впливає на енергетичний стан людини: думки, дії, вчинки як сказано вище. Всі якості, які називають духовними: співчуття, бажання допомогти ближньому, любов, повага, розуміння – всі підіймають рівень людської енергії. Також всі негативні: перш за все заздрість, ревність, ненависть і т.д. – понижують рівень енрегії, обмежуть зв'язок з Джерелом.

На першому місці стоїть відношення людини до світу, тобто її сприйняття. Тільки завдяки покращенню сприйняття людина може змінити своє відношення до простору, а отже до їжі, яка також впливає на розвиток енрегетики  в фізичному тілі людини. Розуміння що споживаєш і для чого – це також частина загального відношення до світу. Але на першому місці завжди стоятиме сприйняття.

На сьогоднішній день розгорнули свою діяльність велика кількість цілителів, ясновидячих, гуру. Бачення людини дасть змогу розуміти можливості тих чи інших проповідників. І всі тексти коли небудь написані несуть свою енергію. У школах безрозбірно примушують дітей читати літературу, не усвідомлюючи, що та чи інша література впливає на читачча енергетично. Тому є діти, які не тільки не хочуть, а не можуть читати певну літературу і це вірно. Не вірні дії вчителів, які оцінюють все однією міркою.

Отже пора задуматись, що ти несеш цьому світу і собі самому – розквіт чи занепад.

P.S: Наука не стоїть на місці, справжня наука, і тому на сьогоднішній день є можливості пізнати рівень енергетики тіла, його стан не тільки завдяки баченню, а й завдяки технологіям, розробленим в Дніпровському науково-дослідному інституті космонавтики. З допомогою нових технологій по лімфатичній системі тіла можна визначити енергетичний стан людини – аж до галактичного рівня. Також визначити стан тіла людини, тобто яке тіло більш розвинуте, в якому насправді тілі живе людина _ від фізичного до Духовного - найвищого, реалізованого Божественного тіла_. Отже сьогодні можливо визначити стан свого тіла в Україні. Такі технології є в Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Івано-Франківську. Пізнавайте всесвіт там де ви є.

Наші інтереси: 

Живи в любові - в світі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Результати досліджень дуже детальні, тому займають кілька аркушів текстового опису і кольорова ілюстрація комп"ютерного сканування тіла - тіл. Компьютерне тестування відбувається в два способи, на сайті вказаний тільки один. Детальна діагностика фізичного тіла у Івано-Франківську в вересні минулого року коштувала 250 грн, енергетична діагностика - 200 грн. Випробувала лише другу, така діагностика не займає багато часу. Спеціаліст все детально розповідає.
https://www.new-life.org.ua/services/
В Івано-Франківськ спеціаліст приїздив, не цікавилась звідки (можу поцікавитись звідки і як звати, місцеві працівники його хвалили як кращого в цій області), відвідувачі записані, всі провіряються в назначений час. Щасти.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Коментарі

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Цікава, пізнавальна стаття. Мене найбільше зацікавило, те,що Ви написали в P.S. Є технології, які дозволяють по лімфатичній системі тіла дослідити енергетичний стан людини,знайти домінантну частоту тіла. Одна моя знайома показала мені фотографію своєї аури, яку вона зробила в Києві. Трудно щось зрозуміти з цієї фотографії. Може те,що Ви пишете то інші дослідження. Якщо можна, Марія, то трохи детальніше про ці дослідження.

Радіймо!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Як завжди дякую за запитання, Василю. Так, це зовсім інший пристрій. Зараз існує багато приладів, котрі визначають, фотографують тіла людей. Тільки мало хто знає, що ще в часи союзу завдяки розробкам саме Дніпропетровського інституту могли досліджувати тіла космонавтів, котрих готували до польотів. Зараз пристрій настільки вдосконалений, що точність діагностики шокує людей. Пристрій запатентований, знаходиться в Україні . Були прохання закупити пристрій в країни Європи, Америки, поки автори технології відмовляються, віддаючи свою технологію на благо своєї держави. Тільки ось фінансування як завжди у нас в країні бажає кращого, тому навколо цієї діагностики розроблено цілу лікувальну структуру, тобто обслідують людей, і відразу пропонують медичні препарати, розроблені на основі природних компонентів. Таким чином цей метод виживає. Для людей це розкриття всієї діагностики, розповідь про весь організм. Але вчені пішли далі. Ще тоді, коли працювали з космонавтами. Насправді цей інститут в свій час працював майже секретно, багато матеріалів отримували органи, про які ви можете здогадуватись. Тільки тепер це вийшло в світ. І кожен може обслідувати своє тіло. Коштує це не дорого. Але результати вражають.
Людина, яка вийшла на інший рівень сприйняття знає про тіла все, та ось що про це розповідає техніка, звичайно там працюють підготовлені спеціалісти, лікарі з особливою підготовкою. Їх запрошують на обслідування, вони приїздять до міст в договорений час. Назва цієї установи "Нове життя". Якось раніше пропонували далекі знайомі пройти обслідування, тільки звичайно не звертала уваги на запрошення, тому що не було потреби. Та все ж переконали восени минулого року. Там є два види діагностики, з назви буде зрозуміло що перевіряють. Задавайте запитання, Василю, людям потрібно знати ПРАВДУ!!! Хоча вони її бояться. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Юрій Кузьменко.
0
Ще не підтримано

А в якому вигляді дають результати досліджень людини?
Що це колярове фото, текстовий опис?
Скільки часу займає процес дослідження?
Дайте будьласка координати цього центру як шо він е в в Києві, дякую.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Результати досліджень дуже детальні, тому займають кілька аркушів текстового опису і кольорова ілюстрація комп"ютерного сканування тіла - тіл. Компьютерне тестування відбувається в два способи, на сайті вказаний тільки один. Детальна діагностика фізичного тіла у Івано-Франківську в вересні минулого року коштувала 250 грн, енергетична діагностика - 200 грн. Випробувала лише другу, така діагностика не займає багато часу. Спеціаліст все детально розповідає.
https://www.new-life.org.ua/services/
В Івано-Франківськ спеціаліст приїздив, не цікавилась звідки (можу поцікавитись звідки і як звати, місцеві працівники його хвалили як кращого в цій області), відвідувачі записані, всі провіряються в назначений час. Щасти.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Усе вірно.За рівнем енергетики ми повинні вибирати і керманичів і вчителів...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

«Якщо в найближчому майбутньому світ наділить своїх дипломатів, вищих чиновників, законодавців, жителів належними залозами внутрішньої секреції, особливо передньою долею гіпофіза, і трохи придушить роботу коркової речовини надниркових залоз, воєн, можливо, більше не буде». - Семюел Вілліс Бандлер. Залози внутрішньої секреції.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.