Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вадим Тітушко засудив "Беркут"

Світ:

Як відомо, протягом останнього півроку тітушками стали називати молодиків спортивної статури, яких влада наймає для провокацій або нападу на мітингувальників, та агресивних учасників Антимайдану. Слово почало вживатися після того, як на мітингу 18 травня в Києві Вадік "Румун" Тітушко напав на двох журналістів. Тоді до Києва його запросив товариш за 250 гривень "попрацювати" на владному мітингу. 

Вадим Титушко перед камерою наколов дров, аби символічно підтримати учасників Майдану, бо йому там з’являтися не можна через судову заборону. Програма "Грошівирішила розвезти символічний знак примирення тим, хто потребує тепла та порозуміння. Проте зайти на провладний мітинг неможливо. Хоча мітинг заявлений як акція людей, які вільно висловлюють свою думку. Тут мітингувальники не захотіли приймати подарунок від Вадима. Також від дров відмовилися і правоохоронці.

Вадим розповів, як ставиться до дій "Беркуту" та мирного протесту у програмі "Гроші": 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи