Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

В Херсоні будуть виготовляти сонячні панелі

Проект українсько-литовського виробництва сонячних панелей на Херсонській поліграфічній фабриці перейшов до етапу практичної реалізації.

Ще минулого року під час III Балтійсько-Чорноморського економічного форуму Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, Президент Литовської конфедерації відновлюваної енергетики Мартіанс Негявичус і директор Херсонської поліграфічної фабрики Олег Довбиш підписали меморандум про організацію на виробничих площах херсонського підприємства спільного виробництва обладнання для сонячної енергетики.

Днями у Вільнюсі відбулася нарада херсонських керівників проекту і компанії Global BOD Group (однієї з найпотужніших в галузі виробництва сонячних панелей).

На нараді відпрацювали технологічну карту та склали календарний план роботи. Також у Литві визначили чіткі терміни підготовки виробничої бази на території Херсонської поліграфічної фабрики і навчання персоналу.

Планується, що у Херсоні випускатимуть модель сонячних панелей, що за якістю входить до п’ятірки кращих в світі. Частка української складової в готовій продукції перевищуватиме 50%.

Наші інтереси: 

Дуже добре! Альтернативні джерела повинні отримати пріоритетний розвиток.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи