Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Усім, без винятку, в житті дається шанс!

Усім, без винятку, в житті дається шанс! Потрібно лише ПОВІРИТИ, навіть у неможливе !


Якось раненько прокинувшись, один БОМЖ вирішив простудіювати газети, на яких він спав. Пробігшись очима по оголошеннях, він побачив одне, яке не могло його не зацікавити: "ПРОДАЄТЬСЯ ВІЛЛА, 3 ПОВЕРХИ, БАСЕЙН ТА САД НА БЕРЕЗІ МОРЯ. ВАРТІСТЬ 1 ДОЛАР".
"Дурня", - подумав БОМЖ і викинув газету. Прогулюючись по дворам в пошуках їжі, він побачив на стіні велике оголошення: "ПРОДАЄТЬСЯ ВІЛЛА, 3 ПОВЕРХИ, З БАСЕЙНОМ ТА САДОМ, НА БЕРЕЗІ МОРЯ. ВАРТІСТЬ - 1 ДОЛАР" .
"Друкарська помилка чи що?" - подумав БОМЖ і пішов, бурмочучи далі.
Вийшовши на широку вулицю, він звернув увагу на величезного розміру банер, на якому йшлося:"ПРОДАЄТЬСЯ ВІЛЛА, 3 ПОВЕРХИ, З БАСЕЙНОМ ТА САДОМ, НА БЕРЕЗІ МОРЯ. ВАРТІСТЬ - 1 ДОЛАР ".

Задумався БОМЖ. І стало йому цікаво, який божевільний міг написати таке? І вирішив перевірити. Втрачати-то йому було нічого, крім останнього долара в кишені. Прийшовши за вказаною адресою, він побачив ту саму віллу. Несміливо подзвонив. Двері йому відкрила красива жінка.
- Вибачте! Я за оголошенням. Те що там написано розіграш чи як?
- Все правильно!
- Я з приводу вартості. 1 долар? Це так?
- Так, 1 долар. Якщо ви зацікавилися, можете оглянути будинок.
Звичайно ж бомжеві все сподобалося і він, віддавши свій останній долар, став володарем шикарної вілли. Але все ж вирішив дізнатися, чому така мала ціна? На що жінка, посміхнувшись, сказала:
- Мій чоловік, перед смертю, вказав у заповіті, що б я продала нашу віллу і виручені гроші перевела на рахунок його коханки. Що я і зробила! Оголошення висить вже півроку, і ви єдиний хто на нього відгукнувся. Всього Вам найкращого !
І жінка пішла.




Наші інтереси: 

Повірити навіть у неможливе і досягати мети!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи