Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд України підтримує впровадження технології Blockchain в роботі державних реєстрів

Кабінет Міністрів України схвалив впровадження технології блокчейн (Blockchain) у роботу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ). Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, 24 травня.

Пропозицію щодо використання технології запропонували Міністерство юстиції України та Державне агентство електронного управління.

Технологія Blockchain на думку урядовців повинна сприяти поліпшенню інвестиційного клімату для розвитку і підтримки інноваційних технологій, а також безпеки даних Держреєстру прав на нерухоме майно і системи електронних торгів арештованим майном.

У квітні Кабмін домовився з американською технологічною компанією Bitfury Group про створення для України повномасштабної системи електронного управління з технології Blockchain.

Довідково:

Blockchain (або ланцюжок блоків транзакцій) — розподілена база даних, яка підтримує постійно зростаючий перелік записів, які називають блоками, захищена від підробки та несанкціонованого всенесенн змін. Кожен блок містить часову мітку та посилання на попередній блок геш дерева. Така розподілена база даних закладена в основу криптовалюти «Біткойн», де слугує бухгалтерською книгою для всіх операцій.

Наші інтереси: 

Новації в дії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи