Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українець створив платформу для прослуховування вітчизняних онлайн-радіостанцій

Першого січня підприємець Ігор Стефурак презентував платформу Радіоліст, на якій зібрані головні онлайн-радіостанції України. Зараз на сайті розміщені Radio Skovoroda, Радио Аристократы, Old Fashioned Radio, Urban Space Radio, Бармаглот, Radio Submarina, Радио Воздух, РокРадіо, Радио Пюре, 20ft Radio. Мета проекту — створення простого ресурсу для прослуховування музичних та розмовних радіоефірів у зручному форматі.

104292208287595838540077677892956638812665n.jpg

Ігор Стефурак. Фото: Facebook сторінка
Ігор Стефурак. Фото: Facebook сторінка

«Протягом грудня я слухав українські онлайн-радіостанції замість звичних плейлістів. Спробував Radio Skovoroda, Радио Аристократы, Old Fashioned Radio та Urban Space Radio. Сподобалося. Тож я вирішив зібрати їхні стріми на одній сторінці, щоб перемикатися між потоками, коли набридає​ (сайт автоматично зупиняє попередній потік, якщо перемкнетеся на новий)​.​ Я зробив проект за вечір першого січня. З того часу сайт відвідали майже чотири тисячі людей», — коментує створення проекту його засновник.

У наступні кілька днів на сайті з’явиться ще кілька радіостанцій, що зараз знаходяться на модерації. Серед планів на майбутнє розробник сайту розглядає можливість запуску мобільного додатку Радіоліст.

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи