Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна позичить у Китая $300 млн. на будівництво мосту в Кременчуці

Також держкомпанія “Китайська залізниця” розглядає можливість інвестування в модернізацію та виробництво електричних локомотивів на виробничих площах ПАТ "Укрзалізниця".

14082401r.jpg

Степан Кубів

Китай надасть Україні кредит у $300 млн. для будівництва мосту в Кременчуці, повідомив Еспресо.TV перший віце-прем‘єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

"Через китайську компанію “Китайські дороги та мости” ми плануємо залучити 300 млн. доларів кредиту від Ексімбанку Китаю для будівництва мосту в Кременчуці", - сказав він.

Урядовець також повідомив, що держкомпанія “Китайська залізниця” розглядає можливість інвестування в модернізацію та виробництво електричних локомотивів на виробничих площах ПАТ "Укрзалізниці".

Наші інтереси: 

Позичати гроші у Китаю - справа небезпечна. А Степан Кубів, який зараз є міністром економічного розвитку і торгівлі України, у 2014-му був головою Нацбанку і його діяльність не пішла Україні на користь. Більш того, Антикорупційне бюро розслідує розтрату 12 мільярдів Нацбанком протягом 1914-2015 рр. і Кубів до того міг бути причетний Тож потрібно дуже ретельно перевірити, чи не робить Кубів та його міністерство чергову так би мовити помилку, беруччи гроші у Китаю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Китай
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи