Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Угорщина викликала посла Росії через програму Кисельова

До МЗС Угорщини викликали посла Росії в Будапешті після зневажливих коментарів гендиректора державної агенції "Россия сегодня" Дмитра Кисельова про події 1956 року. На зустрічі йому дали чітко зрозуміти: Угорщина не потерпить від будь-кого зневаги до революції 1956 року та її героїв.

Про це повідомляє Еспресо із посиланням на HVG.hu.

Раніше опозиційна партія "Політика може бути іншою" (входить до Європейської партії зелених, одна з чотирьох партій, що потрапила до угорського парламенту в 2014 році) закликала угорське МЗС "почати свій день з виклику російського посла".

"МЗС Угорщини має тепер лише одне завдання: у будь-який спосіб висловлювати протест проти брехні російського телебачення. Неприйнятним є те, що державні медіа колишнього гнобителя брешуть про революцію 1956 року" - йдеться у заяві партії.

У своїй програмі на російському ТБ Дмитро Кисельов заявив, що події 1956 року в Угорщині "були першою кольоровою революцією, за якою стояли західні сили, зокрема, США". У цій же ж передачі революцію назвали погромом і заявили, що під час подій 1956 року з тюрем були випущені тисячі нацистів.

 

Наші інтереси: 

Росія як спадкоємниця Радянського Союзу бреше, викручує факти, займається пропагандою, вигідною лише їй. Україна та  інші країни це почали нарешті розуміти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Угорщина
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи