Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Монако представили літаючий AeroMobil

Літаючий автомобіль AeroMobil почнуть виробляти у 2020 році, але передзамовлення на новинку можна буде оформити зовсім скоро. Вартість першого серійного літаючого автомобіля складе приблизно півтора мільйона євро.

На виставці Top Marques в Монако словацька компанія AeroMobil представила оновлену версію прототипу літаючого автомобіля.

Разом з тим фірма заявила, що перші покупці отримають свої машини у 2020 році. Оновлений прототип володіє майже шістьма метрами довжини, а його ширина при розкладених крилах досягає майже дев'яти метрів (в режимі автомобіля — 2,2 метра).

Машина оснащена дволітровою опозитною четвіркою. Вона виробляє енергію для двох електромоторів на передній осі (потужність аеромобіля як автомобіля дорівнює 110 кінським силам) і відповідає за роботу гвинта. В авіаційному режимі потужність досягає 300 сил.

Салон розрахований на двох осіб, максимальна злітна маса становить 960 кілограмів. Швидкість руху в повітрі — до 260 кілометрів на годину. Дальність польоту при 90-літровому баку дорівнює 750 кілометрів.

Заправляти аеромобіль потрібно звичайним бензином. На дорозі аеромобіль розвиває 160 кілометрів на годину, на розгін до сотні йде десять секунд. Зліт відбувається на швидкості близько 130 кілометрів на годину.

 

 

У компанії відзначають, що на повну трансформацію машини для польоту потрібно не більше трьох хвилин. При русі на землі за безпеку пасажирів відповідають подушки безпеки і ремені, а в повітрі — автоматично розкривається парашут, інтегрований в корпус аеромобіля.

Джерело.

Наші інтереси: 

Злітаємо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи