Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Львові пройшли міжнародні перегони серед роботів

Світ:

У Львові відбулися міжнародні змагання з перегонів автономних роботів за кубок Національного університету “Львівська політехніка”. Подібні змагання проводяться у «Львівській політехніці» щорічно. Таким чином керівництво закладу має намір активізувати науково-технічну творчість студентів.

Про це пише УНІАН.

В університеті вважають, що змагання є дуже ефективною формою навчання для студентів, адже вимагає не тільки теоретичних знань з різних дисциплін, а й навичок проектування та виготовлення роботів.

Як повідомляє прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”, перегони роботів-автівок проводяться у Львівській політехніці щороку для того, щоб активізувати науково-технічну творчість студентів. В університеті вважають, що проектування та виготовлення роботів, а також змагання з цього виду технічного спорту – ефективна форма навчання і практики молоді. Адже це вимагає знань і навичок з різних дисциплін — математики, програмування, електроніки, механіки і фотоніки.

 

Наші інтереси: 

Практика є основою для випробування найбожевільніших ідей. Хоча роботи на сьогодні вже не є чимось дивовижним. Але практика - важлива!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи