Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Чернівцях заборонили використовувати слово "Росія"

 

Чернівецька міська рада заборонила використання в м. Чернівці вивісок, оголошень, щитів, таблиць і дощок, у яких використовується слово або словосполучення "Росія", відповідно до рішення міськради від 31 березня 2016 року, пише Vsemisto.info.

"Відповідно до статті 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", аналізуючи події в нашій країні за останні два роки, а саме, ведення неоголошеної гібридної війни "країною-агресором Росія", анексію Криму і захоплення українських земель, і як результат цих дій – 7 тис. загиблих патріотів, 17 тис. поранених і покалічених бійців, беручи до уваги запит суспільства, звернення багатьох громадських організацій, численні звернення мешканців м. Чернівці, Чернівецька міська рада вирішила: заборонити у м. Чернівцях використання вивісок (що означає вид діяльності, назву підприємства, установи) в яких використовується слово "Росія" або словосполучення "Росія", - зазначено в рішенні.

Також рішенням міськради заборонено використання в Чернівцях рекламних оголошень, щитів, таблиць, дощок з будь-якого матеріалу і у будь-якому місці, у яких використовується слово або словосполучення "Росія".

Міськрада Чернівців доручили керівникам, власникам, власникам підприємств, установ, організацій у 10-й термін вжити оперативних заходів з демонтажу вивісок, оголошень, щитів, таблиць, дощок, у яких використовується слово або словосполучення "Росія".

Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію міської ради з питань законності, прав і свобод людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції.


За матеріалами www.vsemisto.info

Наші інтереси: 

Є з чого брати приклад і решту містам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Чернівці
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Чернівці рулять!=)

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Чернівці рулять!=)

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

А в побуті пропоную слово Росія замінити словом Московія.

https://t.me/ETEPHET