Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тріумф українського боксу в США: потрійна перемога

Категорія:

Світ:

Одразу троє українських боксерів здобули перемогу на вечорі боксу в американському місті Оксон-Хілл. Поєдинки українців у рамках вечора професійного боксу транслював один із найпрестижніших телеканалів у США – HBO.

291819.jpg

Українське тріо супергероїв: Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик

Олександр Усик захистив титул чемпіона світу з боксу за версією WBO у першій важкій вазі в бою проти американця Майкла Хантера, здобувши перемогу у 12-раундовому поєдинку за очками. Для Усика ця перемога стала 12-ю на професійному рингу та другою в США.

Василь Ломаченко захистив свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі в бою проти американця Джейсона Соси, здобувши перемогу технічним нокаутом у 9 раунді.

А призер Олімпійських ігор з боксу, напівважковаговик Олександр Гвоздик здобув перемогу в бою за звання чемпіона Північної Америки за версією NABF у напівважкій вазі з кубинцем Юнієскі Гонсалесом, відправивши його в нокаут у третьому раунді. 

Самі бої у США відбулися 8 квітня, в Україні початок трансляції припав приблизно на 5-у ранку 9 квітня.

Поєдинки українців у рамках вечора професійного боксу транслював один із найпрестижніших телеканалів у США – HBO. Цю подію в американських медіа називають історичною, адже ще ніколи в історії американський телеканал не транслював поєдинки одразу трьох українських боксерів.

Квитки на поєдинки були розпродані заздалегідь.

Наші інтереси: 

Українські хлопці - найкращі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи