Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп планує кадрові зміни і спецорган для роботи з фейковими ЗМІ

Категорія:

Президент США Дональд Трамп вирішив створити так званий «оперативний пункт» у зв’язку зі збільшення кількості питань щодо його передвиборчої кампанії і можливого втручання Росії у виборчий процес у США.

Корі Левандовські, колишній менеджер передвиборчої кампанії Трампа, і Стівен Беннон, головний стратег американського президента, можуть очолити цей "оперативний пункт", повідомляють медіа.

Також, за повідомленнями, Дональд Трамп планує кадрові зміни у Білому домі.

Ця інформація з’явилася після того, як ЗМІ повідомили, що розслідування щодо впливу Росії на президентську кампанію у США підійшло до близького оточення Трампа у Білому домі.

The Post і Times повідомляли, що зять і головний радник американського президента Джаред Кушнер, як вважають, мав контакти з Москвою перед інавгурацією Трампа і пропонував створити канал для секретного зв’язку між командою Дональда Трампа та Кремлем.

Під час прес-конференції 26 травня на італійській Сицилії, де проходив саміт «Групи семи», радники Дональда Трампа Герберт Раймонд МакМастер і Ґарі Кон відмовилися коментувати цю ситуацію.

«Ми не будемо коментувати Джареда», – сказав Кон.

ФБР уже перевіряє Джареда Кушнера через зустріч з російським послом Сергієм Кисляком та головою російського державного «Внєшекономбанку» у грудні 2016 року. Увага ФБР до Кушнера не означає, що слідчі підозрюють його у скоєнні злочину чи мають намір його звинуватити, інформують ЗМІ.

ФБР, кілька комітетів Конгресу і спеціальний радник, призначений Міністерством юстиції, досліджують заяви про втручання Росії у вибори в США в 2016 році і можливі зв’язки між командою Трампа і Росією. Кушнер – єдиний чинний посадовець Білого дому, дії якого детально аналізують.

Наші інтереси: 

Трамп виконує обіцянки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Стежимо за розвитком бойових дій між Трампом і паразитичною системою. Цей дозвід знадобиться для майбутнього очищення України.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Стежимо за розвитком бойових дій між Трампом і паразитичною системою. Цей дозвід знадобиться для майбутнього очищення України.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!