Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп обійшовся без "сліпого трасту". Він продав усі належні йому акції ще у червні

А виручені кошти направив на проведення виборчої кампанії. Як пояснив прес-секретар обраного президента, операції з продажу портфеля акцій Трампа, який включав частки в банках і нафтових компаніях і станом на грудень 2015 року оцінювався у 40 мільйонів доларів, були закриті ще в червні.

Про це йдеться у статті The Washington Post, яка також зауважує, що це не вирішує всіх потенційних конфліктів інтересів.

Виручені кошти Трамп витратив на проведення виборчої кампанії. При цьому не повідомляється, чи придбав Трамп які-небудь цінні папери або інші активи після проведення цих операцій. Також не вказано, кому саме обраний президент продав свої частки в бізнесі.

Напередодні Дональд Трамп заявив про намір піти з бізнесу на час перебування на посту президента США, а також повідомив про підготовку відповідних документів. Під час виборчої кампанії" Трамп пообіцяв передати всі активи у "сліпий траст" своїм дітям. Видання Financial Times вказувало на конфлікт інтересів, що виникає у Трампа-бізнесмена, якого обрали президентом США.

Норм Айсен, який був радником з етики президента Обами і який критикував Трампа, сказав, що це "крок у правильному напрямку", і додав, що також важливо знати, як Трамп витратив гроші за продані активи. 

Наші інтереси: 

Американцям недостатньо знати, що бізнес-активи продані. Їм треба ще знати, на що потрачені. А нашому президенту ніхто, окрім народу і громадськості, питання про його дивовижно процвітаючий бізнес у бідній країні не задає.  Ба більше - обіцянки нашого "гаранта" про "сліпий траст" в кінці другого року його президентства так і залишилися обіцянками. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи