Зображення користувача Ірина Чорна.
Ірина Чорна
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Сироїдні десерти: здорове харчування – це споживання високовібраційних продуктів в поєднанні з духовним розвитком

Категорія:

Здорове харчування потрібно починати з переходу на сироїдні страви в поєднанні з зміною світогляду (духовним розвитком).

Найлегше, в теплу пору року, починати з десертів і морозива.

Кожна людина хоче якісно і здорово харчуватись, отримувати з продуктів необхідні для організму поживні речовини.

Здорове харчування – це дуже поширене поняття, але важливо зрозуміти істинне значення цих слів.

Як відомо є різні простори буття в яких перебувають люди. Відповідно до простору, рівня кожної особи, споживається певна їжа.

В низьких просторах переважає низьковібраційна їжа, енергетично важка, брудна. Споживання такої їжі приводить до хвороб, швидкого старіння організму. У вищих просторах таку їжу споживати неможливо, так як неминуче відбуватиметься конфлікт з зовнішніми ознаками отруєння. Чим вищий духовний рівень людини, тим якісніше вона харчується, споживаючи високовіблаційну їжу в невеликій кількості.

Зайва вага є лише в низьких просторах. Проте, може бути вага відносно нормальною і відносно здорове тіло. Так як традиційні лікарі допускають пісок в нирках, ослаблення зору і деякі інші «дрібні» порушення, як вікові зміни. Треба розуміти, що будь яке порушення функцій організму – це сигнал про проблему духовного тіла, втрату життєвих сил. Порушення бувають найрізноманітніші, тому одні набирають вагу, інші втрачають, хтось навіть не помічає проблеми на початковій стадії, бо відчуття власного тіла для низьких просторів недоступне.

Завжди, при споживанні енергетично важкої їжі відбувається наповнення важкою енергією, яка «руйнує» на свій лад тіло людини. Як наслідок: «важкі» думки, «брудна» мова і вчинки. Також є зворотній зв’язок, що нам смакує те ми є, тому і хочемо таких вібрацій. Таке бачення себе допомагає зрозуміти, що не так, що треба змінити. Коли людина починає усвідомлювати свої проблеми в тілі, вона спроможна їх починати вирішувати. Це є початок процесу розвитку і вдосконалення.

Найцікавіше те, що кожен випромінює тільки те що має, що є сам. Бути брудним і дарувати світло неможливо.

Для початку змін, потрібно відмовитись від отрути яку найбільше розповсюджують і рекомендують до споживання: м’ясо, алкоголь, сигарети. Щоб припинити блокування: енергетичних центрів свого тіла, спроможності до розвитку і вдосконалення.

Змінювати, оздоровлювати своє тіло можна також за допомогою лише живої рослинної їжі, але це досить складний і довгий процес. Для багатьох недоступний, навіть небезпечний в силу сильної ослабленості і втрати життєвих сил. Є інший шлях, ефективніший і швидший, який передбачає читання високовібраційних текстів Живого слова. Під час читання енергія світла проникає в людські тіла, очищає їх, наповнює життям, підіймає у вищі простори. В результаті тіло полегшується і хоче «легшу» їжу, змінюються думки, поведінка. Такий спосіб є доступніший, хоча також потребує дисциплінованості і вимогливості до себе.

Очевидно, що здорова людина харчується лише здоровою їжею, випромінює енергію життя (світло). Це є основні показники оцінки особистості за критерієм «хороша» чи «погана». Здорове тіло є лише бонусом, здоров’ям у вищих, світлих просторах ніхто не переймається - це природний стан.  

Отже, здорове харчування – це споживання високовібраційних продуктів в поєднанні з духовним розвитком (так простіше переналаштувати організм). А саме сирої, термічно не обробленої рослинної їжі в різноманітних смачних комбінаціях або роздільно, все залежить від рівня конкретно кожної людини і її смакових рецепторів.

Те, що ми споживаємо показує хто ми є, який у нас світогляд.

Найсмачніше, найлегше починати з десертів. Тільки солодощі треба їсти перед основною стравою і в «необмеженій» кількості :)

Ось декілька десертів з живої кухні, які вживаються охолодженими і добре смакують в теплу погоду:

Десерт малиновий

1. Прошарок

5 шт чорнослив м’який або розмочений

4 ч. л. «борошно» (насіння соняшник / кунжут)

вода 3 ст. л.

2. Малиновий прошарок

50 г малини свіжої або мороженої

2 ч.л. «борошно» (насіння соняшник / кунжут)

3 ч. л. мед

Приготування

1. Чорнослив і воду перемолоти в блендері  з „S” ножами в однорідну масу. Додати «борошно», ще раз все змішати. Викласти в десертну посудину.

2. Малину, «борошно», мед добре перемішати в блендері. Маса повинна бути «кремова», ніжніша від попередньої. Викласти зверху. Охолодити в холодильнику 15 хв.

Десерт полунично-шоколадний

  1. Прошарок шоколадний

5 шт фініків м’яких свіжих або розмочених

4 ч. л. «борошно» (насіння соняшник / кунжут)

1 ч.л. какао

вода 2 ст. л.

2.  Полуничний прошарок

50 г полуниці свіжої або мороженої

3 шт фініків м’яких або розмочених

2 ч.л. «борошно» (насіння соняшник / кунжут)

вода 1 ч.л.

мед за бажанням до смаку

3. Ягідний джем

30 г червона смородина свіжа або морожена

30 г полуниця свіжа або морожена

3 ч. л. мед

Приготування

1. Фініки і воду перемолоти в блендері  з „S” ножами в однорідну масу. Додати «борошно», какао і ще раз все змішати. Викласти в десертну посудину.

2.  Фініки з водою перемішати в блендері в однорідну масу, додати полуницю, «борошно». Все ще раз перемішати. Маса повинна бути «кремова». Викласти поверх шоколадного прошарку.

3. Ягоди і мед перемолоти в блендері до однорідної маси. Полити зверху. Охолодити в холодильнику 15 хв.

Бананове морозиво

1 шт. заморожений банан

1-2 ч.л. мед

Приготування

Попередньо порізаний і заморожений банан помістити в блендер, додати мед. Все добре перемішати в однорідну масу. Морозиво готове:). Можна додати какао буде шоколадне. Викласти кульками, зверху полити ягідним джемом. Споживати відразу.

 

Наші інтереси: 

В спеку особливо хочеться споживати охолоджені, легкі і корисні десерти.

Які ще й допомагають формувати засвоюючу мікрофлору.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дуже гарна стаття! Особливо сподобалась думка: потрібно відмовитись від отрути, яку найбільше розповсюджують і рекомендують до споживання: м’ясо, алкоголь, сигарети.

Цікаво, що нав’язувана пропагандою їжа є найтоксичнішою. Особливо потужна кампанія з нав’язування м’яса, тому що це інформація смерті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дуже гарна стаття! Особливо сподобалась думка: потрібно відмовитись від отрути, яку найбільше розповсюджують і рекомендують до споживання: м’ясо, алкоголь, сигарети.

Цікаво, що нав’язувана пропагандою їжа є найтоксичнішою. Особливо потужна кампанія з нав’язування м’яса, тому що це інформація смерті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Морозиво із замороженого банана смакували і не раз - смакота неймовірна і гарно іде навіть без меду.
А решту десертів обов'язково спробую. Навіть від прочитання рецептів вже слинка потекла, та і технологія приготування не складна. Дякую!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Дякую Оксано за відгук!
Морозиво можна робити з різними смаками, банан це як основа. Нещодавно спробувала і дуже сподобалось морозиво з шоколадно-горіховою пастою (сироїдна нутелла)
Десерти ледве встигла сфотографувати так швидко Віка їх з'їла :)