Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сучасні системи зв'язку отримали українські прикордонники від уряду США. Відео

Спецтема:

Американський уряд передав українським прикордонникам сучасні системи зв’язку. Вартість обладання – десятки мільйонів гривень. Воно має кращий захист від прослуховування і допоможе прикордонникам краще координувати свої дії із військовими та Національною гвардією. 

Сучасні цифрові системи радіозв’язку вже днями отримають українські прикордонники. Рації різних типів виробництва компанії HARRIS. Обладнання вартістю понад 21 мільйон доларів передав уряд Сполучених Штатів.

Понад півтисячі комплектів радіостанцій – стаціонарних, автомобільних, ранцевих та портативних. Їх встановлять на кораблях морської охорони, постах технічного спостереження. Частина поїде в зону АТО.

Президент України Петро Порошенко сказав: «Ця техніка значно підвищить ефективність наших дій, ефективність охорони й оборони державного кордону. І ми дуже вдячні нашим партнерам із США за цю допомогу і за цю підтримку». 

Радіостанції допоможуть організувати захищений радіозв’язок між прикордонними підрозділами, військовими та Нацгвардією. Вони ефективно працюють в умовах застосування противником засобів радіоелектронної боротьби.

 

Наші інтереси: 

Сполучені Штати регулярно допомагають зміцнювати боєздатність українських прикордонників.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи