Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Шляхи вознесіння. Про різновидність енергій і Люцифера

  А яке відношення до цього має Люцифер?
Він був противником впровадження електричної енергії.
     А хто її запровадив?
Наші попередники. Інша група вчених, яка експериментувала з цим. Вам вона відома частково як група Мелхиседека або пантеон індійських богів.
Тоді я не розумію - в цій структурі хто такі ангели? Вони яке відношення мають до всієї цієї сумної історії?
Це ті сили в вашому Всесвіті, які відповідають за енергетичну взаємодію.

Запит-.Стало відомо, що всі релігії походять від сутностей, які хотіли людей зробити рабами і піднятися за їх рахунок, тобто піднестися за їх рахунок.
У книзі ТАО сказано, що почалося все з сімейства Ану, які створили расу рабів для видобутку золота. Далі сімейство Ану передало, фактично, продало людство суті, відомої як Сананд, який харчувався їх енергією, щоб захопити четвертий і п'ятий план. Далі Сананд перепродав цей ласий шматок Ордену Мелхиседека, який впустив в творіння Саната Кумару. І всі вкупі просто використовують людство в своїх цілях.

Відповідь-Все трохи складніше. Ви - раса, яка залишилася фактично без опіки, коли сімейству Ану довелося покинути вас. Вони кинули вас в різні енергетичні воронки, які не дозволяли вам розвиватися. І кому-то потрібно було вам допомагати, витягувати вас з цих воронок.
Добре. Давай розберемо текст ТАО.
«Створена раса рабів була переважно електричною за своєю природою з іще меншою кількістю генетичного матеріалу, ніж у першопочатковій засіяній червоній расі. Все свідчить про те, що вчені Оріона використовували частину ДНК самих Аннанук, але фрагментували її, зменшивши і взявши менш ніж 1/10-у частину їх оригінальної спадковості. Тому друга раса рабів була значно менш свідомою, ніж червона раса, засіяна Сіріусіанцами.
Підпорядковану расу рабів утримували в покорі 18-
тьма основними думкоформами, які розглядалися в попередній трансляції Великого Центрального Сонця. 18 мислеформ скріплювалися священної електричною геометрією, задіяною на Землі і вашій сонячній системі, вченими Оріона. Вчені Оріона наклали обов'язкову вимогу, щоб певні нефізичні істоти охоплювали собою расу рабів і підтримували в просторі рабську мислеформу, оскільки ніякі душі і ніякі ангели, що існували на Землі, не сприймали подібну діяльність. Всі душі на Землі були в той час магнітними, ну, а для раси рабів були потрібні душі з електричним навантаженням, щоб утримувати в просторі засновану на електриці рабську мислеформу.
В результаті, за допомогою Оріонск
их вчених, на Землю прибули істоти, відомі під іменами Кутхумі, Джвал Кхул, Серапис Бей, Іларіон, Павло Венеціанець, Ель Морія, Сен-Жермен, Леді Нада, Майтрейя і Мелхиседек. Ці істоти були залучені утримувати вібрації необхідні, щоб вибудувати втілення рабів, використовуючи в загальному 12 тонів творіння, що за своєю природою були електричними. На той час на планах Землі вже була присутня істота, відома під ім'ям Сананда *, яка взяла на себе завдання наглядати за всіма іншими істотами, які утримували вібрації для раси рабів Аннанук на Землі. Раби були запрограмовані, щоб поклонятися цим істотам, як "Богу", який існує в нефізичних реаліях. »

Ми дійсно були покликані на Землю, в ваш сектор творіння, для підтримання експерименту, для супроводу людства.
     Експерименту? Якого?
Ваш світ за своєю природою спочатку був магнітним. Але, задовго до нашого приходу, в світ увійшла електрична енергія, а потім і атомна. І ваш світ став унікальним поєднанням цих трьох енергій. Ми прийшли як вчені, щоб допомогти становленню нового світу, що з'єднує в собі три різних енергії трьох різних творінь.
Спочатку нас закликали вивчити унікальний експеримент, і ми були зачаровані ідеєю з'єднання трьох енергій. Ми щиро вважали, що робимо це для Всесвіту, для створення нового унікального світу. Людство вже існувало як раса, і в нього було введено електричний принцип. Спочатку ми просто вивчали, це тривало кілька століть. Але впровадження електричного принципу в магнітний і впровадження радіоактивної енергії привело до того, що раса стала деградувати.

Але є такий потужний ченнелінг - книга ТАО. Там викладено безліч інформації по знесенню. І йдеться про те, що ті сили Світла, про які ми знаємо, насправді не сили Світла, а суті, цим прикриваються і насправді гальмують наше піднесення. Що ти на це скажеш?
Сили Світла і сили Пітьми - це всього лише дві сторони медалі.

Вона перестала підкорятися?

Все складніше. Генетичному рівні йшли мутації. Як мутації від радіоактивної енергії, які вам знайомі по вашій історії. Ці мутації вели до відокремлення, до поділу виду, до ущільнення завіси, привели до відокремлення свідомості Я Є присутність. Це було неочікувано. Ми не розуміли, що сімейство Ану використовувало вас у своїх цілях як рабів. А коли усвідомили все це - наскільки вони впали, наскільки маніпулювали вами - ми стали вирішувати як допомогти вам. Тоді і були створені релігії і інститут вчителів.
Ми спостерігали за тим, як ви прокидаєтеся поодинці, і що цьому сприяє. Як виявилося - максимальні навантаження дозволяли вам вийти з цього принципу. Тобто електричний принцип відділяв, руйнував цілісність. Але, коли ви починали жити на межі своїх можливостей, ці кордони стиралися, і деякі з вас знову відновлювали свою цілісність, свою квантов
ість. Це були випадки часткового вознесіння окремих людей. Для спостереження на Землю спускалися і ми. Ми втілювалися в фізичному щільному плані, але цілісними, з усвідомленістю, і вивчали ступінь впливу електричної природи на усвідомлення, на духовність суті. Ми намагалися допомогти вам.
А як же бути з іншими представниками Світлої Ієрархії? Наприклад, Сананд, Санат Кумара, Мелхиседек?
Ти можеш запитати у них сама. Розумієш, в колективнім управлінні є моменти, коли не всі згодні, коли хтось все ж йде своїм шляхом і при тому вважає, що робить правильно. З огляду на закон свободи волі, ніхто не може йому це заборонити. Спочатку релігії були створені для того, щоб людство перестало боятися. Щоб воно стало дивитися на небо в буквальному сенсі і замислюватися про те, що ж є крім них і, крім того, що вони бачать навколо себе. Раса людства клонувалась з генетичного матеріалу інших рас, в яких була присутня безліч здібностей, але для створення підпорядкування частина генної інформації була заблокована. Якщо ти вважаєш, що можна просто взяти і розблокувати це, то це не так. Ми не можемо це зробити, це можливо тільки з вашою участю. Як ми змінимо генотип всього людства в одну мить?
Чому ви не припинили це поклоніння?
Ми намагались. Ісус намагався. Але його вчення перекрутили, і з нього зробили ідола, і стали йому поклонятися. І в результаті він, кажучи вашою мовою, сам не радий цьому, тому що розуміє, що ця енергія поклоніння прив'язує його до цього витвору, і він не може з нього піти - тобто піднестися вище в своє творіння. І всі ми.
Ми всі, учительська система, втілювалися певну кількість разів. Але наша діяльність в основному була дослідницько
ю та просвітницькою, ми не приймали такий тягар страждань як він. Але, все одно, ми прив'язалися до вас. Тому та енергія поклоніння, яка йде від вас, насправді, все більше прив'язує нас до вас. І ми розуміємо вже, що самі загнали себе в пастку. Але не шкодуємо, в тому сенсі, що хочемо бути поряд з вами і допомогти вам. І знайти рішення проблеми - поєднання трьох енергій в одному творінні.
Тобто, в Ієрархії Світла немає повної згоди?
Так, є різне бачення проблеми людства і способів їх вирішення.
Але, згідно з ТАО, електрична природа несумісна з магнітною, оскільки руйнує її. І там радять перестати користуватися електричними приладами, взагалі електрикою, щоб не наражати на свої тіла впливу електроенергії. А ми спостерігаємо поширення на Землі в масовому порядку за останнє сторіччя електричної енергії. Як це стикується?
Електрична енергія дійсно впливає на вашу магнітну природу, руйнуючи її. Але стрімкий розвиток електрики пов'язано з втручанням інших сил, цивілізації, яку ви називаєте сірими. Це їх винаходи впроваджуються у вас масово. Ця цивілізація повністю побудована на принципі електровзаємодії. І вони намагаються асимілюватися з вами. Справа в тому, що вони втратили своє Я Є присутність і хочуть його відновити. Тому що це не дозволяє їм піднестися.

 Магнітна природа означає, що є тяжіння, що ваші частинки Я Є присутність притягуються до Цілого, величезного магніту Духа, і що в результаті цієї магнітної природи ви всі пов'язані і, по суті, складаєте один великий магніт Духа. Тому взаємодія є постійно, якими б відокремленими ви себе не вважали.
Електрична система побудована так само, як і ваша електропроводка, тобто немає загальної сили, яка впливає одночасно на всіх, а електрична енергія доходить до кожного окремого абонента по мережі «проводів», тобто тривалий час і послідовно.
Сірі намагаються також поєднати це, вони хочуть взяти у вашій раси магнітні властивості і впровадити їх в свій генний апарат. Для цього вони ведуть різні експерименти і намагаються впровадити у вас побільше електричної енергії.

Я не розумію. В одній з версій спочатку сімейством Ану була створена червона раса, як раби.
Так, але потім багато чого сталося. Почали створюватися інші раси шляхом асиміляції і схрещування різних рас з іншими цивілізаціями, і Земля стала діяти як майданчик навчання для багатьох сутностей, кому потрібно подолати негативний досвід.

Я все одно не розумію. Адже сам негативний досвід, як виявляється, був просто нав'язаним нам думкоформами для того, щоби нами легше було керувати. А раніше нам говорили про експеримент дуальності.
Це все одне й те саме. Змішання різних енергій - був експеримент дуальності. Впровадження електричної енергії руйнування в магнітну енергію тяжіння - це ті самі відцентрові і доцентрові сили, про які тобі розповідали. Це і був експеримент. Вірніше, це було наслідком діяльності сімейства аннунаків. Далі це було названо експериментом, тому що ми були запрошені аннунаками до вас саме як експериментатори і не знали масштабів вашого лиха. Тільки поспостерігавши за вами і втілюючись разом з вами, ми зрозуміли і усвідомили, куди вас втягнули.

 І мова йде не тільки про почуття й емоції, і про нав'язані парадигми. А про енергетичні взаємодії. Падіння, вигнання з раю, - це зміна магнітної структури, при якому були втрачені багато ваших можливостей, як богорівних, вірніше, вони заблоковані. І ми про це вам розповідаємо. Намагаємося, експериментуємо з розблокуванням ваших ДНК. Але це можливо тільки при вашій свідомій участі і розумінні процесу. А ми ще самі толком не знаємо того, як їх розблокувати, і ми пробуємо разом з вами. І тому ми пропонуємо скористатися вам нашої міццю, нашою любов'ю, нашими генними можливостями для загального піднесення.
      А яке відношення до цього має Люцифер?
Він був противником впровадження електричної енергії.
     А хто її запровадив?
Наші попередники. Інша група вчених, яка експериментувала з цим. Вам вона відома частково як група Мелхиседека або пантеон індійських богів.
Тоді я не розумію - в цій структурі хто такі ангели? Вони яке відношення мають до всієї цієї сумної історії?
Це ті сили в вашому Всесвіті, які відповідають за енергетичну взаємодію. Ви ангелами називаєте всіх, хто володіє дуже інтенсивною світимістю, і бачите їх як ангелів крилатих. Але часто це не ангели. Ангельська система - це суті, які відповідають за енергетичне наповнення системи, за повноту її. Ну, як хтось у вас відповідає за безперебійність подачі енергії, щоб все функціонувало. Це звичайно утилітарне порівняння, але близьке. Вони відповідають за накачування вашої системи енергією. За збереження енергетичного балансу.
Вони за своєю суттю електричної або магнітної природи?
Вони за своєю суттю просто провідники, які можуть проводити різну енергію, що вони і роблять. І зараз поєднують в собі різні види енергій. Вони - енергетичний зліпок вашої системи, вони так влаштовані і так працюють. Вони те, що у вас називають електромеханіками і електромонтерами, якщо прибрати слово «електро» і мати на увазі змішання енергій. Вони роблять свою частину роботи.
          А архангели?
Те ж. Але на більш високому рівні, як би керівники проектів.
Тобто я так розумію, що Люцифер був проти впровадження електричної енергії в людство і в наш сектор Всесвіту, а Яхве - за. І на цьому вони і не зійшлися?
Люцифер вважав, що ми повинні все виправити, що повинні прибрати з Всесвіту електричні патерни і розповісти про те людям.
А як же міф про Прометея, з яким ототожнюють деякі Люцифера, який приніс вогонь людям?
Вогонь за своєю природою не має електричної структури, це магнітне полум'я, магнітна енергія. Так, він намагався повернути це людям.
За що і був покараний, і ви стали з ним воювати?
Ви зі свого рівня сприймаєте це як війну. Це - в результаті нав'язаних вам мислеформ насильства, страждання. Насправді, можна це уявити як різні дослідницькі підходи. Різні проекти. Різні напрямки змін, виправлень. Яхве вважав, що не можна так різко вас міняти, це може завдати вам шкоди, що ви до цього не готові. Ви не готові до того, щоб у вас забрали поклоніння, ви повинні вірити чомусь. Ви не готові дізнатися, що ви є Боги.
   А Ісус був з ним не згоден?
Так. І прийшов на Землю для того, щоб розповісти про любов, яка існує у Всесвіті. Про ту велику енергії, яка існує в усьому, про Я Є присутність. Любові і енергії Єдиного, Витоку, Абсолюту, який присутній в кожному з нас, якою б енергетичної природою ми не володіли.
У книгах ТАО є інформація про те, що Ісус не йшов для того, щоб бути розіп'ятим. Але в результаті того, що він не погодився з Яхве, той зробив так, щоб його умертвили.
Все складніше, не так прямолінійно. Так, дійсно, вони по-різному все це сприймали. І Яхве намагався відстояти свою парадигму. І для цього направляв своїх прихильників, щоб вони не дали Ісусові сказати все, що він хотів, і перервали його шлях.
Ти хочеш сказати, що це - Юда?
Розумієш, всі сценарії заздалегідь обговорюються. Звичайно, не так по-людськи, як у вас. Але шикуються моделі енергетичної взаємодії. Якщо говорити технічною мовою - малюються як би схеми енергетичної взаємодії, а кожна точка цієї схеми може виразитися в різних подіях на земній плані. Так само були і промальовані схеми сценарію сходження Ісуса. І там був і Юда, який прийшов як його учень.

Але Яхве вдалося змінити цей сценарій частково, і тому Юда зробив те, що зробив. Він зневірився. Йому допомогли це зробити, і він зрадив Ісуса. Тому і повісився, коли потім йому це стало зрозумілим. Ти ж не думаєш, що він відразу йшов на роль зрадника і припускав закінчити життя самогубством? Спочатку сценарій представлявся як донесення слова Божого до людей про єдність, про єднання, про любов, про прийняття і з'єднання. І передбачалося, що люди почують Ісуса і підуть за ним і за його учнями. І парадигма поклоніння і страждання буде змінена. Але цього не сталося. А навпаки, парадигма страждання і поклоніння ще й посилилася, що дуже засмучує Ісуса. Йому довелося страждати, і це стали підносити як норму, як догму. І стали поклонятися розп'ятому тілу, розп'ятій статуї. Це вдалося Яхве.
Давай повернемося до Люциферу. Серед людства широко поширилася легенда про те, що він загордився і захотів стати рівним Богу, і був скинутий, і впав. Що це таке насправді?
Це версія Яхве, яка була спрямована людству. Потрібно було якось пояснити конфлікт між ними.
Але багато хто говорить про те, що Люцифер не має любові, що він належить темряві і очолює ієрархію Темряви?
Люцифер - архангел і, як ми вже говорили, як би керівник проекту, суть, що відповідає за певну енергетичну взаємодію. У нього свій шлях і свої рішення, як у кожного. Він намагається на собі зрозуміти,- що є все це змішання енергій. І тому активно приймає всі види енергій. Всі три види. В результаті у нього змінилася енергетична структура. І, можна сказати, що це його місія і його жертва. Тому що можна на ньому зрозуміти, як розділити або об'єднати ці енергії. Він архангел, який погодився на цю роль. І тому через нього йдуть енергії руйнування і енергії єднання, електричні енергії і магнітні енергії.
Але давай все ж розберемося з визначеннями. Магнітна енергія - це енергія з'єднання, злиття. І це прийнято називати Світлом. Електрична енергія - це енергія поділу, руйнування. І її прийнято називати Темрявою. У Люцифера обидва види енергії, але його чомусь називають Темрявою. У Яхве - електрична природа енергії. Але його чомусь прийнято називати Світлом.
Тут плутанина в поняттях. У вас Світлом прийнято називати все, що дає світло. Істинне Світло - це Світло Витоку усього, емануюча в Всесвіт енергія, яка є Все і створює Все, і існує в Усім, те, що ви називаєте Духом. Ця енергія, заломлюючись в різних аспектах, частинах втіленого Витоку, створює різні, якщо можна так сказати, світіння, які ви називаєте Світлом. Всі вищі істоти, в тому числі і сімейство Ану, мають підвищену світимість, тому що вони могутніші. Вищі вони в порівнянні з вами, з вашої потужністю, з вашою світимістю. Але це не означає, що вони є чисті провідники Божественного Світла, Світла Витоку, того, що ми все називаємо Любов'ю. Тому того, хто називає себе богом (в цьому понятті у вас теж плутанина), зовсім не обов'язково можна назвати світлим в розумінні чистого відображення Світла Витоку.
Але це і не означає, що Люцифер найбільш чисто пропускає Божественне Світло, Світло Витоку. Він експериментує з цим і намагається освоїти на собі всі види енергій. Оскільки в вас впроваджували електричні патерни енергії, він став вбирати їх в себе, вбирати ці руйнівні енергії для асиміляції і з'єднання, для симбіозу енергій. Цей процес і названий падінням його у Пітьму, і тому його часто асоціюють з Темрявою, тобто з руйнівною енергією.

Я не розумію. Якщо все є просто видозмінена енергія Любові Витоку всього, звідки тоді взялися світобудови і суті з електричними паттернами, які є руйнівними?
Це - зміна енергії Витоку, її спотворення, Той самий «дзеркальний» світ, про який тобі розповідали. Частина енергій відокремилася в творінні, відокремилася і стала руйнуючою.
Але тоді таке творіння не могло б існувати.
Так. Воно й наближалось до руйнування, і саме тому ці суті прийшли у ваше творіння. Тому що прагнули утримати себе і свої творіння від розпаду, тому і стали використовувати вашу магнітну природу і експериментувати на генному рівні. І створювати різні раси і схрещуватися з вами, щоб створити вид стійкий до обох типів енергії.
    І їм це вдалося?
Частково, саме в вас і в деяких інших цивілізаціях. Це було на зорі вашого Всесвіту. Тоді до вас прийшли руйнівні суті. Пам'ятаєш, про це розповідалося? Вони прийшли і забрали частину енергії вашого Всесвіту, магнітної енергії. Вона була їм потрібна для того, щоб утримати свій світ від розпаду. І це спричинило подальші зміни у всьому вашому Всесвіті. Він став падати в щільність.

Змінилися взаємозв'язки, з'явилися руйнівні фактори, з'явилася дуальність. Тобто ваш світ став балансувати між двома енергіями: руйнування і злиття, електричної та магнітної. І тоді з'явилося поняття дуальності і поняття боротьби Світла і Темряви. І ті суті, які прагнули знайти щось середнє, проводили тут свої експерименти і спостереження і до сих пір проводять. І сімейство Ану було впущено саме тому, що вони запропонували створити расу, яка поєднувала в собі обидва види енергії. А то, що вони зробили з них рабів, це було наслідком. Вони ні з ким це не погоджували.
За мірками Всесвіту все це триває недовго. І поки в центральних структурах дізналися про те, як сімейство Ану використовує расу людей, пройшло небагато часу. Зараз це стає відомим на вищих рівнях, і багато сил притягнуті до вас і намагаються - одні - вивчати цей феномен, інші допомогти. І в цілому структури Всесвіту, що відповідають за відновлення порядку взаємодії, зараз як раз приймають рішення, що з цим з усім робити.
Є ще книга Пятибратів, в якій написано, що Архангел Михаїл є спільник Яхве і його помічник в цій системі поклоніння, яку створив Яхве.
Це не так. Я вже сказав, що ангели - це провідники енергії, структури підтримки енергетичного балансу. Тому, кажучи енергетичним мовою, хтось повинен приймати і утримувати різні енергії. Люцифер прийняв усі. Михайло приймає електричну енергію і намагається її врівноважувати. Є ще архангели, які приймають цю енергію. Є архангели, наприклад, які приймають радіоактивну енергію. Відповідно, є безліч інших архангелів, з якими ви менше взаємодієте, які відповідають за різні види енергії в інших частинах Всесвіту, в інших світобудовах, і працюють з іншими цивілізаціями.
Якщо електрик лагодить електромережу, це не означає, що він винайшов електричний струм і заодно з компанією, яка подає цей струм. Кожен робить свою частину роботи. Всі разом працюють на виправлення проблем, на, свого роду, ремонт системи, яка була кардинально змінена з впровадженням інших енергій. Тому ти розумієш, що весь поділ на світлих і темних умовні.
Але, все ж, Світла Ієрархія це Ієрархія, яка грунтується і приймає який вид енергії? Адже ви всі - електричні суті, а значить, за логікою і насправді, Ієрархія Темряви?
Не так буквально. Ми всі різні так само, як і ви. Спочатку ми йшли з електричними паттернами, багато хто з нас. Але в процесі взаємодії з вами ми прийняли і частково енергії магнітні, енергії тяжіння. І тому кожен з нас по-різному «забарвлений» в ці два види енергії. Якби ми ще почали ворогувати в ієрархії і розмежовувати її на різного виду енергії, то це не дало б нічого доброго ні для вас, ні для нас. І тому ми об'єдналися для того, щоб вирішувати цю проблему спільно. Хоча кожен, все ж, йшов своїм шляхом.
Зрозумій, шлях сутності багато в чому визначається її енергетичними властивостями, але можна його змінити. Але це дуже важко. Якщо в тебе вирують руйнівні енергії, як ти це можеш змінити швидко? Дати їм вихід і наповнити себе іншими енергіями. Це і робив Яхве. Він направляв свою руйнівну енергію в ваш світ, а натомість забирав вашу магнітну енергію при вашому поклонінні. Є й інший шлях. Це з'єднання в собі обох енергій. Це намагається зробити Люцифер.
        А що є зараз ти? У тебе які енергії?
Ми, учительська система, по-своєму намагаємося злити в собі енергії. Ми проти руйнівних методів і за злиття. Ми прагнемо до об'єднання. Тобто, ми вас всіх закликаємо злитися в Єдине, щоб врівноважити обидва види енергії; саме цю роботу ми і проводимо.
І ще раз говоримо вам про те, що ми прийшли з любов'ю, щоб допомогти вам. Ми прагнемо разом знайти вихід, і нам не потрібно ваше поклоніння і ваша енергія в якості їжі, як ти це сприймаєш. Ми прагнемо створити розумний добровільний симбіоз обох енергій. Тоді їх балансування дасть нову якість, новий стрибок розвитку Всесвіту. Створить нову спільноту, новий вид, Тому ми закликаємо вас до прийняття, до злиття, до відчуття єдності. Тому закликаємо вас прийняти всі види енергії і з'єднати їх, збалансувати їх в собі.
      Але чому тоді весь час закликаєте боротися з Темрявою, якщо, по суті, частково нею є?
Тому що руйнівні енергії в вас переважають. Яхве випустив в ваш світ таку їх кількість, а сімейство Ану постаралося прищепити вам парадигми-мислеформи руйнівних патернів, що це стає некерованим і росте в вашому світі. У цьому сенсі ми закликаємо боротися з Темрявою, з переважанням руйнівних відцентрових енергій. Інакше ваше творіння також може зруйнуватися.
     Якщо ми з'єднаємося з вами і разом будемо підноситися, то, я так розумію, ви кличете нас в своє творіння, в електричне?
Не зовсім так. Ми повинні повернутися на нашу планету, ми вже частково там, і підноситися разом з планетою. Але ми тепер всі перемішалися в енергетичному плані. І багато цивілізацій при такій взаємодії взаємопов'язані так, що повинні підноситися разом. Тому частина вас буде підноситися з нами, а ми - з вами.

А як же Гайя? Наша планета? Вона яким шляхом іде? І, що буде з тими, хто піднесеться разом з вами, на яку планету вони потраплять?
Гайя, по своїй суті, залишилася повністю магнітної по природі. Хіба ти не відчуваєш це в природі Гайї? Коли кожен з вас потрапляє на природу, він відчуває злиття. І електроенергія чужа для неї. Вона не приймає її. У цьому сенсі, вона зберегла свою невинність; у вас є поняття «незаймана природа». Тобто природи, якої не торкнулася електрична цивілізація. Але частково електричної енергії все ж вдалося потрапити до неї у вигляді різних руйнувань і харчування одного виду за рахунок іншого. Сама Гайя опирається цьому і намагається це вилікувати в собі. Тому ті, хто піде по магнітному шляху, буде йти разом з планетою, з її вибором, повертати свою магнітну природу, природу злиття.
Ви повинні ще мати на увазі, що магнітна природа, магнітний патерн не має на увазі індивідуалізацію. Це - єдність. Це - злиття. Це - єдина істота, що не розбит
а на частини. Це єдине співтовариство. Поділ на частини притаманне електричній енергії: роздроблення, відділення, руйнування. Тому ті, хто підуть по магнітному шляху, будуть втрачати свою індивідуальність і зливатися із загальним Потоком, з Єдиною Свідомістю, і будуть перебувати в Ній і з Нею, і творити в Ній і через Неї, одночасно усвідомлюючи себе і частиною, і Цілим.
Тоді давай розберемося з радіоактивною енергією, або енергією атома. Якщо електрика - це руйнування, а магнітна природа - це злиття, то що є радіоактивна енергія?
Це - поглинання, коли ціле поглинає частини. Це теж було впроваджено в вашу систему. Радіоактивною енергією володіє раса андромедян, вони привнесли до вас ці енергії і заразили, можна так сказати, вас ними. Тоді почалися експерименти з атомною енергією і атомні вибухи, які використовуються в війнах.
Але наші вчені вважають, що радіоактивний розпад - це поділ клітин. Яке ж це поглинання?
Це одне і теж. Як ракова пухлина поглинає організм і одночасно ділиться дуже швидко. Розширення йде за рахунок поглинання.
Я не розумію, як тоді існує раса андромедян?
Це окрема велика тема, давай її розглянемо окремо. Ти можеш звернутися до андромедян. Вони тобі розкажуть. Вам потрібно зрозуміти, що ваш рак і променева хвороба - це якраз наслідок впровадження радіоактивних патернів в ваш світ.
Але Сонце теж має радіоактивність.
Так, в Сонці, в основному, переважає магнітна природа і радіоактивна. У духу цієї зірки свій шлях і свої рішення, як і у всіх. Земля ж має в основному магнітну природу, і тому вона захищається від Сонця атмосферою. Це не тільки для дихання людей, вірніше, дихання і є захист, все це взаємопов'язано.
На яку планету будуть підноситися ті, хто вибере шлях з вами, електромагнітний шлях, як я розумію.
Ми розповідали про Малдену. Це нова планета, вона існує в четвертому вимірі, і на третьому її немає. Вона стала формуватися як будинок для тих, хто вибере підноситися таким шляхом.
     Але чому ж люди туди не переходять?
Тому що ще не вибрали свій шлях.
Ну, звичайно, якщо вони тільки зараз про це дізнаються. Як вони можуть вибрати, не знаючи?
Всьому свій час, зміни накопичуються, і будуть давати свої результати.
Дякую. У мене ще безліч питань. Але мені потрібно, напевно, усвідомити те, що ти розповів.
Я радий спілкуванню, душа. І прошу тебе - не сприймай нас як ворогів. Ми, правда, любимо вас і прагнемо допомогти. І ви дуже потрібні нам і дорогі нам. Ми відчуваємо свою єдність з вами і розуміємо причини, за якими ми пов'язані. Можна сказати, що ми усвідомлюємо свою провину в тому, що трапилося, і не збираємося залишатися осторонь. І споживчий підхід глибоко чужий нам. Тому ми відкриті - для розповіді вам про те, що сталося; і тим з вас, хто усвідомлено прагне до піднесення і готовий брати участь усвідомлено в цьому процесі. Ми єдині з вами і любимо вас. І ми віримо в народження нового світу і нової раси людства - Раси Боголюдини.

Продовження слідує далі.

Наші інтереси: 

Знання, що Люцифер погодився на експеримент з руйнівними  електричними енергіями у творінні, хоч особисто він був проти цього. Отже, він пішов на це з якоїсь необхідності, як обов'язок. А земний вогонь- це магнітна енергія.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олександр Білий.
0
Ще не підтримано

Як завжди. Цікава стаття, а відвідування скромне, а як якась пустишка - то наплив.
У людей брак фантазії і любові до чогось неординарного, нетривіального.
На казки про ельфів злітаються охочіше.
Але як на мене, то тут є деяка невідповідність у світлі мого розуміння протилежностей, які складають наш Світ. Дві енергії, протилежні одна одній, як було сказано, що є як дві сторони медалі.Тут все вірно, але далі справа у тому, що вони набувають значення одна одної і переходять одна в одну. Магнітна - єдність, електрична - розділення, але це є необхідна річ, ящо єдність, то вона неминуче повинна розділитись, якщо розділеність, то вона неминуче має єднатись в одне єдине. Таким чином магнітна набирає властивості електричної і розділяється, а електрична - магнітної і об'єднується і ці процеси не можуть відбуватись одночасно. Тому, якщо Земля є магнітною, то вона ще не завершила процес розпаду, а коли електрична, то повинна почати шлях об'єднання.

Коментарі

Зображення користувача Олександр Білий.
0
Ще не підтримано

Як завжди. Цікава стаття, а відвідування скромне, а як якась пустишка - то наплив.
У людей брак фантазії і любові до чогось неординарного, нетривіального.
На казки про ельфів злітаються охочіше.
Але як на мене, то тут є деяка невідповідність у світлі мого розуміння протилежностей, які складають наш Світ. Дві енергії, протилежні одна одній, як було сказано, що є як дві сторони медалі.Тут все вірно, але далі справа у тому, що вони набувають значення одна одної і переходять одна в одну. Магнітна - єдність, електрична - розділення, але це є необхідна річ, ящо єдність, то вона неминуче повинна розділитись, якщо розділеність, то вона неминуче має єднатись в одне єдине. Таким чином магнітна набирає властивості електричної і розділяється, а електрична - магнітної і об'єднується і ці процеси не можуть відбуватись одночасно. Тому, якщо Земля є магнітною, то вона ще не завершила процес розпаду, а коли електрична, то повинна почати шлях об'єднання.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це тому, що ти потрапив не до тієї компанії. Пане Олександре, тобі і Зоріні буде комфортніше на сайті https://svitoch.in.ua/ - там зібралися ваші однодумці.

Олександр Білий каже:
Як завжди. Цікава стаття, а відвідування скромне, а як якась пустишка - то наплив.
У людей брак фантазії і любові до чогось неординарного, нетривіального.
На казки про ельфів злітаються охочіше.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олександр Білий.
0
Ще не підтримано

Так! Так! Взагалі-то я це зрозумів ще з першого разу. Але прихід на сайт вдруге був не даремним. Ціль приходу була досягнута. Мені не потрібна ніяка компанія ні ваша ні інша, але була хибна надія, до того як я дізнався причину приходу на сайт знову, на деяку, скажемо так, жагу пізнання вашої компанії. Думав найти певне інтелектуальне середовище, щоб продовжити розробку філософії протилежностей, яку рухати самому не під силу, бо маю обмежені можливості для цього. Ви ж проповідуєте гру, знання, духовний розвиток: хочете досягнути рівня надлюдини, чи богів, що без духовного досвіду неможливо. Скажу чесно, для мене є очевидним, що ви рухаєтесь не в тому напрямку, маєте хибну теоретичну базу, не зовсім вірні погляди і т. п..Думалось, що може ви звернете увагу на щось можливо більш наукове, вживаю - можливе - бо був готовий до дискусії, до прояснення позиції і якби це привело до доказу неправильності моїх поглядів, прийняв би ваші. Але ви не хочете, чи боїтесь провірити свої догми на предмет їх правильності. Позиція страуса. В Індії, країні наших солемінників, вважають за честь провести дискусії і підтвердити цим свої знання. Але нащо мені розсусолюватись про те, чи про це.
На все добре.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Будь здоровий!

Чомусь згадав ці слова з однієї пісні Висоцького

:)

"Но, мученик науки гоним и обездолен,
Всегда в глазах толпы он — алхимик-шарлатан,-
И из любимой школы в два счета был уволен,
Верней, в три шеи выгнан непонятый титан.
.........................

Вот так, блеснув в науке, как в небе астероид,
Взорвался — и в шипенье безвременно угас".

Баллада о Кокильоне

Олександр Білий каже:
Так! Так! Взагалі-то я це зрозумів ще з першого разу. Але прихід на сайт вдруге був не даремним. Ціль приходу була досягнута. Мені не потрібна ніяка компанія ні ваша ні інша, але була хибна надія, до того як я дізнався причину приходу на сайт знову, на деяку, скажемо так, жагу пізнання вашої компанії. Думав найти певне інтелектуальне середовище, щоб продовжити розробку філософії протилежностей, яку рухати самому не під силу, бо маю обмежені можливості для цього. Ви ж проповідуєте гру, знання, духовний розвиток: хочете досягнути рівня надлюдини, чи богів, що без духовного досвіду неможливо. Скажу чесно, для мене є очевидним, що ви рухаєтесь не в тому напрямку, маєте хибну теоретичну базу, не зовсім вірні погляди і т. п..Думалось, що може ви звернете увагу на щось можливо більш наукове, вживаю - можливе - бо був готовий до дискусії, до прояснення позиції і якби це привело до доказу неправильності моїх поглядів, прийняв би ваші. Але ви не хочете, чи боїтесь провірити свої догми на предмет їх правильності. Позиція страуса. В Індії, країні наших солемінників, вважають за честь провести дискусії і підтвердити цим свої знання. Але нащо мені розсусолюватись про те, чи про це.
На все добре.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Ми, правда, любимо вас і прагнемо допомогти.

?Хто такі МИ?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зоріно, це тексти не для нашого сайту. Для такого роду публікацій є спеціалізований сайт https://svitoch.in.ua/

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!