Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сфабрикований скандал з Трампом, Путіним і Росією залишається плодом діяльності ЗМІ - Forbes

Категорія:

Українцям треба розуміти, що відбувається в США, і вчитися долати паразитичний опір. На цьому тижні були витрачені години ефірного часу і сила-силенна чорнила на черговий сфабрикований скандал у війні ЗМІ і прогресивних лівих проти президента Трампа. Чому цей скандал липовий? Давайте розкладемо по порядку факти, які не підлягають сумніву.

"Відразу обмовлюся: я розумію, що стиль управління і висловлювань цього президента - не кажучи вже про його Twitter-каналі - часто є причиною того, що на даний момент майже щодня з'являються скандали з того чи іншого питання. Так чи інакше, історія з Трампом, Путіним і Росією, яка поки що не привела до появи хоч малої дещиці свідоцтв про якесь правопорушення, продовжує бути, в основному, плодом діяльності ЗМІ", - пише журналіст Forbes Том Безіл.

"Чому цей скандал липовий? Давайте розкладемо по порядку факти, які не підлягають сумніву", - пропонує він.

"По-перше, у президента є повноваження розсекречувати або поширювати інформацію на власний розсуд, якщо він вважає, що це в інтересах національної безпеки США", - зазначає Безіл.

"По-друге, обмін інформацією між державами - в тому числі секретною інформацією різних рівнів конфіденційності - між дипломатами, військовими і співробітниками розвідки відбувається кожен день", - пише автор.

По-третє, зазначає він, щоразу, коли будь-який американський чиновник, який має повноваження розсекречувати матеріали з метою повідомити їх іншій стороні, передає комусь таку інформацію, факт її розкриття повідомляється агентству, яке її зберігає, і, можливо, іншим, в тому числі ЦРУ. 

"ЗМІ представили це так, як ніби Трамп зробив щось настільки кричуще, що ЦРУ і інші агентства не були поставлені до відома", - йдеться в статті.

"По-четверте, єдиною людиною або людьми, які порушили закон в контексті зустрічі президента Трампа з російським міністром закордонних справ, були ті, хто побіг в The New York Times з цією історією", - стверджує автор. 

На його думку, Білому дому варто почати серйозніше ставиться до організаторів витоків, по можливості, вистежуючи їх і звільняючи. "Це нелегко, але без дисципліни серед співробітників і людей з доступом до інформації державний механізм швидко вийде з ладу.

Це може статися за будь-якої адміністрації, особливо тоді, коли мають місце узгоджені зусилля з підриву її роботу з боку політичних супротивників усередині бюрократичного апарату і поза ним", - йдеться в статті. 

Наші інтереси: 

Підконтрольні ЗМІ формують суспільну думку. Важливо завжди відокремлювати пшеницю від куколю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ФБР - нумо до роботи!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ФБР - нумо до роботи!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

Не думаю що ці фото сфабриковані - на них видно хто головний - а хто переляканий винуватець: