Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сатурн, Юпітер і Народний Оглядач

Чим чистіша та святіша людина, тим менше на неї впливають будь-які впливи.

В такий період, період послаблення Юпітера, можна в нього ефективно повчитись, через якраз розпад, крититику (само-критику в тому числі), і очищення (вогнем, розпадом, та хоть будь-як). Сила служіння Юпітеру в цей період дуже чітко відгукується хорошими результатами.

Це чудовий період!

saturn_yantra.jpg

Янтра Сатурн
Сатурн, янтра

На людину впливає безліч чинників. Крім побутово-фізичних ,як от їжа, простір, звуки, ще й тонкі. Вплив планет, кармічні, егрегоріальні, вплив сутностей... - усіх їх звуть грахи, що перекладається як "захоплювачі", розуміючи під цим часткове захоплення свідомості.

Чим чистіша та святіша людина, тим менше на неї впливають будь-які впливи і грахи.

Так вже, безумовно випадково, склалось, що період Майдану-3 (зима 2013-14) і початок вторгнення росії, співпали з періодом екзальтації Марсу і Юпітера.

Марс - воїн. розщеплення/розпад, критика, очищення вогнем, смерть.

Юпітер - вчитель, керівник, батько. навчання, розвиток, мудрість, святість.

Тобто, ми мали критику влади і приступ мудрості народу (М3), і розпад/відщеплення територій батьківського народу методом вогню і смерті, з боку дочірнього народу (інтервенція росії).

Але період екзальтації пройшов менше року тому. Зараз не пам"ятаю, які планети мають найбільший вплив, але судячи з усього, Сатурн активний а Юпітер в послабленні.

Сатурн - "каратель". Холодний аналіз, спокій, покарання за любі можливі огріхи. Вважається вчителем, коли Юпітер не в силі.) Саме під його покровительством будь-які позбавлення (хвороби, ув"язнення, вилучення, позбавлення чогось).

Ми бачили яскраве загострення критики, маленької кризи на Народному Оглядачі, і, природньо після цього, уже і на його представництві - групі Народний Оглядач у Фейсбук.

Ось власне воно, загострення, або його початок (якщо я не зробив вірних висновків і вчинків):

http://prntscr.com/8acr8k

Цікавою оцінкою інтелекту дописувача, стала відповідь Василя в приват "хто це пише?????" на моє повідомлення з вищенаведеним скріном (де кінець "скрін розмови Василю вислав").  ))

Також і поза НО спостерігаю процеси в подібному дусі.


Іншими словами, період зараз цікавий. Критика, розпад, очищення через подолання критики / відпад зайвого, як результат - розвиток. (так, мені також сподобалось "відпад")

Це природньо, що люди починають в цей період активніше виказувати критику, зростає "марсовість" в поведінці, особливо до "юпітеріанськості", і послаблення останньої. Видно Сатурн в невігластві (Сатурн в тама-гуні, гуні тьми).

І це є чудовим "лакмусом"/критерієм. Ми можемо відчути на собі, і побачити у інших, наскільки ми дійсно чисті, і скільки у нас в середині зайвостей, за які чіпляються грахи.

І судячи з усього, рівень наш, панове, "так собі.. в межах..".

В такий період, період послаблення Юпітера, можна в нього ефективно повчитись, через якраз розпад, крититику (само-критику в тому числі), і очищення (марсіанськими чи сатуріанськими методами - та хоть будь-як). Сила служіння Юпітеру в цей період дуже чітко відгукується хорошими результатами.

Це чудовий період!

Наші інтереси: 

самоаналіз

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Думав дати 1 гал, але за половину дня роздумів про те чому саме Майдан-3, а не Майдан-2, то таки вирішив і не давати навіть і 1 гала за публікацію...

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Думав дати 1 гал, але за половину дня роздумів про те чому саме Майдан-3, а не Майдан-2, то таки вирішив і не давати навіть і 1 гала за публікацію...

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Мене теж здивував Майдан - 3. Здається на нього всі лишень чекають?
А от за знання з астрології автору варто поставити тверду "трійку".
На даний час Юпітер перебуває в знаку Діви. Оскільки Юпітер управляє знаками Стрільця (вдень) і Риб (вночі), то знак Діви можна вважати одним із знаків його (Юпітера) вигнання. Хоча традиційно знаком вигнання для Юпітера є Близнюки. Тут (в Діві) сила Юпітера дійсно дещо ослаблена і скерована не на накопичення чи поширення знань, а на їх структуризацію і кристалізацію.
А от Сатурн вже дууууууже давно був в екзальтації. Це було ще у 2012 році і ще раніше, бо Сатурн екзальтує в Терезах. Зараз Сатурн є на виході із знаку Скорпіона. І перейде у знак Стрільця 18 вересня. До обох цих знаків Сатурн відношення не має. Йому там ні жарко ні холодно.
Марс до 8 Серпня був у падінні в Рибах і сили не мав зовсім. Зараз він в Леві і буде там до 25 вересня. А потім перейде в знак Діви. В цих знаках він теж не виявляє особливої сили.
Тому автору варто зробити більш детальний аналіз астрологічних впливів на розвиток ідеї Третього Гетьманату.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

1. Був перший Майдан, за Кучми, але його швидко придушили, активістів посадили, які по трохи потім виходили, вже за Ющенка.
2. Використовувались скромні знання у Відичній (не європейській) астрології. Писав свої особисті спостереження. І це було ще до протистояння біля ВР, що тільки підтверджує матеріал. та й взагалі, прогнози джйотіш завжди справджуються.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Видалено 2 флудових (+з матом) повідомлення від Альберта.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Пройшло три роки - перечитав статтю і коментарі. зараз ще більш видно як коментарі підтверджують саму статтю) ... і... некомпетентність коментаторів.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"