Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські хакери на виборах президента США не змінили жодного голосу - Джеймс Комі

Категорія:

"Світу зараз необхідно, щоб Дональд Трамп продовжив виконувати свою роботу" - такою є думка британської Telegraph.
 

Критики Трампа сподівалися, що показання Комі в Конгресі підготують грунт для імпічменту нинішнього президента США.

Газета вважає: на засіданні сенатського комітету Комі "справив враження держслужбовця, який відстоює репутацію свого колишнього відомства, але його робота на посаді директора ФБР теж викликала суперечки".

Деякі демократи вважають, що пані Клінтон програла вибори саме через заяву Комі про розслідування щодо неї.

"Сенатори запитали Комі, чи намагалися росіяни втрутитися в хід виборів. Так, відповів він, але вони не змінили фізично жодного голосу.

Це типовий діалог: Комі породив надії на неспростовні докази, але тут же ці надії зруйнував", - коментують автори статті .

"Може бути, вся вина Трампа - в його наївності і невіданні про самостійність ФБР. Для президента США це небажані якості, але в даний момент ніщо не змінить назви його посади.

Власне, було б краще, якби він міг просто продовжувати виконання своєї роботи, адже у програмі Трампа є пункти, які принесли б користь усім: зниження податків, дерегулювання економіки, боротьба з тероризмом. Однак він загруз в тому самому вашингтонському болоті, яке обіцяв осушити ", - пише газета.

Наші інтереси: 

Зараз вже "ніщо не змінить назви його посади".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи