Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росії треба вибирати: або «Крим-наш», або «Трамп-наш», - Небоженко

Вашингтон вирішив спочатку реанімувати своє «знаряддя сили» - НАТО, а потім почати повільний діалог, а не угоду, з путінською Росією. Це - в інтересах України.

trump-putin.jpg

Photo montage by Salon

У Росії складна ситуація. Абсолютно несподівано для Росії виникла колізія. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав політолог Віктор Небоженко.

«Росії доводиться публічно вибирати одну із двох бід - або «Крим-наш», або «Трамп-наш». І те, і інше тягне за собою величезні проблеми і ризики для Росії. Трамп відкрито, через свій улюблений Твіттер, а не таємно, через свого радника з нацбезпеки Флінна, вимагає повернути Крим Україні, якщо Кремль хоче, щоб він залишився «другом Росії».

Це не схоже на таємну геополітичну угоду між Росією і США за рахунок України, на яку так розраховує Путін. І справа не в любові «молодого президента» США до багатостраждальної України. Просто Трамп як досвідчений переговірник і бізнесмен, не хоче починає свої відносини з Росією з великої політичною помилки, яку важко буде виправити, і яка робить його залежним від подальших кроків Путіна.

Ось чому Вашингтон вирішив спочатку реанімувати своє «знаряддя сили» - НАТО, а потім почати повільний діалог, а не угоду, з путінською Росією. А це надовго. І в наших інтересах», - написав політолог.

Наші інтереси: 

Початок формування нового геополітичного розкладу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи