Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Реформи в країні повинні відповідати потребам американських робітників", – Трамп

Дональд Трамп у щотижневому зверненні до громадян США закликав купувати американські товари. Президент США заявив, що реформа імміграційної системи Сполучених Штатів повинна в першу чергу відповідати «потребам американських робітників».

За словами Трампа, він із першого дня після вступу на посаду почав боротьбу за права простих людей.

«Занадто довго американські робітники були забуті урядом, – зазначив очільник Білого дому. – Їхні інтереси вважалися другорядними в порівнянні з глобальними проектами. Зароблене ними було відібране у них і роздане по всьому світу, відправлене за океан», – цитує Дональда Трампа VOA.

Як стверджує президент США, очолювана ним адміністрація «запропонувала нове бачення». Під час візиту на завод компанії Snap-On в Кеноші, штат Вісконсін, Дональд Трамп зустрівся з робітниками і, за його словами, запропонував їм нову програму дій.

«У Вісконсині я підписав виконавчий указ про закупівлю американських товарів і надання роботи, в першу чергу, американцям, – розповів президент США. – Я ухвалив історичне рішення для того, щоб федеральні проекти реалізовувалися з використанням американських товарів, щоб американські робітники і компанії не укладали невигідних для них контрактів із країнами, які порушують правила і чинні закони, використовуючи США в своїх цілях».

Крім цього, президент Трамп заявив, що вже ухвалив рішення про реформу імміграційної системи США для того, «щоб вона в першу чергу відповідала потребам американських робітників».

«Ми позбавляємося нормативів, які знищують наші робочі місця, захищаємо наші кордони і просуваємо використання американських джерел енергії», – пояснив свої рішення глава Білого дому.

Одразу після обрання президентом США Дональд Трамп пообіцяв у перший же день після вступу на посаду скасувати суперечливу Транстихоокеанську торговельну угоду. Тоді він заявив:

«Я збираюся випустити повідомлення про намір вийти з Транстихоокеанського партнерства, яке є потенційною катастрофою для нашої країни. Замість цього ми вестимемо переговори про справедливі двосторонні торговельні угоди, які повернуть робочі місця і промисловість до американських берегів», – вказав Трамп у виступі щодо своїх пріоритетів на перші 100 днів президентства.

Його риторика була схвально сприйнята людьми в багатьох промислових районах США, які втратили багато робочих місць і пов’язують це з іншим масштабним договором – Північноамериканською угодою про вільну торгівлю.

Тодішній президент Барак Обама, який завершував своє восьмирічне перебування на посаді, наполягав на ратифікації угоди про Транстихоокеанське партнерство, яка мала б сприяти зниженню тарифів та усуненню торговельних бар’єрів між 12 країнами регіону.

Наші інтереси: 

Пообіцяв - тепер виконує. Нашим політикам варто повчитись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам би такого Президента!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам би такого Президента!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!