Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
Анатолій Коноваленко
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Приклад світлової роботи невеликої команди працівників світла

Звіт про експедицію на Чорногірський хребет з 26.06.2015 р. по 01.07.2015 р., здійснену чотирма просвітленими.

27.06.2015 р.

  1. Село Розтоки, г. Камінь, очистили Карпати і Україну завели енергію Достатку та Розвитку місцевості та всієї країни.
  2. Більше, ніж три години нас водило лісом (червоний трек) і ми не могли потрапити до Томаківських каменів (нашої запланованої цілі), поки «випадково» не натрапили на Скелю «Дракон»! Тут ми очистили місцевість, звільнили сутність дракона і душі, принесені йому у жертву, створили Джерело життя.

Карта

Скеля Дракон

Скеля Дракон

3. Тільки після попередньої роботи одразу знайшли знайому стежку і за півгодини потрапили на Томаківські камені – Долоня Єдиного Живого Бога. Тут ми підсилили енергію Першоєдності Батька-Творця та розповсюдили її на весь Всесвіт. Назад (зелений трек) прийшли стежкою за 1 годину 09 хв.

28.06.2015 р.

  1. «Вухаті Камені», камінь «Вівтар» (пульт керування) - очистили місцевість, та активували мережу скель з капсулами енергій на горах Вухатий Камінь і Смотрич.
  2. На самій горі Вухатий Камінь на скелі Вухатий Камінь (Дідо і Баба) поєднали чоловічу і жіночу енергії людства в енергію Першоєдності. Розповсюдили цю енергію на усю планету.
  3. На сідловині гори Смотрич (на місці однієї з кривавих битв Першої світової війни, що відбулась у 1916 році) очистили Україну та Землю від енергій війни, ненависті, хаосу, відпустили душі жертв збройних конфліктів на Землі. Поставили захист по кордону України від зовнішньої агресії та негативу, створили Джерело Життя.
  4. Гора Чорногора (Піп Іван) – очистили Карпати сваргою, створили перший елемент Системи енергії Першоєдності, прибрали дуальність на Землі, встановили Храм Єдиного Живого Бога.
  5. Гора Гутин Томнатик – очистили сваргою прилеглу територію, встановили другий елемент Системи енергії Першоєдності.
  6.  Гора Ребра – очистили сваргою прилеглу територію, встановили третій елемент системи енергії Першоєдності, Поєднали його з елементом Системи енергії Першоєдності на горі Гутин Томнатик в малу вісімку Системи.

29.06.2015 р.

  1. Озеро Несамовите - очистили прилеглу територію, відновили кристал озера, в якому містилися досконалі ДНК рослинного світу, розповсюдили енергію цього кристалу на всю Землю.
  2. Гора Говерла - встановили четвертий (останній) елемент Системи енергії Першоєдності. Активували велику вісімку системи (Говерла-Чорногора), Увімкнули усю цю Систему (дві вісімки перетворились на один канал енергії Першоєдності, яка тверда, немов сталь і одночасно рухається в усіх напрямках), остаточно прибрали дуальність на планеті, розповсюдили цей канал на всю Землю. Знищили всі контракти людства з темносутнісними, які були укладені шляхом введення в оману, або невідання, чи під примусом і погрозами. Ліквідували базу (пульт керування) темносутнісних на Місяці, відправили їх у їхні простори і часи, подякувавши за науку. Ліквідували центральний човник- «катафалк» на Північному полюсі, наповнили Землю енергією Першоєдності від Єдиного Живого Бога-Творця. Довкола нашої планети утворилася золота сфера із цієї енергії (як апельсин).

30.06.2015 р.

  1. Місто Надвірна, гора Городище, разом із місцевим працівником Світла - Марією, біля ключів-джерел з живою і мертвою водою, за допомогою мертвої та живої води повністю очистили та відновили кожного учасника експедиції, завели сюди енергію Першоєдності Єдиного Живого Бога-Творця, завершили експедицію, так би мовити, здавши ключі від Карпат.

Усі створені та відновлені місця були підключені до Єдиної енергосистеми Землі. Після останнього включення почалася шалена злива, що промочила нас до останньої нитки, хоча перша половина дня була переважно ясною. Злива нас омивала протягом більше чотирьох годин, тільки аж у Тернополі ми виїхали на сухе. Очевидно природа дочищала енергетичний бруд, який ми відкріпили і збурили нашою роботою. У цій експедиції ми проїхали автомобілем біля 1600 км, пройшли пішки – більше 60 км, із яких більше 40 км - із важкими наплічниками, оскільки довелося усе необхідне (намет, спальники, їжу, газ…) нести із собою.

Нитка маршруту: м. Київ, м. Дубно, м. Тернопіль, м. Коломия, с. Розтоки, с. Верхній Ясенів, с. Дземброня, гора Вухатий камінь, гора Чорногора, гора Говерла, турбаза Заросляк, м. Ворохта, с. Дземброня, м. Ворохта, м. Надвірна, м. Тернопіль, м. Дубно, м. Київ.

Дякуємо усім, хто організаційно, інформаційно, енергетично, чи в інший спосіб допоміг здійснити цю експедицію!

Хай Буде!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Той Шовкошитний, що був депутатом, є його братом. Вони працювали дозиметристами на ЧАЕС до, і рік - після аварії… Зараз він пише вірші, як на мене, то дуже гарні вірші.

До речі, а ви звернули увагу на камінь, що знаходиться на Тотосі, на ньому незрозумілі символи. Я років з три тому був там, зробив ці фото:

Якийсь "добрий" майстер-камнєтьос на шару встановив той камінь начебто для людей, хоча люди його й не просили про це! Я почав розбиратися, порадився з колегами із Академії і нам із ноосфери Всесвіту надійшла така інформація: «В зеркальном отражении откроется смысл. Пять элементов - пять стихий, пять демонов - прислужников. Имя руководящего- читая его имя, ты взываешь к нему, к его аспекту что в камне. Касаясь камня, ты отдаёшь ему себя. Читая его имя, откроются врата и выйдет тот, чьё имя ты назвал. Лик его под капюшоном чёрным, снимает он его, когда лишаешься ты воли. Узнаешь его имя написав буквы Я и М...Найди полное звучание.»

І я знайшов, - в дзеркальному відображенні це слово ЯМА (три крапки – це не символ Реріха, а літера «А»). ЯМА – ім‘я царя смерті! Той камінь – це встановлена енергетична пастка для несвідущих людей, які їздять туди оздоровитися, а насправді…. Отримують програму передчасної смерті у свій енергокомплекс….

Потім була експедиція від Академії, де ми виправили цю проблему на тонкому плані, але це вже інша тема. Для звичайних людей це все виглядає як якась маячня, або, у кращому випадку, – фентезі!

Ось така діяльність різних команд працівників світла…

А як така робота проявляється? Для конкретної людини - вона не отримає негативну програму в енергокомпоекс та буде здоровішою, а для Всесвіту - підвищується "середня температура по палаті" тобто вібрації, Всесвіт підіймається на вищий рівень... Десь так!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Коментарі

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за Роботу!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Четверо ПРОСВІТЛЕНИХ за кілька літніх днів 2015 р. з допомогою Єдиного Живого Бога очистили Карпати, Україну, Землю і Місяць від нечисті. Ця потужна і сенсаційна робота не має належного висвітлення в ЗМІ. Звертаюся до друга Анатолія Коноваленка з просьбою докладно розповісти про все, зокрема відповісти на запитання: хто? що? відколи? як саме?+. А зараз за цю роботу дякую і оцінюю цю публікацію в 10 галів.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Дякую друже Анатолію за запитання та за ґали!

Це був я зі своїми однодумцями, які зі мною не один рік навчалися в Українській духовній Академії просвітлення під керівництвом духовного учителя - Шовкошитного Віктора Федоровича (детальна інформація на сайті http://udap.com.ua). Там на форумі обговорюються певні питання такої роботи та діяльності Академії, проте необхідно зареєструватися.

За час мого навчання в Академії я з однодумцями здійснив кілька десятків схожих експедиції, в тому числі на Приельбрусся-Ельбрус, Непал-Тибет-Кайлас, Алтай-гора Бєлуха. Повний курс навчання в Академії закінчили більш двох тисяч людей. Зараз можливості і знання нам дозволяють виконувати такі завдання невеликими групами, чи навіть самостійно.

Якщо коротко, то Земля – це жива істота, яка також має свої енергетичні чакри і зараз по всій Землі працюють тисячі подібних нашій груп, відновлюючи ці енергетичні центри та зв‘язки Землі із Всесвітом! Завдяки цій грандіозній роботі проводяться нові енергії на планету, змінюється свідомість людства і т. і.

В Академії навчають Воїнів світла. Але це мабуть необхідний етап перед тим, як стати Творцем у просторі Волі!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Як проявляються наслідки такої роботи?

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ваша, Анотолію, робота схожа на ЛАДУВАННЯ, яке роблять вже кілька років ПРОСВІТЛЕНІ а чолі з Петром Матвієнком та Віктором Бабієм (постійно діючі конференції БУТТЯ УКРАЇНЦІВ). На останньому ладуванні на місці сили на горі Тотоха у Медвині Богуславського району був і я 21 червня ц.р. Шовкошитний - чи це часом не той депутат ВРУ ще першого скликання, що займався екологією?

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

От один з віршів того Шовкошитного, що був депутатом:

Я – Українець!

Я – українець! Мій трипільський рід
лишив світам на сотні тисяч літ
на рідних чорноземах плуга слід
і людству до зірок проклав політ.
Я – Українець! Мій правічний рід
ріку часів долав і вплав, і вбрід,
а гордий кіммерієць і сармат
був пращуром моїм сусід і брат.
Я – українець! Крізь віки і міфи
нуртують в наших жилах царські скіфи.
І чи не звідси в Рим кілка вгатили
шалені гуни нашого Гатили?
Я - Українець! Землю заселяли
прадавні наші предки – славні гали,
і щоб не забували християни –
Ісус Хрестос* - таки Галілеянин.
Я – Українець! В Антському союзі
були словіни грізним антам друзі.
Свій щит чіпляв часами наш нарід
До Царгородських кованих воріт.
Я – Українець! Мій козацький рід
від Хортиці веде свій родовід.
шовками шиті прадід мій і дід,
тож і мені шовками шити слід.
Я – Українець! Тим живу й горджусь,
бо все, що в спадку передам для сина:
Трипілля, Анти, Київ – справжня Русь,
і вічна велич духа – Україна!
Володимир Шовкошитний

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Той Шовкошитний, що був депутатом, є його братом. Вони працювали дозиметристами на ЧАЕС до, і рік - після аварії… Зараз він пише вірші, як на мене, то дуже гарні вірші.

До речі, а ви звернули увагу на камінь, що знаходиться на Тотосі, на ньому незрозумілі символи. Я років з три тому був там, зробив ці фото:

Якийсь "добрий" майстер-камнєтьос на шару встановив той камінь начебто для людей, хоча люди його й не просили про це! Я почав розбиратися, порадився з колегами із Академії і нам із ноосфери Всесвіту надійшла така інформація: «В зеркальном отражении откроется смысл. Пять элементов - пять стихий, пять демонов - прислужников. Имя руководящего- читая его имя, ты взываешь к нему, к его аспекту что в камне. Касаясь камня, ты отдаёшь ему себя. Читая его имя, откроются врата и выйдет тот, чьё имя ты назвал. Лик его под капюшоном чёрным, снимает он его, когда лишаешься ты воли. Узнаешь его имя написав буквы Я и М...Найди полное звучание.»

І я знайшов, - в дзеркальному відображенні це слово ЯМА (три крапки – це не символ Реріха, а літера «А»). ЯМА – ім‘я царя смерті! Той камінь – це встановлена енергетична пастка для несвідущих людей, які їздять туди оздоровитися, а насправді…. Отримують програму передчасної смерті у свій енергокомплекс….

Потім була експедиція від Академії, де ми виправили цю проблему на тонкому плані, але це вже інша тема. Для звичайних людей це все виглядає як якась маячня, або, у кращому випадку, – фентезі!

Ось така діяльність різних команд працівників світла…

А як така робота проявляється? Для конкретної людини - вона не отримає негативну програму в енергокомпоекс та буде здоровішою, а для Всесвіту - підвищується "середня температура по палаті" тобто вібрації, Всесвіт підіймається на вищий рівень... Десь так!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую за роботу пане Анатолій..Головне мати намір зробити нашу Землю світлішою(духовно)..
Маю думку,що не варто людей називати "пересічними" ..чомусь недобре воно звучить..Краще вже говорити-прості люди..(м.д)..ще раз дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
Маю думку,що не варто людей називати "пересічними" ..чомусь недобре воно звучить..Краще вже говорити-прості люди..

Згоден, виправив...

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Коли хтось каже "Дякую за роботу!", у мене складається враження, що саме він цю роботу придумав, розпланував і доручив виконати, а тепер її приймає і оцінює :-)). (Зауваження не стосується пані Марії, котра була активним учасником експедиції і цілком заслужено висловлює таким чином ритуальну подяку сама собі в тому числі).

На мій погляд, результати описаної в статті "світлової роботи" для більшості вдячних читачів є, м'яко кажучи, не очевидними. Інакше ми б дізналися про якісь більш конкретні наслідки "очищення" і "підвищення вібрацій" окрім дощу, який в Карпатах ллється мало не кожен день.

Не зовсім зрозуміло, навіщо "ліквідували центральний човник- «катафалк» на Північному полюсі"? Як на мене, знищення катафалка - передчасна акція, яка може мати непередбачувані наслідки...

Дякую за увагу.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо люди щиро виявили бажання зробити для своєї землі чи громади поступок "світлової роботи",який нічим не відрізняється від читання Живого Слова гуртом із тією ж мотивацією,то вони заслуговують на щиру подяку...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Марія не була активним учасником експедиції. Вона не була учасником взагалі, як і не планувала нічого. Марія взагалі нічого не планує). Та їй довелось проглянути інформаційний пласт і перебувати під час останньої світлової роботи з учасниками експедиції.
Що сказати - гори гарно зустрічали наших героїв, дали знати про роботу, про місця, де відбувалось прийняття енергоінформації, про силу їх наміру. Зрозуміло, що де знаходиться ваше сприйняття - там і ваш світ, ваша реальність. Спектр сприйняття різний у всіх, все від вибору Душі. Працівники Світла зробили те, що повідомили їм їх радники і зробили це. Радість від роботи є і була дуже благодатна, бажаю і вам пізнати таку радість!
Скажу ще), 25 червня Робота відбулась і в місті Києві, учасників було двоє). але робота зроблена.
Що дає така робота?
Коли людство усвідомить, пізнає, ким являється насправді, планета. яка вже перебуває у зовсім іншому стані - просто проявить у очах Доктора Смальця))) іншу реальність. А ХЛОПЦІ ГРУПИ СВІТЛИХ ДОПОМАГАЮТЬ ЦІЙ РЕАЛЬНОСТІ ПРОЯВИТИСЬ У ОЧАХ ТИХ, ХТО ПЕРЕБУВАЄ В СТАНІ ... Хвилі їх наміру діють, проявляються від бажання))).
Звичайно, ніхто не допоможе людині, якщо вона не приймає допомоги. А допомога всюди, Світ Радості проявлений, нікуди йти не треба - він скрізь, тільки встигайте приймати Радість Буття і ви будете в Раю! Щасти всім!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Стосовно подяк, колеги, то ясно, що це приємно! Проте уся ця робота робиться не заради подяк. Це все робиться власним коштом за покликом Душі! Як говориться: Дух веде, а тіло слідує! Уявіть, що кожна експедиція (а в Академії їх було уже більше сотні), - це оренда автобусів, розробка маршруту і схеми світлової роботи, власне, затрати особистого часу учасників! У деякі експедиції їздило більше 70 чоловік!

Проте, я цю статтю опублікував тут не для того, щоби похизуватися, а для того щоб показати, що не все вирішується у нашому парламенті чи у Давосі, що Всесвіт і більшість його цивілізацій стукають до нас і нам допомагають, що у ЗМІ висвітлюють тільки малесеньку часточку з того, що насправді відбувається! Зрештою, щоб сказати, що у нас ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Просто треба кожному піднімати свої вібрації, щоб піднімались вібрації Всесвіту!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

І ще, стосовно центрального човника-катафалка, я певен, що ми усе зробили вчасно! Якщо для когось «лучше нєту тово свєту», то у кожного є ще персональний катафалк. Кожен повинен зняти його собі власноруч, тобто має вільний вибір!
Про всяк випадок ще раз нагадаю як його знімати, як то кажуть -"ВИШЕНЬКА НА ТОРТИК!!!" - відеоінструкція, як зняти з себе програму смерті:
https://www.youtube.com/watch?v=mpz5x65solo

Знімаємо, живемо, молодіємо, РаДіємо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Про всяк випадок було б непогано мати також відеоінструкцію, як той "ярлик смерті" приклеїти собі назад на те саме місце. Бо сьогодні, наприклад, я не проти жити вічно, але завтра можу й передумати - і що тоді робити з тим нудним безсмертям?...

Та й взагалі, де гарантія, що таким чином можна зняти з себе щось погане? А раптом цією маніпуляцією ви, навпаки, візьмете і знімете зі своєї шиї щось добре, наприклад, програму життя?... :-)).

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

РаДіймо, Докторе! Люди не перестають мене дивувати, але вільний вибір – передусім! Відеоінструкції ніхто не додумався зняти, проте у цьому і немає потреби. Все робиться також дуже просто, тільки у зворотному порядку.

Станьте обличчям до Сонця, простягніть до нього свої руки.
Вголос від свого хрещеного чи ім’янареченого імені (якщо ви приймали посвяти до інших релігій), якщо таких немає, то від свого власного імені зверніться до логосу (духу) Сонця з такими словами: «Я , такий-то, звертаюся до Тебе Геліосе (Імена логосу Сонця: Геліос, Ра, Дажбог, - яке більше подобається): поверни мені програму старіння та смерті мого фізичного тіла! Зачекайте кілька секунд, якщо маєте яснобачення, то побачите, або відчуєте, якщо не маєте, то просто уявіть, як у вас в руках з’являється той човник, потім повільно піднесіть його до своїх грудей і зачекайте 10-20 секунд поки він укоріниться на місце. Під час укорінення можливі неприємні відчуття у грудях! Будьте до такого готові, це нормально! Після цього подякуйте логосу Сонця, вимовивши слова: «Геліосе (чи інше ім’я) дякую тобі за встановлення у мій енергокомплекс програми старіння та смерті мого фізичного тіла! Хай буде так! Аум!
Насолоджуйтеся човником!

Щасти!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Дякую! Ви мене дуже заспокоїли :-)).

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

О так, я вже навіть переклад до цього ролику тут викладав :)
https://www.ar25.org/comment/24414#comment-24414
з невеликою правкою :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

З радістю приєднаюсь, коли життя підведе до цього.
Планую опублікувати статтю з своїми думками, щодо очищення Землі.
Хотілось би почути думки, щодо "чупакабри", та перевертнів зокрема на рахунок характерників і їх надможливостей.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Дякую! Гарна стаття про зроблену роботу.